تشکیل خوشه های صنعتی چای،زیتون و شالیکوبی در گیلان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا لاهوتی با بیان مزیت های تشکیل خوشه های صنعتی گفت:ایجاد ارزش افزوده بالا،انتقال دانش،فناوری و نوآوری در صنعت، انعطاف پذیری بیشتر نسبت به صنایع بزرگ،پویایی صنعت،ایجاد فرصت های شغلی از مهم ترین مزایای تجمیع بنگاه ها و سازماندهی آنها در قالب خوشه های صنعتی است
![](https://diyarmirza.ir/wp-content/uploads/2015/08/IMG_3496.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان از تلاش برای تشکیل خوشه های صنعتی در راستای تقویت واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در استان خبر داد و گفت:خوشه های صنعتی چای، زیتون و شالیکوبی در گیلان تشکیل شده است.
طهمورث لاهوتی ،با اشاره به انجام مطالعات شناسایی و امکان سنجی برای تشکیل خوشه های صنعتی، از فعالیت ۳ خوشه صنعتی در گیلان خبر داد و افزود: تاکنون ۳خوشه صنعتی در حوزه شالیکوبی، زیتون و چای در گیلان تشکیل شده است.
وی تصریح کرد:توسعه خوشه صنعتی کلوچه از دیگر اقدامات در حال انجام است.
وی با بیان مزیت های تشکیل خوشه های صنعتی گفت:ایجاد ارزش افزوده بالا،انتقال دانش،فناوری و نوآوری در صنعت، انعطاف پذیری بیشتر نسبت به صنایع بزرگ،پویایی صنعت،ایجاد فرصت های شغلی از مهم ترین مزایای تجمیع بنگاه ها و سازماندهی آنها در قالب خوشه های صنعتی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان افزایش توان رقابت پذیری در تولید و صادرات را از دیگر مزیت های تشکیل خوشه های صنعتی عنوان کرد و افزود:فعالیت خوشه های صنعتی فرآیندی موثر در ایجاد اشتغال پایدار و موجب پیدایش خدمات تخصصی فنی،مدیریتی و مالی و ارتباط بیشتر بین صنایع مرتبط در حوزه تولید است.
لاهوتی از تلاش شرکت شهرکهای صنعتی گیلان برای توسعه صنایع کوچک و متوسط در قالب خوشه های صنعتی خبر داد و افزود:اولویت بندی و شناسایی،امکان سنجی و توسعه خوشه صنعتی از مراحل تشکیل خوشه ها است و هم اکنون تشکیل خوشه های صنعتی در حوزه گردشگری،مرغ گوشتی،شن و ماسه،شیلات،ابریشم و بادام در مراحل شناسایی قرار دارند.
وی تصریح کرد:پس از امکان سنجی و توسعه خوشه صنعتی،شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان از برنامه های عملی خوشه ها شامل برنامه های تولید، فروش و صادرات با ارائه حمایت های مالی پشتیبانی می کند.
دیدگاه