سقوط ۸ دکل برق و آسیب دیدگی ۳۷ درصد خطوط انتقال | از مردم عذرخواهی میکنم
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان از سقوط ۸ دکل برق در این بارش اخیر برف خبرداد و افزود: این دکل ها ۲ عدد در خمام، ۵ عدد خط انشعابی در لشت نشا و یک عدد هم در منطقه آزاد انزلی بود.
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مدیرعامل برق منطقه ای گیلان در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش برف اخیر گیلان گفت: هنوز خود را در شرایط عادی نمیبینیم و عملیات ترمیم خطوط به اتمام نرسیده است.
عظیم بلبل آبادی افزود: در استان ۵۰ سانتیمتر برف پیشبینی شده بود اما عملا میزان بارش برف به طور میانگین ۷۵ سانتیمتر همراه با وزش باد با سرعت ۶۰ تا ۸۰ کیلومتر رسید.
وی افزود: وضعیت پیش آمده سبب خارج شدن وضعیت از حالت عادی بود بطوریکه پستهای انتقال و فوق توزیع برق گیلان دچار مشکل شدند.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان با بیان اینکه این استان دو هزار و ۸۷۰ کیلومتر خطوط انتقال و فوق توزیع دارد، یادآور شد: از میزان یکهزار و ۷۵ کیلومتر از خطوط انتقال و فوق توزیع برق گیلان معادل ۳۷ درصد تحت تحت تاثیر بارش برف اخیر قرار گرفت.
بلبلآبادی تجمع برف روی خطوط انتقال برق را موجب نزدیک شدن خطوط برق به سطح زمین اعلام کرد و افزود: در ساعتهای اولیه بارش برف همکاران ما در بیشتر مسیرها پیاده تردد می کردند تا خودشان را به پست توزیع برسانند.
از مردم عذرخواهی میکنم / سقوط ۸ دکل برق
وی با بیان اینکه مردم استان گیلان هنگام در برف پیش آمده با مشکلات جدی در حوزه برق رو برو شدند، متذکر شد: بنده مراتب عذرخواهی خود را چه در حوزه توزیع و چه برق منطقه ای که سبب عدم تامین برق برای هم استانی هایم شد اعلام میدارم.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان از سقوط ۸ دکل برق در این بارش اخیر برف خبرداد و افزود: این دکل ها ۲ عدد در خمام، ۵ عدد خط انشعابی در لشت نشا و یک عدد هم در منطقه آزاد انزلی بود.
وی با بیان اینکه صنعت برق بسیار هزینه بر است، یادآور شد: برای یک نیروگاه ۱۰۰۰مگاواتی ۸ هزار میلیارد تومان برای راه اندازی و انتقال آن هزینه میشود.
بلبل آبادی در مورد پروژه های قابل افتتاح برق منطقه ای گفت: پروژه پست ۶۳/۲۰کیلوولت مسکن مهر انزلی، پروژه پست توحید گلسار، پروژه پست صومعه سرا از جمله مواردی است که تا پایان سه ماهه اول ۹۶ با بیش از یکصد میلیارد تومان به بهره برداری میرسد.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان با تاکید بر حرکت به سمت انرژی های تجدیدپذیر اظهار کرد: مهمترین مزیت این نوع انرژیی آلاینده نبودن و سازگار بودن با محیط زیست است.
وی افزود: انرژی بادی موهبتی است الهی که گیلان ۳ هزار مگاوات در متطقه منجیل دارد و این پتاسیل استثنایی است. همچنین در بخش خورشیدی نیز ۶۰ مگابایت در استان فعال است.
بلبل آبادی در پایان اظهار کرد: در سال های اخیر تمرکز ما بیشتر بر احداث نیروگاههای تجدید پذیر مثل بادی، خورشیدی و آبی است و امید داریم تا ۲ سال آینده این نیروگاهها به بهره برداری برسند.
دیدگاه