قرارگاه خاتمالانبیاء در پروژه ریلی رشت به آستارا آغاز به کار کرد
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان گفت: فرآیند تجهیز کارگاه برای احداث مسیر ریلی رشت – آستارا در دو محدوده صومعهسرا و آستارا توسط قرارگاه خاتمالانبیاء به پایان رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، ماکان پدرام با بیان اینکه روند احداث پروژه ریلی مسیر رشت – آستارا مطلوب است اظهار داشت: در حال حاضر قرارگاه خاتمالانبیاء در دو محدوده صومعهسرا و آستارا فرآیندهای مربوط به مقدمات کار و تجهیز کارگاه را به پایان رسانده است.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان تحت تملک قرار دادن اراضی مسیر راه آهن رشت – آستارا را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: طبق اطلاعات و گزارشات موجود حدود ۷ تا ۱۰ کیلومتر از کارهای تملک اراضی این مسیر انجام شده و یا در حال انجام است که امیدواریم با تزریق اعتبارات ملی روند آن سرعت بگیرد.
پدرام یکی از مزیتهای مهم استفاده از امکانات راه آهن را حمل و نقل سریع و ایمن کالا و بار و مسافر دانست و تصریح کرد: راه آهن قزوین – رشت و امتداد آن تا بندرانزلی، بندر کاسپین واقع در منطقه آزاد و آستارا آخرین حلقه از کریدور شمال جنوب است که از این طریق به دریای خزر و سپس خارج کشور متصل میشود.
وی ساخت راه آهن مسیر رشت به بندر کاسپین با استفاده از اعتبارات سازمان منطقه آزاد انزلی توسط شرکت ساخت و توسعه کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیص داده شده توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی هماکنون ۹۰ درصد از اراضی قطعههای بعدی این پروژه آزادسازی شدهاند.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان افتتاح و بهرهبرداری از ۶۵ پروژه این دستگاه در ایام هفته دولت امسال را با صرف ۵۸ میلیارد تومان اعتبار مورد تأکید قرار داد و افزود: این پروژهها شامل بهسازی و آسفالت راههای روستایی و ساخت مسکن بود که با تکمیل مراحل ساخت در اختیار متقاضیان قرار گرفت.
پدرام افتتاح ۳۹۸ واحد مسکن مهر در استان گیلان را از برنامههای انجام شده اداره کل راه و شهرسازی در ایام هفته دولت اعلام کرد و بیان داشت: در بخش راه روستایی نیز آسفالت ۸۵ کیلومتر از راهها، احداث ۸ کیلومتر راه در مناطق کوهستانی و صعبالعبور و ساخت ۱۱ ابنیه فنی شامل پلها به پایان رسید.
وی شاخص بهرهبرداری از راههای روستایی آسفالته در گیلان را از میانگین کشوری آن بالاتر دانست و در تشریح این موضوع اظهار داشت: شاخص برخورداری از راههای آسفالته روستایی در سطح کشور هماکنون حدود ۵۴ درصد است در حالی که این شاخش در گیلان به عدد ۵۵.۵ درصد رسیده است.
دیدگاه