دانشکدههای علوم پزشکی گیلان بازگشایی شدند
دانشکده های علوم پزشکی گیلان از صبح امروز بر روی تمامی دانشجویان و اساتید به شرط اینکه تمامی پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند، بازگشایی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا درب مراکز آموزش عالی و دانشگاههای گیلان صبح امروز، بهمنظور ازسرگیری فعالیتهای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی بر روی دانشجویان و اساتید بازگشایی شد.
دکتر عبدالحسین امامی سیگارودی، نماینده و مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه دکتر نصیری، مدیر آموزش دانشگاه و نصیر زاده، مدیر روابط عمومی دانشگاه، امروز بهمنظور بررسی امکانات آموزشی و رفع نواقص احتمالی پس از تعطیلی یک دوره حدوداً چهارماهه، از کلاسهای عملی دانشکدههای پزشکی، پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت ،داروسازی، دندانپزشکی و بهداشت بازدید کردند.
مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این بازدیدها ضمن تبریک به دانشجویان و اساتید به مناسبت ازسرگیری فعالیتهای آموزشی در دانشکدهها، بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و اصل فاصلهگذاری اجتماعی تأکید و این مهم را از سفارشات دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد.
دکتر امامی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید از نخبگان و سرمایههای اجتماعی جامعه هستند، بیان کرد: رعایت بهداشت فردی اولویت نخست مراکز آموزش عالی بوده و هدف از دایر شدن مجدد کلاسهای عملی در شرایط کنونی، پیشگیری از عقبماندگیهای احتمالی در دروس عملی است.
وی همچنین از تولید مواد ضدعفونیکننده دست و سطح به میزان لازم برای دانشجویان و اساتید در دانشکدهها از سوی دانشکده بهداشت و داروسازی خبر داد و گفت: مواد ضدعفونیکننده و ملزومات حفاظت فردی نظیر ماسک به میزان لازم تهیهشده و در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین با حضور در نشست مشترک هیئترئیسه دانشکده پزشکی و گروههای آموزشی از تلاشهای مسوولان دانشکدهها در جهت پایداری سلامت و فراهم کردن شرایط برای بازگشایی منظم و منسجم کلاسهای آموزش عملی قدردانی کرد.
دکتر امامی با بیان اینکه در پس رعایت پروتکلهای بهداشتی، ازسرگیری فعالیتهای آموزشی با آرامش در دانشکدهها دنبال میشود، خاطرنشان کرد: مشکلات بسیار جزئی در خصوص تأمین و توزیع برخی اقلام حفاظت فردی بین دانشجویان وجود دارد که دستور تأمین و توزیع آن در حال انجام است.
وی استفاده از ماسک در کلاسهای آموزشی را الزامی برشمرد و گفت: هزینه و تأمین ماسک به میزان تعداد دانشجویان کار دشواری نیست و بر اساس یک نیازسنجی معین از سوی دانشکده در اختیار اساتید و دانشجویان قرار میگیرد.
دکتر امامی، مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همچنین در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت حاضر شد و امکانات آموزشی، تدابیر دایر کردن کلاسها و زیرساختهای حوزه آموزشی ازجمله وضعیت خوابگاههای دانشجویان را موردبررسی قرار داد.
کمبود فضای خوابگاهی برای دانشجویان پرستاری و مامایی غیربومی ازجمله دانشجویانی که به فارغالتحصیلی نزدیک میشوند، از عمده مشکلات در حوزه دانشکده پرستاری و مامایی بود که دکتر معصومه ادیب، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت به آن در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اذعان کرد.
دکتر امامی در ادامه بازدید از دانشکدههای داروسازی و دندانپزشکی و بهداشت رفت و در جریان اجرای پروتکلهای بهداشتی از سوی روسای دانشکدهها، گروههای آموزشی و دانشجویان قرار گرفت.
گفتنی است: تمامی دانشکده های علوم پزشکی گیلا ن در پی شیوع کرونا ویروس از اسفندماه سال گذشته به حالت نیمه تعطیل درآمده و تمامی فعالیتهای آن به صورت مجازی و غیر حضوری دنبال میشد
دیدگاه