عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس

مردم، با نظام مشکل سیاسی ندارند | هیچ کس نباید بگوید معترضان، ضد انقلاب هستند

داداشی گفت: مردم، با نظام مشکل سیاسی ندارند بلکه عمده مشکلات آنان مسائل اقتصادی است به همین دلیل دستگاه قضایی باید حساب جوانان و افراد ناآگاهی را که از روی احساسات با اجیرشدگان سرویس‌های جاسوسی همسو شدند، جدا کرده و با آنان با «تسامح» برخورد کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ولی داداشی در گفت‌وگویی با ایسنا گفت: اگر گرفتاری‌های تورمی، بیکاری و رکود حل شود، مردم از نظام گلایه‌مند نخواهند بود. مردم ایران از نظام و رهبری رضایت دارند اما با چالش‌های جدی اقتصادی و معیشتی روبرو هستند.

به اعتقاد نماینده مردم آستارا در مجلس، بیش از ۹۹ درصد اعتراضات و تجمعات خیابانی مردم اعتراض به وضعیت جاری معیشتی و اقتصادی‌شان است.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس ادامه داد: هر چند که معتقدم اعتراضات اقتصادی مردم نباید «خیابانی» می‌شد بلکه نمایندگان آنان از هر صنف و طبقه اجتماعی باید به مجلس و شورای شهر می‌رفتند و خواسته‌های‌شان را با آنان در میان می‌گذاشتند.

داداشی متذکر شد: با این وجود هیچ کس نباید بگوید معترضان و تجمع‌کنندگان در خیابان‌ها، ضد انقلاب هستند. آنها نسبت به اقتصاد و معیشت‌شان گلایه دارند. شهروندانی در تهران و سایر شهرهای کشور زندگی می‌کنند که به نان شب‌شان محتاجند و نمی‌توانند برای رفع بیماری اعضای خانواده، دارو بخرند، تکلیف این زجرکشیدگان چیست و باید چه کنند؟

وی با اشاره به سوءاستفاده فرصت‌طلبان و اجیرشدگان سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای استکباری از  اعتراضات اخیر تهران افزود: افرادی در حمایت سرویس‌های جاسوسی موساد و سیا در داخل تجمعات خیابانی تهران حضور داشتند که درصدد شوراندن مردم علیه نظام، منحرف کردن مردم از مسیر اعتراضی‌شان و سیاسی کردن اعتراضات بودند در حالی که اعتراضات مردم نسبت به وضعیت معیشتی و اقتصادی‌شان بود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس تاکید کرد: قطعا این افراد باید گرفتار شدیدترین مجازات‌ها شوند اما دستگاه قضایی باید حساب جوانان و افراد ناآگاه را که از روی احساسات با این جریان همسو شدند جدا کرده و با آنان با «تسامح» رفتار کند. دستگاه قضایی باید از خلاف افراد ناآگاه بگذرد.

به گفته دادادشی، پرونده‌سازی برای جوانان و مردم خام و احساسی را موجب به خطر افتادن آینده اجتماعی و اقتصادی آنان دانست.

Share