قادر نیستیم برای چند روز میزبان مهمانان باشیم | لزوم تکمیل راه صومعهسرا به ماسال
فرماندار ماسال با بیان اینکه ماسال نیازمند توجهات بیشتر در سطوح مختلف است، گفت: یکی از قابلیتهای توسعهای این شهرستان فرصت گردشگری و منابع طبیعی آن است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از شبستان، محمود قاسمنژاد، فرماندار ماسال ظهر امروز (۳مرداد) در جلسه کمیته برنامهریزی که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد با بیان اینکه طبق آخرین آمار سرشماری در سال ۹۵، این شهرستان دارای بیش از ۵۲ هزار نفر جمعیت است، افزود: قالب فعالیتهای مردم در بخش کشاورزی و دامداری است که به صورت دامداری سنتی مشغول هستند.
فرماندار ماسال با بیان اینکه ۱۳۸ شهید و بیش از ۵۰۰ ایثارگر، جانباز و ۶۸ آزاده توسط این شهرستان در دفاع مقدس تقدیم انقلاب شده است، گفت: این شهرستان دارای بزرگان شاخصی همچون فرماندهان دوران جنگ تحمیلی، هنرمندان و رتبههای برتر دانشگاهی است.
قاسمنژاد با بیان اینکه انجییوهایی به صورت مردمی و خودجوش در زمینه محیط زیست و خیرین در سطح شهرستان فعالیت میکنند، تصریح کرد: با توجه به خدمات مختلفی که توسط دولت تدبیر و امید در شهرستان انجام شده است اما باز هم ماسال به عنوان یک شهرستان کم برخوردار است.
وی با بیان اینکه ماسال نیازمند توجهات بیشتر است تا سطح برخورداری این شهرستان را در عرصههای مختلف فرهنگی، عمرانی، اجتماعی و … هم سطح دیگر شهرستانهای استان پیش ببریم، خاطرنشان کرد: یکی از قابلیتهای توسعهای این شهرستان فرصت گردشگری و منابع طبیعی آن است.
فرماندار ماسال با بیان اینکه علیرغم توجهاتی که در زمینه مذکور به ماسال شده است اما باید بیشتر به این موضوع پرداخته شود، اظهار داشت: در حوزه منابع طبیعی و جنگل مستعد به کارگیری خدماتی هستیم که بتوانیم به بخش خصوصی واگذار کنیم.
قاسمنژاد با اشاره به اینکه موقعیت صنایع دستی در این شهرستان نسبت به دیگر شهرستانها از وضعیت بهتری برخوردار است، افزود: نیاز است که صنایع دستی در این شهرستان به عنوان منبع اقتصادی خانوادهها باشد و تسهیلاتی برای آنها در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه در زمینه دامداری جزء ۳ شهرستان برتر تولیدات دامی استان گیلان هستیم، گفت: این شهرستان به دلیل دارا بودن ۲ رودخانه پرآب دارای پتانسیل بالایی است.
فرماندار ماسال با بیان اینکه در بخش زنبورداری و تولید عسل در مقام پنجم و یا ششم استان گیلان قرار داریم، تصریح کرد: جاذبههای طبیعی، گردشگری و تاریخی این شهرستان به عنوان پتانسیلهای گردشگری محسوب میشوند.
قاسمنژاد با بیان اینکه تنگناها و محدودیتهایی هم در این شهرستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: وجود دو رودخانه پرآب در شهرستان ماسال به دلیل شیب تندی که دارند، با بارش باران سردهنههای کشاورزی از بین میروند و نیازمند اعتباراتی در این زمینه هستیم.
وی با بیان اینکه ما متکی به منابع آبی برای کشاورزی هستیم، اظهار داشت: کم بودن فضاهای اقامتی برای گردشگران و مسافران از دیگر مشکلات این شهرستان است زیرا ما قادر نیستیم به دلیل عدم ظرفیت هتلها و خانه مسافرها بیش از یک شب و دو روز میزبان مهمانان باشیم.
فرماندار ماسال با بیان اینکه در این زمینه هم نیازمند توجه بخش خصوصی و دولتی هستیم، افزود: در زمینه حمل و نقل و راهها، یکی از مشکلات اساسی این شهرستان راههای اصلی است، دو و نیم کیلومتر راه صومعهسرا به ماسال تعریض شده و به مدت دو سال است که اعتباری در این زمینه اختصاص داده نشده است.
قاسمنژاد با بیان اینکه راه ایمن سبب تردد و گردشگر و مسافر بیشتر به شهرستان میشود، گفت: معدن از دیگر مزیتهای شهرستان است که از لحاظ اقتصادی استان گیلان را تحت تاثیر قرار خواهد داد اما کمتر به این موضوع پرداخته شده است.
دیدگاه