هدر رفت آب در دو بخش واقعی و ظاهری | میانگین جهانی آب بدون درآمد در ایران ۲۵ درصد است
سیدزاده در خصوص اهمیت کاهش هد ررفت آب گفت: هدر رفت آب باعث اتلاف دو منبع با ارزش آب و انرژی به صورت همزمان میگردد و از آنجاییکه در کشور نیز سالانه مقدار زیادی هدر رفت آب در دو بخش واقعی و ظاهری وجود دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مدیر کل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدر رفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از اقدامات شرکت آب و فاضلاب شهری استان گیلان بازدید کرد.
سیدزاده مدیر کل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدر رفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به همراه کارشناسان آن دفتر ضمن برگزاری جلسه با مدیرعامل، معاونین و مدیران شهرهای بزرگ استان از اقدامات شاخص انجام شده در حوزه مدیریت مصرف و کاهش هدررفت آب در استان گیلان بازدید به عمل آوردند.
سیدزاده در خصوص اهمیت کاهش هد ررفت آب گفت: هدر رفت آب باعث اتلاف دو منبع با ارزش آب و انرژی به صورت همزمان میگردد و از آنجاییکه در کشور نیز سالانه مقدار زیادی هدر رفت آب در دو بخش واقعی و ظاهری وجود دارد، بدون اینکه هزینه های مربوط به تولید آن قابل وصول باشد، لذا باید از دو منظر فنی و مدیریتی نسبت به مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت اقدام کرد.
وی میانگین جهانی آب بدون درآمد در جهان را ۳۵درصد اعلام کرد و گفت: این مقدار در کشور ایران در حدود ۲۵درصد است.
حسینی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گیلان نیز ضمن تقدیر از حضور مدیر کل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در استان گیلان، کاهش هدر رفت و آب بدون درآمد را از اولویتهای اصلی شرکت توصیف کرد و با توجه به عدم امکان توسعه منابع تولید بهترین راه کاهش هدر رفت و استفاده از آن به نحو صحیح می باشد.
وی اندازه گیری دقیق مصرف مشترکین را یکی از عوامل موثر در کاهش آب بدون درآمد و دریافت اعتبار از شرکت مهندسی جهت تعویض کنتورهای خراب و کمکار را کارگشا دانست.
در ادامه غلامپور معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان یکی از فعالیت های مهم و تاثیرگذار این معاونت را شناسایی آیتم های تاثیرگذار و کاهش آب بدون درآمد در استان دانست و ضمن ارائه گزارش کاملی از اقدامات صورت گرفته در دو سال گذشته در این حوزه، میهمانان را از اهم فعالیتهای انجام شده مطلع ساختند.
بازدیدکنندگان ضمن مشاهده اقدامات شاخص آبفای شهری گیلان، این اقدامات را مفید و موثر ارزیابی کردند و ضمن مشاهده گزارش مدیران آب و فاضلاب شهرهای بزرگ استان، مشکلات آنها در حوزه آب بدون درآمد را بررسی نمودند.
همچنین در بازدید میدانی مرکز ۱۲۲ استان گیلان، پروژه نشتیابی شهر رشت، کارگاه تست کنتور، مرکز کنترل و تله متری تاسیسات آب استان نیز مورد بازدید قرار گرفت و از فعالیتهای صورت گرفته در این حوزه اعلام رضایت نمودند.
دیدگاه