علیرضا امامی‌فر:

امیدوارم تمام تماشاگران سالم به خانه‌های خود برسند

مربی تیم فوتبال سپیدرود رشت در خاتمه تصریح کرد: امیدوارم تمام تماشاگران هم سالم به خانه‌های خود برسند. فکر می‌کنم ملوان با این وضعیت می‌تواند سال آینده به لیگ برتر صعود کند. برگزاری این بازی برای یگان ویژه، داور و همه عوامل سخت بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، علیرضا امامی‌فر، مربی تیم فوتبال سپیدرود رشت بعد از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل ملوان بندرانزلی و صعود به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اظهار داشت:  کادرفنی سپیدرود نگاه متفاوتی به این بازی داشت. واقعیت این است که ما تمام مسابقات را به شکل یک بازی فوتبال نگاه می‌کنیم و این را هم درک می‌کنیم هوادارن می‌توانند تعصب داشته باشند.

وی افزود: بازی از نظر فوتبالی در نیمه اول چیز خاصی نداشت و اتفاقات و حاشیه‌ها در بازی‌ هر دو تیم تأثیر داشت. در هر صورت در نیمه دوم توانستیم از نقطه ضعف و عمق دفاع ملوان استفاده کنیم و به گل برسیم. بعد از آن هم خوشبختانه توانستیم بازی را کنترل کنیم.

مربی تیم فوتبال سپیدرود رشت در خاتمه تصریح کرد: امیدوارم تمام تماشاگران هم سالم به خانه‌های خود برسند. فکر می‌کنم ملوان با این وضعیت می‌تواند سال آینده به لیگ برتر صعود کند. برگزاری این بازی برای یگان ویژه، داور و همه عوامل سخت بود. فکر می‌کنم تا جایی که می‌توانستند زحمت کشیدند. امیدوارم ورزشگاه تختی هم هر چه زودتر آماده شود تا شرایط برای برگزاری مسابقه بهتر از این باشد.