۲۰ درصد از نانواییهای گیلان از جوش شیرین استفاده میکنند | کیفیت نان در گیلان پایین است
فرهاد دلقپوش با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۰ الی ۲۱ درصد از نانواییهای گیلان از جوش شیرین استفاده میکنند گفت: از دانشگاه علوم پزشکی میخواهیم تا نظارت ویژهای بر این مسئله داشته و گزارش خود را ارائه کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تسنیم، فرهاد دلقپوش در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان گیلان در رشت با اشاره به نظارتهای انجام شده در ماه رمضان اظهار داشت: بازار گیلان در ماه رمضان دچار مشکل نشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به حضور چشمگیر گردشگران در تعطیلات ماه رمضان در این استان عنوان داشت: فرهنگ غنی مردم گیلان سبب حضور چشمگیر گردشگران در استان است.
دلقپوش با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرحهای نظارتی در ماه رمضان تصریح کرد: دستورالعملهای لازم در خصوص اجرای این طرحها پیش از ماه رمضان به دستگاههای ذیربط ارسال شده بود.
وی با اشاره به برگزاری گشتهای نظارتی مشترک با ادارات بازرسی، بهداشت و اصناف در سطح استان گیلان در ماه رمضان گفت: در ماه رمضان امسال سهم آرد فوقالعاده در راستای تامین نیاز نان مردم در اختیار نانواییها قرار گرفت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اعلام اینکه ۱۵ هزار و ۸۳۵ گشت نظراتی در ماه رمضان امسال در سطح استان انجام شد خاطرنشان کرد: طی برگزاری این گشتها ۷۰۱ مورد تخلف صنفی کشف شد.
دلقپوش ارزش ریالی پرونده تخلفات ثبت شده را یک میلیارد و ۳۰۱ میلیون و ۵۲ هزار و ۸۳۳ ریال دانست و ابراز داشت: در ماه رمضان امسال ۲۶۷ گزارش مردمی دریافت شد که از این میان ۱۴۶ مورد متخلف و ۱۲۱ مورد غیر متخلف شناخته شدند.
وی ضمن تفکیک صنفی میزان تخلفات انجام شده در ماه رمضان امسال گفت: بیشترین میزان تخلف مربوط به صنف عرضهکننده غلات با ۹۴ مورد تخلف بود و پس از صنف عرضه مرکبات با ۷۰ مورد تخلف، صنف عرضه مواد پروتئینی با ۶۸ مورد تخلف و صنف عرضه شیرینیجات با ۴۷ مورد تخلف قرار دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به برگزاری نمایشگاه عرضه کالا در ماه رمضان امسال در محل نمایشگاه بین المللی گیلان اظهار داشت: ۸۲ واحد صنفی در این نمایشگاه شرکت کردند.
دلقپوش وضعیت بازار عرضه کالا را ملتهب دانست و خاطرنشان کرد: براساس پیامکی که از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به دست ما رسید سران قوا در چند روز اخیر برای رفع مشکلات با یکدیگر مذاکره میکنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۰ الی ۲۱ درصد از نانواییهای گیلان از جوش شیرین استفاده میکنند گفت: از دانشگاه علوم پزشکی میخواهیم تا نظارت ویژهای بر این مسئله داشته و گزارش خود را ارائه کند.
کیفیت نان در گیلان پایین است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز در این جلسه مرغ را یکی از اقلام پرمصرف در استان گیلان دانست و اظهار داشت: در حال قیمت مرغ در استان گیلان ۷ هزار و ۱۵۰ تومان است اما وزارت جهاد کشاورزی معتقد است که باید به ۹ هزار تومان برسد.
علیرضا شعباننژاد با اشاره به حضور چشمگیر گردشگران در ایام ماه رمضان در استان گیلان تصریح کرد: امسال ۴۰۰ تن مرغ منجمد از ذخیره دولتی خریداری کرده بودیم که از آن استقبال نشده و تنها ۴۸ تن به فروش رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اعلام اینکه در ماه رمضان امسال فقط برنج ایرانی در بازار استان گیلان عرضه شده است عنوان داشت: نان در استان گیلان به جز در شهرستان آستارا کیفیت پایینی دارد.
دیدگاه