مدیرکل میراث فرهنگی گیلان تأکید کرد:

ثبت روستای ملی صنایع دستی در شهرستان شفت باعث رونق گردشگری می‌شود

امیرانتخابی گفت: معرفی روستای هدف گردشگری در شهرستان شفت، برگزاری جشنواره های غذا، جشنواره های آیینی، بازارهای محلی و هفتگی و نیز برنامه ریزی برای ثبت حداقل یک روستای ملی در شهرستان شفت از دیگر راهکارهای موجود برای توسعه رونق گردشگری در شهرستان شفت دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سومین جلسه ستاد استانی توسعه شهرستان شفت با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گیلان، مدیران ارشد استان و نماینده شفت و فومن در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

شهرود امیرانتخابی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان در این جلسه ضمن بر شمردن پتانسیل های گردشگری شهرستان شفت به ارائه راهکارهای برنامه ریزی شده به منظور توسعه گردشگری و بهبود وضعیت تاسیسات گردشگری شهرستان شفت پرداخت.

امیرانتخابی در ادامه به ارائه آماری از تعداد موافقت اصولی های صادر شده در بخش بوم گردی پرداخت که می توان به ۴۳ پرونده ایجادی و ۷ پرونده مرمتی و تعداد واحدهای در حال اجرا را ۱۳ طرح به شرح یک هتل، یک مجتمع اقامتی و پذیرایی و ۱۱ واحد بوم گردی برشمرد.

وی اظهار کرد: تعداد ۷ پرونده بوم گردی به میزان مبلغ ۱۶۰ میلیارد ریال و سه واحد گردشگری به مبلغ ۶ میلیارد ریال از تسهیلات بانکی از محل اشتغال روستایی سامانه کارا بهره مند گردیده اند.

امیرانتخابی از اهمیت ثبت ملی آثار طبیعی همچون آبشار دود وزن، وزنه بن و درخت کنگول باسکلی به منظور رونق گردشگری شهرستان اشاره و به ایجاد و فعال نمودن حداقل یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری تاکید و آمادگی اداره کل استان را در صورت وجود متقاضی واجد شرایط اعلام نمود.

وی در انتها معرفی روستای هدف گردشگری در شهرستان شفت، برگزاری جشنواره های غذا، جشنواره های آیینی، بازارهای محلی و هفتگی و نیز برنامه ریزی برای ثبت حداقل یک روستای ملی در شهرستان شفت به عنوان مثال “سفال جیرده و یا شال ویسرود” را از دیگر راهکار های موجود برای توسعه رونق گردشگری در شهرستان شفت دانست.

Share