کاهش خطر ابتلا به چاقی با مصرف شیر پرچرب
محققان دانشگاه سنت مایکل تورنتو در پژوهشی جدید ۲۸ مطالعه را که در هفت کشور مختلف بر روی ارتباط میان مصرف شیر گاو و خطر بروز چاقی و اضافه وزن در کودکان انجام شده بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد کودکانی که شیر پرچرب مینوشند ۴۰ درصد کمتر از همسالان خود که از شیرهای کم چرب تغذیه میکنند، در معرض ابتلا به چاقی و اضافه وزن قرار دارند.
به گزارش پایگاه اینترنتی «آسین ایج»، محققان دانشگاه سنت مایکل تورنتو در پژوهشی جدید ۲۸ مطالعه را که در هفت کشور مختلف بر روی ارتباط میان مصرف شیر گاو و خطر بروز چاقی و اضافه وزن در کودکان انجام شده بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
یافتههای هیچکدام از این ۲۸ مطالعه که در مجموع بر روی ۲۱ هزار کودک زیر ۱۸ سال انجام شده است، نشان نمیدهد کودکانی که شیر کمچرب مینوشند کمتر در معرض ابتلا به چاقی و اضافه وزن قرار دارند، در مقابل، ۱۸ مورد از این مطالعات حکایت از آن دارد کودکانی که شیر پرچرب استفاده میکنند کمتر به اضافه وزن دچار میشوند.
نتایج این مطالعه در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
دیدگاه