جعفرزاده: جهانی شدن اقتصاد نیازمند دو عنصر بازار و تولید است
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهانی شدن اقتصاد به معنای گرایش و جهتگیری اقتصاد با توجه به وابستگی درونی و نگاه جهانی است، گفت: جهانی شدن اقتصاد نیازمند دو عنصر بازار و تولید است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایسنا، غلامعلی جعفرزاده در کارگاه آموزشی بینالمللی جهانی شدن که با حضور نمایندگان ۱۴ کشور در رشت برگزار شد، با بیان اینکه جهانی شدن اقتصاد به معنای گرایش و جهتگیری اقتصاد با توجه به وابستگی درونی و نگاه جهانی است، اظهار کرد: جهانی شدن اقتصاد نیازمند دو عنصر بازار و تولید است.
وی تصریح کرد: زمانی میتوان یک موسسه تجاری و صنعتی را جهانی خواند که همه جهان را در قلمرو فعالیت خود بداند و دیدگاه مدیرانش تنها به محیطهای محلی و منطقهای محدود نمیشود، بلکه در گستره جهانی میاندیشد، تحلیل، سیاستگذاری و برنامهریزی میکند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پایین بودن میزان خلاقیت و نوآوری مهمترین نقاط ضعف اقتصاد است، افزود: این مسئله موجب میشود تا اقتصاد و صنعت یک کشور مصرف کننده محصولات خارجی باشد.
جعفرزاده، با اشاره به اهمیت اقتصاد مبتنی بر علم و دانش، یادآور شد: در این عرصه افراد نوآور میتوانند موجب تحول در عرصه علم و دانش باشند.
وی با بیان اینکه وجود پارکهای علم و فناوری بیش از پیش احساس میشود، خاطرنشان کرد: ما در پارلمان ایران مصمم هستیم مجوزهای قانونی و همچنین بودجه و اعتباراتی که نیاز است را در اختیار پارکهای علم و فناوری قرار داریم،.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پارلمان ایران توجه ویژهای به پارکهای علم و فناوری دارد، گفت: قوانین و مصوباتی که پارکهای علم و فناوری به آن نیازمند هستند در اختیارشان قرار داده شده است.
دیدگاه