برق شادی در چشمان کودک ۹ ساله رشتی که به آرزوی خود رسید
عادل ۹ ساله با بر تن کردن لباس ماموران راهور، برق شادی به چشمان معصومش برگشت و امروز به عنوان افسر راهور در یکی از میادین شهر رشت ایفای نقش کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا عادل نیکدل، کودک ۹ ساله رشتی به همت پلیس راهور گیلان لباس سفید ماموران راهور را بر تن کرد، این کودک که پدر خود را از دست داده امروز به آرزوی پلیس شدن، رسید.
عادل ۹ ساله که امروز پس از مدرسه به همراه مدیرش، بدون اینکه بداند چه اتفاقی در انتظارش است با یونیفورم مدرسه و چشمانی که مانند دیگر همسالانش برق شادی و شیطنت نداشت، وارد مرکز پلیس راهنمایی و رانندگی استان شد؛ بین آن همهمه چشمانش روی لباس سفید ناجیان امنیت قفل شد و پس از اینکه که موضوع توسط مدیرش به او گفته شد، برق شادی به چشمان معصومش جلوه خاصی بخشید و شوق کودکانه و گل خنده بر لبانش نگاه هر بیننده ای را جلب می کرد.
وقتی یونیفورم ماموران راهور توسط سرهنگ طالبی، رئیس پلیس راهور گیلان به وی اهدا شد، دیگر از خستگی مدرسه و روزگاری که بر جسم نحیفش گذشته، خبری نبود؛ با توان مصممی پاشنه کفش را کشید و با اقتدار کلاه ناجیان امنیت را بر سر گذاشت و تمام قد ادای احترام کرد؛ گویا تحقق آرزوی دیرینه اش توانی مضاعف به وی بخشیده تا با گام های استوارتری و قلبی امیدوار برای رسیدن به آرزوهای دیگرش تلاش کند.
افسر ۹ ساله گزارش ما، ضمن ابراز خوشحالی در بیان کودکانه اش به تمام دانش آموزان توصیه کرد که با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، مانع بروز حوادث تلخ شوند و همواره با پایبندی به قوانین راهنمایی و رانندگی به ماموران راهنمایی و رانندگی کمک کنند.
سرهنگ امیر طالبی، رئیس پلیس راهور گیلان در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: امروز عادل به عنوان ستوان از همکاران افتخاری در مجموعه پلیس راهور استان محسوب می شود و به ماموران راهور در ترویج فرهنگ ترافیک کمک می کند.
وی با بیان اینکه خوشحال کردن و تشویق کودکان، به ارتقای فرهنگ ترافیک کمک می کند، افزود: کودکان از آسیب پذیرترین اقشار در حوادث رانندگی هستند لذا از هر فرصتی برای رشد فرهنگ ترافیک استفاده می کنیم.
رئیس پلیس راهور گیلان گفت: کودکان امروز رانندگان فردا هستند و باید آموزه های صحیح و قوانین راهنمایی و رانندگی را از امروز به رانندگان نسل بعد بیاموزیم، در این راستا طی تفاهم نامه مشترک با آموزش و پرورش، کارشناسان ما در مدارس حضور می یابند و قوانین راهنمایی و رانندگی را به دانش آموزان می آموزند.
وی با بیان اینکه طبق گزارش ها حدود سه هزار کودک در کشور طی سال گذشته بر اثر تصادف جانشان را از دست دادند، گفت: طی یکسال اخیر در گیلان با تلاش همکاران راهور، حتی یک فقره تصادف منجربه جرح یا فوت، در حوزه دانش آموزی نداریم.
سرهنگ طالبی با بیان اینکه جامعه هدف ما در ارتقای فرهنگ ترافیک عابران پیاده و موتورسواران هستند، ادامه داد: در چهار سال اخیر، رود افزایشی در حوزه تصادفات درون شهری را شاهد بودیم که در سال جاری با رویکرد اهدای کلاه ایمنی رایگان به موتورسواران، از بروز حوادث تلخ پیشگیری شد. در این راستا از ابتدای سال تاکنون در بروز حوادث ترافیکی درون شهری رشدی نداشتیم و حتی در دو ماه مهر و آبان نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد کاهش ۵۰ درصدی تصادفات در معابر درونشهری بودیم.
وی با بیان اینکه با بررسی حوادث رخ داده دریافتیم ساعت ۱۶ الی ۱۲ بامداد پر تصادف ترین بازه زمانی ما است، گفت: با پوشش ترافیکی نقاط پر حادثه سعی شده تا از بار حوادث کاسته شود.
رئیس پلیس راهور گیلان، نصب و تجهیز دوربین های کنترل سرعت را در کلانشهر رشت ضروری خواند و افزود: در راستای تجهیز معابر پر ترافیک، ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری و به همراه دوربین ها مورد نیاز خریداری شده که باید نصب شوند تا انشاالله با نصب این دوربین ها و هوشمندسازی، شاهد کاهش آمار تصادفات باشیم.
سرهنگ طالبی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهرداری اجرای طرح های عمرانی در سطح شهر است، می خواهیم قبل از اجرای طرح با پلیس راهور تعامل لازم را داشته باشند و پروژه ها را به صورت فازبندی شده به انجام برسانند.
ستوان عادل نیکدل پس از این جلسه با نشستن در ماشین پلیس و حضور در یکی از میادین شهر به عنوان افسر راهنمایی و رانندگی ایفای نقش کرد.
دیدگاه