نصب سومین کاشی ماندگار کشور بر سر در منزل استاد ناصر مسعودی+تصاویر
با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سومین کاشی ماندگار ایران زمین بر سر در منزل ناصر مسعودی خواننده فولکلورگیلان نصب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا صبح امروز با حضور زهرا احمدی پور و مدیرکل میراث فرهنگی گیلان در منزل ناصر مسعودی خواننده بزرگ فولکلور گیلان،سومین کاشی ماندگار کشور بر سر در منزل این فرهیخته استان نصب گردید.
احمدی پور در این دیدار صمیمی هدف از نصب کاشی ماندگار بر سر در منزل مفاخر و اهالی فرهنگ و هنر را قدردانی از شخصیت های برجسته علمی،فرهنگی و هنری خواند و گفت: این عمل در واقع نوعی قدرشناسی و سپاسگزاری از چهرههای فرهیخته و فرهنگی کشورمان است که هویت بخشی به محلات و خیابان ها را به دنبال دارد.
وی اذعان داشت: در روند نصب کاشیهای ماندگار نه شخص و نه خانه ثبت ملی می شود، بلکه نصب کاشیها تنها حرکت نمادین برای قدردانی از چهرههای فرهنگی و معرفی هویت فرهنگی شهر و کشور ماناست.
این مسئول با بیان اینکه شخصیتهایی که در این طرح قرار میگیرند شامل چهرههای شاخص و تاثیرگذار در یک رسته فرهنگی هستند که توانستهاند در دوران فعالیت خود مرزهای جدیدی را بیافرینند یا در جهت حفظ و حراست یک یا چند حوزه میراث هنری، فرهنگی و معنوی ایران تلاش کرده باشند و به عنوان چهرهای ماندگار شناخته شوند.
رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در ادامه بر لزوم ارج نهادن به مقام شامخ هنرمندان،فرهیختگان و مفاخر کشور تاکید کرد و افزود: امروزه و در مواجهه با فرهنگ جهانیسازی، اهمیت هویتهای قومی و ملی در عرصههای خرد و کلان فرهنگی حائز اهمیت بیشتری میشود.
وی با بیان اینکه مفاخر یک ملت رابطهای مستقیم با هویت و خودباوری فرهنگی آن ملت در فرایند جهانیسازی دارند،تصریح کرد: مفاخر افراد یا پدیدههایی هستند که میتوان به آنها افتخار کرد و به عبارتی مایه فخر و مباهات ایران زمین محسوب می شوند.
این مسئول با تأکید بر اینکه داشتههای فرهنگی و مفاخر علمی از عوامل مثمرثمر در ایجاد همگرایی و انسجام ملی میان مردم یک منطقه محسوب می شوند، گفت: بزرگان، عالمان و فرهیختگان حوزه فرهنگی و تمدنی ایران، فخر فرهنگی و سرمایه عظیمی برای بشریت بهشمار می آیند.
ناصر مسعودی را بیشتر با ترانههای گیلگی مشهوری مانند میرزا کوچک خان (چقدر جنگلا خوسی)، بنفشه گل و کوراشیم و مانند آن میشناسند.مسعودی را قدیمیترین خواننده اشعار گیلکی میدانند که در قید حیات است و بیش از ۵۰ سال است که فعالیت هنری دارد.
این آهنگساز و خواننده بیش از ۵۰۰ ترانه آهنگسازی کرده و خوانده است که نیمی از آنها ترانههای محلی گیلکی است.
دیدگاه