با توجه به پیدا نشدن اجساد دو تن از پنج قربانی حادثه

ادامه جستجو برای یافتن اجساد جان باختگان حادثه سقوط بالگرد در خزر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، روابط‌ عمومی اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی گیلان از همکاری کارشناسان ژئوفیزیک دریایی این مرکز برای یافتن اجساد جان باختگان حادثه سقوط بالگرد در خزر خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایرنا، با توجه به پیدا نشدن اجساد دو تن از پنج قربانی حادثه چند روز پس از وقوع، تلاش‌‌ها برای یافتن آنها همچنان ادامه داد.

۸۲۳۳۷۰۵۶-۷۱۲۲۹۴۷۱گزارش ارسالی حاکی است، پیرو تفاهم‌نامه موجود بین ‌ اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی گیلان و شرکت نفت خزر به‌ منظور تبادل و بهره‌مندی از خدمات تخصص‌های علمی، آموزشی و پژوهشی کارشناسان ژئوفیزیک دریایی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به همراه تیم تجسس، جستجوی خود را برای یافتن لاشه بالگرد و پیکر سرنشینان آن آغاز کردند که تاکنون موفق به یافتن موقعیت لاشه بالگرد در اعماق دریا شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این بخش از تجسس با همکاری کارشناسان بخش ژئوفیزیک دریایی مدیریت زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی گیلان با نظارت و هدایت دفتر مدیریت زمین‌شناسی دریایی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور و همکاری تجهیزاتی و کارشناسی سازمان نقشه‌برداری کشور انجام شد.

هفتم آذر امسال یک فروند بالگرد MI17 نیروی هوافضای سپاه که در اختیار شرکت نفت خزر بود، برای امدادرسانی به یکی از کارکنان این شرکت که دچار عارضه قلبی شده بود به سکوی نیمه شناور امیرکبیر واقع در ۲۰ کیلومتری بندر امیرآباد استان مازندران اعزام شد و مدت کوتاهی پس از برخاستن از سکو در مسیر ساحل دچار سانحه شد و در دریای خزر سقوط کرد و تمامی پنج تن سرنشین آن جان باختند.

همچنان فعالیت‌های تحقیقاتی و امدادرسانی برای یافتن مابقی لاشه بالگرد و دیگر جان‌باختگان این سانحه هوایی ادامه دارد.

مرکز پژوهش های زمین شناسی و اکتشافی گیلان سال ۱۳۸۷ با هدف بررسی و مطالعه اطلاعات پایه و توسعه کاربرد آن در مطالعات بنیادی، کاربردی علوم زمین در محدوده استان گیلان تاسیس شد.
در این مرکز با توجه به فعالیت های مستمر در حال حاضر ۱۰کارشناس مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در بخش های مختلف اعم از زمین شناسی، اکتشاف، ژئوماتیکس، آزمایشگاه و غیره مشغول به کار هستند.

۸۲۳۳۷۰۵۶-۷۱۲۲۹۴۷۲ ۸۲۳۳۷۰۵۶-۷۱۲۲۹۴۷۳

Share