سرهنگ رحمانی: محرومیت گیلان برای فرمانده نزاجا قابل باور نبود

نماینده هوانیروز در گیلان به دیدار خانه شهید مدافع سلامت رفت

رحمانی گفت: برای امیر حیدری این باور کردنی نبود که استان گیلان محروم باشد و شهرستان شفت ۶۵ درصد تحت پوشش کمیته امداد داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا سرهنگ خلبان رحمانی، یکی از خلبانان زبده و باتجربه نیروی هوایی ارتش است که امروز با روحیه جهادی در کنار پروازهای آسمانی و ماموریت‌های مختلف کارنامه درخشانی از خود در حوزه سلامت گیلان به عنوان نماینده ارتش در یک حرکت جهادی به یادگار می گذارد.

سرهنگ ولی رحمانی فرمانده عملیات و فرودگاه های هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران است که اصالتی فومنی دارد و توانسته از توان و ظرفیتهای ارتش جمهوری اسلامی برای محرومیت زدایی در این استان سر سبز بیشتر بهره ببرد و برای تجهیز بیمارستان‌های گیلان مبالغ قابل توجهی را اختصاص داده و علاوه بر آن چندین هزار ماسک و دستکش برای مقابله با کرونا در فومن تهیه و توزیع کرده است.

سرهنگ ولی رحمانی با کمک امیر حیدری فرماندهی ارتش و امیر قربانی فرمانده هوانیروز  توانسته در این روزها که ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان خود برای مقابله با شکست کرونا وارد میدان شده و  از تمام امکانات خود در سراسر کشور برای مهار این ویروس استفاده می‌کند در یک کار جهادی محرومیت زدایی را در کنار سلامت مردم گیلان نیز بگنجاند.

سرهنگ خلبان رحمانی امروز با یک حرکت ماندگار برای تجلیل از خانواده شهیده حوزه سلامت فومن وارد شهرستان شدند.

زلیخا صفری در ادامه نوشت: از مسیر جاده ماسوله به یک پیچ تند رسیدیم و مسیر را به سمت روستای حسینکوه  در حرکت و از میان سرسبزی کوه و شالیزارها گذشتیم تا به یک جاده خاکی رسیدیم از جاده خاکی با چاله های بزرگ و بدون هیچ شن ریزی عبور کردیم و در کنار یک پل چوبی ماشین را کنار زدیم و خلبان رحمانی را همراهی نمودیم تا از مسیر یک پل چوبی گذر کردند، پلی که محل عبور و مرور خانواده این شهیده حوزه سلامت و مردم منطقه است.

اگر چه سرهنگ رحمانی با دیدن این مسیر و پل چوبی کمی به تعجب به ما نگاه کرد اما با گذر از پل از جاده روستایی به یک خانه رسیدیم، اینجا خانه پدری شهیده بود که امروز برادرش در آنجا زندگی می کرد.

خانه ای روستایی با سبک و زندگی ساده روستایی و این سادگی را ما در حضورمان در منزل شهدای دوران دفاع مقدس بسیار دیده ایم.

سرهنگ رحمانی با یک فرود ساده زمینی نه یک فرود از آسمان در پلکان این خانه روستایی و در کنار کفشها و گالش (نوعی پاپوش)  صاحبخانه پتینش را از پا بیرون و وارد خانه شدیم و این فرود ساده بسیار دوست داشتنی است و ابن نشان دهنده اخلاص و سادگی مردان بزرگ عرصه خدمت و جهاد است.

در این فصل از سال ایوان خانه های روستایی بهترین مکان پذیرایی از میهمانان است و خلبان رحمانی در این ایوان ساده نشست به سادگی و بدون الایش و ….

برادر شهید از دیدن خلبان رحمانی بسیار خرسند شد و اگر چه داغ سنگین مرگ خواهر جوانش را در کرونا با تمام اندوه ها بر دوش می کشید تمام گوش به حرفهای خلبان رحمانی دل داد. دلدادگی که آدمی را به سکوت وا میداشت.

تو گویی برای این خانواده همه چیز در هاله ای از ارامش و صبوری رقم خورد و دیگر مثل روز های اول مرگ خواهرشان صورتهایشان داغ و قرمز نبود.

بگذریم از انچه در آن روز ها شنیدند و کشیدند  از بی توجهی به بیماری خواهرشان و عدم مرخصی و ….

اما فرمانده عملیات و فرودگاه های هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز در دیدار با خانواده شهیده خوشگفتار شهدای مدافع سلامت را مایه افتخار آحاد جامعه خواند و گفت: شهدای دفاع مقدس و شهدای حوزه سلامت با ایثاری که از خود نشان دادند بی شک جایگاه رفیعی در پیشگاه خداوند متعال دارند.

خلبان رحمانی در کنار خانواده شهیده  با یک ارامش خاص قطعه ای ازشعر حافظ سرودند؛ «هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر / آرام‌تر از آهو بی‌باک‌تر از شیرم / هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر / رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر.»

وی گفت: آنچه خداوند تقدیر نموده نمی توان فارغ بر تقدیرات الهی گام برداریم ولی تلاش می کنیم برای جامعه و کشور خدمت کنیم.

خلبان رحمانی اظهار کرد؛ما سربازیم و در کسوت سربازی وابسته به هیچ سازمان، اداره و ارگانی نیستیم و این فرموده رهبری است که وظیفه ای بر دوش ما نیروی مسلح گذاشته و اولین وظیفه حفظ امادگی دفاع از سرزمین و بعد از صلح، محرومیت زدایی  طبق دستور فرمانده محترم قوا و فرماندهی ارتش امیر حیدری و امیر قربانی فرمانده هوانیروز است.

 مسئولان گیلان تلاش بیشتری داشته باشد

رحمانی تاکید کرد؛تلاش داریم که بتوانیم در حوزه محرومیت زدایی کار کنیم و به مردم بیشتر کمک کنیم.

وی افزود: برای امیر حیدری این باور کردنی نبود که استان گیلان محروم باشد و شهرستان شفت ۶۵ درصد تحت پوشش کمیته امداد داشته باشد و فومن که قطب گردشگری است ۳۵ درصد تحت پوشش و می طلبد مسئولان گیلان تلاش بیشتری داشته باشد.

وی نوبخت را بسیار پرتلاش خواند و گفت: برخی مواقع ما در پرواز ها می بینیم که ایشان شب هم خواب ندارد و تا پاسی از شب بیدارند و به درخواست یک معلم و جانباز و هر کسی که تقاضا داشته باشد و یا درخواست دیدار بدهد، جواب درست و منطقی می دهد اگر چه امروز گرفتاری زیاد است و تحریم ها فراوانند ولی ما سربازیم و در کسوت سربازی جان خود را در طبق اخلاص  می گذاریم.

وی درکنار خانواده شهیده خوشگفتار با بیان مطالبی از نهج البلاغه و گفتمان امیرالمومنین در مورد دعایی که داشتند که خدایا  اولین چیز که از من می گیری  جانم را بگیر بعد شرافت و…. من نیز دعا می کنم در راه خدمت مرگ ما را شهادت قرار دهد.

خلبان رحمانی خطاب به خانواده شهیده گفت: خدا به شما صبر و عزت بدهد و من تاکید دارم مسئولان فومن به خانواده شهدا و این شهیده سر بزنید و اگر کاری خواستند از ما بخواهید.

وی در پایان تاکید کرد؛همه ما ایرانی هستیم ولی من ارق گیلانی و شهرستانی دارم چون بچه اینجا هستم و محرومیت ها و کمبود در مراکز درمانی را دیدم و ورود کردم و هر انسانی به وطن خود و زادگاه خود غیرت دارد.

سرهنگ خلبان رحمانی با تصریح بر  اینکه راه همراهی و همکاری بیشتر با کادر بهداشت و درمان و مدافعان سلامت، رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به کروناست، ابراز امیدواری کرد با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و جدی گرفتن مخاطرات ویروس کرونا، دیگر شاهد از دست دادن هیچ هموطنی بویژه تلاشگران حوزه سلامت نباشیم.

شهیده فیروزه خوشگفتار در اوج کرونا در۲۷ اسفند ۹۸ به شهادت رسید و خاکسپاری این شهید بسیار به سختی برگزار و بدون حضور مردم انجام شد.

Share