فروش ۲.۴ میلیاردی سینماهای گیلان در نوروز ۹۷ | «لاتاری» پرمخاطبترین فیلم شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به رشد ۵۶ درصدی فروش فیلمهای نوروزی در استان نسبت به سال گذشته، گفت: فروش حاصل از بلیتهای ارائه شده به مخاطبان سینما، بالغ بر دو میلیارد و ۳۹۸ میلیون ریال بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فیروز فاضلی در گفت و گویی با اشاره به روند رو به رشد استقبال شهروندان گیلانی از سینما در سالهای اخیر، اظهار کرد: سینماهای گیلان در نوروز امسال، بیش از سی هزار نفر مخاطب داشت که امیدواریم این روند فرهنگی در سال جدید ادامه یابد.
وی با اشاره به رشد ۵۶ درصدی فروش فیلمهای نوروزی در استان نسبت به سال گذشته، گفت: فروش حاصل از بلیتهای ارائه شده به مخاطبان سینما در نوروز ۹۷، بالغ بر دو میلیارد و ۳۹۸ میلیون ریال بوده است.
فاضلی با بیان اینکه شش فیلم سینمایی «بلوک ۹ خروجی ۲»، «به وقت شام»، «فیلشاه»، «لاتاری»، «لونه زنبور» و «مصادره» طی نوروز ۹۷ در سینماهای گیلان اکران شد، تصریح کرد: فیلم سینمایی «لاتاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان با فروش ۸۳۵ میلیون ریالی در صدر جدول فروش نوروزی استان قرار گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: «لونه زنبور» با ۶۶۸ میلیون ریال، «مصادره» با ۴۲۷ میلیون ریال و «به وقت شام» با ۳۹۷ میلیون ریال فروش به ترتیب در ردههای بعدی قرار دارند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر چه چهره سینماهای گیلان با افزایش مخاطب نسبت به سالهای گذشته دگرگون شده و رقم مخاطبان افزایش یافته است، اما رونق پایدار نیاز به آسیبشناسی و برنامهریزی دقیق دارد.
استان گیلان دارای ۹ سینمای فعال با ۱۰ سالن در شش شهرستان است.
دیدگاه