شبکه باران به دنبال «گنج راه شیری» برای پخش از شبکه های سراسری
سریال «گنج راه شیری» به شخصیتهای علمی استان گیلان از جمله کوشیار دیلمی، میراث فرهنگی، تاریخی، آداب و رسوم و سنتها معماری منطقه، محیط زیست، گردشگری و موزه میراث روستایی استان می پردازد. کودکان و نوجوانان مخاطبان اصلی این سریال هستند ولی جذابیتهای تصویری کار همه اقشار را جذب می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، صدا و سیمای مرکز گیلان سریال «گنج راه شیری» را در ۲۶ قسمت ۴۵ دقیقه ای برای پخش از شبکه های سراسری در دست تهیه و تولید دارد.
سریال «گنج راه شیری» به شخصیتهای علمی استان گیلان از جمله کوشیار دیلمی، میراث فرهنگی، تاریخی، آداب و رسوم و سنتها معماری منطقه، محیط زیست، گردشگری و موزه میراث روستایی استان می پردازد. کودکان و نوجوانان مخاطبان اصلی این سریال هستند ولی جذابیتهای تصویری کار همه اقشار را جذب می کند.
خلاصه داستان این سریال به این شرح است: «با پیدا شدن نسخه خطی کتابی با قدمت هزار ساله منسوب به کوشیار دیلمی منجم نامی ایران در پیرامون روستای تاریخی انبوه واقع در شهرستان رودبار گیلان و حضور افراد سودجو، سلسله حوادث جذابی اتفاق می افتد که عامل محرک آن کودکان روستا هستند.
درک و شناخت عالم هستی از طریق توجه به نجوم پایه و میراث علمی دانشمندان ایران اسلامی و همچنین پیوند انسان با طبیعت زاد بوم درکنار روابط عاطفی شخصیتها با محوریت اخلاق و استحکام خانواده از تم های اصلی این مجموعه ۲۶ قسمتی است که علاوه بر مخاطب کودک، نوجوان و خانواده، دوست داران طبیعت، میراث فرهنگی و علمی و همچنین نجوم را هدف جذب خود قرار داده است.
این سریال در اسفند ۹۶ با حضور دکتر علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما، دکتر نوبخت رئیس معاون برنامه ریزی و نظارت رئیس جمهور و مسوولین استانی کلید خورد و با پشت سر گذاشتن چهار ماه بیش از پنجاه درصد از فیلمنامه یک هزار و دویست صفحه ای اثر به مرحله فاین کات رسیده است. لوکیشنها و فضای کار سریال بسیار متنوع است و شامل طبیعت بکر و شگفت انگیز حوزه عمارلو و دیلمان گیلان می باشد. فضاهای فانتزی به کمک پرده سبز در بزرگترین استودیوی رسانه ملی و تازه تاسیس در مرکز صدا و سیمای مرکز گیلان در حال شکل گیری است.
کوشیار گیلانی ریاضیدان و منجم قرن پنجم اهل روستایی به نام انبوه است که بیش از هزار سال قدمت دارد و این دو ویژگی در سریال هایی که تاکنون در گیلان ساخته شده وجود نداشت و تقریبا منحصر به فرد است و میزان تجهیزات و تعداد لوکیشن ها از دیگر ویژگیهای این سریال است.
عوامل این سریال از توانمند ترین نیروهای هنری و فرهنگی استان گیلان هستند که عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: فرهاد مهرانفر /نویسنده: خزر مهرانفر/ مدیر تصویر برداری: نادر معصومی / مدیر تولید: زهرا عبداللهی / طراح صحنه و لباس: سهیلا فرزاد/ صدابردار و صداگذار: علیرضا دریادل/ تدوین: البرز پورصیاد/ طراح گریم: مجید ادراکی / آهنگساز: موسی علیجانی / طراح جلوه های بصری: سعید رضایی / طراحی و اجرای دکور: حسین وهابی اصیل / منشی صحنه: زهرا پاک سرشت.
فرهاد مهرانفر تهیه کننده و کارگردان این سریال متولد ۱۳۳۸ در بندر انزلی، دانش آموخته رشته سینما از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر در طی سالهای ۵۶-۶۴ بوده و تاکنون بیش از ۵۰ فیلم مستند، کوتاه و بلند سینمایی را در کارنامه خود داشته است.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۷۹ مدرک درجه ۱ هنری معادل مدرک دکتری سینما را به فرهاد مهرانفر اعطا نموده است. فیلم کوتاه و فیلمهای سینمایی وی در جشنواره های مختلف ملی و بین المللی راه یافته و حائز رتبه شده است. «موشک کاغذی»، «درخت جان»، «چریکه ی هورام»، «قطعه ی زمستانی»، «شعله در باد »، «سرزمین رها»، «خواب آب»، از جمله فیلمهای سینمایی است توسط این هنرمند برجسته تهیه شده است.
دیدگاه