رشت نیاز به آشنایی با پزشکان خارج از استان و خارج از کشور دارد/تاکید بر گردشگری سلامت با بهره گیری از تجربیات متخصصین حوزه سلامت/می توانیم با افتخار شهرمان را به میهمانان نشان دهیم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سید محمد علی ثابت قدم با اعلام اینکه کسی که لذت خوشی را چشیده باشد و برای خدمت در شرایط سخت بیاید شایسته است که الگو قرار بگیرد در پایان گفت: کار خاصی برای این افراد انجام نداده ایم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نشست شهردار رشت با جراحان قلب و عروق ایران برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر سید محمد علی ثابت قدم شهردار رشت
، اسماعیل حاجی پور رئیس شورای اسلامی شهرستان رشت، فاطمه شیرزاد سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت، فاطمه قدیمی مدیر واحد ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت برگزار شد چهره های شاخصی از جامعه جراحان قلب و عروق ایران از جمله دکتر حسین همتی، دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی، دکتر محمدرضا ظفرقندی و دکتر مسعود مظفری حضور داشتند.
برای تحقق نگاه سلامت محور و تقویت گردشگری سلامت باید از دارایی های طبیعی و انسانی خود بهره ببریم
دکتر سید محمدعلی ثابت قدم ضمن خیر مقدم به پزشکان جراح حاضر در این نشست گفت: برای ما موجب افتخار است که در کنار جراحان قلب و عروق ایران هستیم.
شهردار رشت افزود: جمع سنی تحصیلی و تجربی شما عدد قابل توجهی است که می تواند برای نسل جوان و نسل آینده الگو باشد و برای توسعه شهر و کشور و پیشرفت جوانان تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی با اشاره به نقش موثر پزشکان نیکوکاری چون دکتر حسین همتی در پایگاه خیرین سلامت تصریح کرد: برای آنکه بتوانیم نگاه سلامت محور و مبحث گردشگری سلامت را محقق و مبانی توسعه را به صورت درون زا تقویت کنیم باید از دارایی های طبیعی و انسانی خود بهره ببریم.
دکتر ثابت قدم در ادامه گفت: شهر رشت نیاز به آشنایی با پزشکان خارج از استان و خارج از کشور نیز دارد.
شهردار رشت با اشاره به اینکه حرفه پزشکی سختی های فراوانی دارد اظهار داشت: سختی های این حرفه از مقاطع درسی آن آغاز می شود و با شب بیداری ها همراه است و تا پایان عمر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه هرکسی را نمی توان درس عبرت و الگو قرار داد خاطر نشان کرد: انسان های زیادی حاضر نیستند با سوابق علمی و اجرایی بالا از نقطه ای آرام به مناطق جنگی بیایند و خدمات ارائه کنند اما دکتر سید محمدرضا کلانتر معتمدی، رئیس انجمن جراحان عروق ایران ، در طول جنگ خدمات پزشکی مستمری ارائه کرد که برای ما درس عبرت و الگو است.
سید محمد علی ثابت قدم با اعلام اینکه کسی که لذت خوشی را چشیده باشد و برای خدمت در شرایط سخت بیاید شایسته است که الگو قرار بگیرد در پایان گفت: کار خاصی برای این افراد انجام نداده ایم.
رئیس شورای شهرستان رشت: فرشتگان آسمان هم دعاگوی شما هستند
اسماعیل حاجی پور در ابتدای سخنان خود گفت: به سرزمین میرزاکوچک خان، پروفسور سمیعی ، پروفسور رضا و پروفسور اکبرزاده ، به سرزمین عشق و عاطفه و مهربانی خوش آمدید.
رئیس شورای اسلامی شهرستان رشت خطاب به جراحان حاضر در این نشست و خیرین سلامت گفت: وقتی بیماری را نجات می دهید فرشتگان آسمان هم دعاگوی شما هستند. شادی شما ساعتی است که بیماری شفا پیدا می کند و با دستان مهربان و توانای شما از مرگ نجات می یابد.
وی افزود: آفرین به غیرت و شرف شما که بی چشمداشت تلاش می کنید تا بیماران را نجات دهید و خانواده های بیماران را هم نجات دهید.خدواند پشتیبان شما باشد.
حاجی پور در ادامه گفت: دستان شما را می بوسم و آرزوی سلامتی برای شما دارم که سلامتی دیگران را به یاری خدا تضمین می کنید.
وی در پایان از زحمات دکتر ثابت قدم قدردانی کرد و گفت: شهردار جوان و پرتلاش رشت به خوبی در حال فعالیت است.
تاکید فاطمه شیرزاد بر گردشگری سلامت با بهره گیری از تجربیات متخصصین حوزه سلامت
فاطمه شیرزاد نیز ضمن خیرمقدم و قدردانی از زحمات پزشکان گفت: باعث خرسندی است که در شهر باران های نقره ای میزبان متخصصین برجسته قلب و عروق هستیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر ضرورت تقویت حوزه سلامت افزود: در راستای نگاه سلامت محور مجموعه مدیریت شهری رشت، نیاز به خیران سلامت در حوزه پزشکی داریم.
وی با اشاره به سمینار دو روزه تازه های قلب و عروق در رشت تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های موجود در شهر رشت، گردشگری سلامت در این شهر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
شیرزاد در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از تخصص چهره های شاخص جراحی قلب و عروق گامی در جهت تقویت و توسعه سلامت شهر رشت برداریم.
دکتر حسین همتی: می توانیم با افتخار شهرمان را به میهمانان نشان دهیم
دکتر حسین همتی، دبیر سمینار تازه های جراحی قلب و عروق، در سخنانی کوتاه گفت: از شهردار رشت تشکر می کنم که شرایطی فراهم کردند تا با افتخار شهرمان را به میهمانان نشان دهیم.
وی تصریح کرد: رشت از وضعیت غیر قابل قبول قبل خارج شده است و بازآفرینی و بسیاری از کارهای برجسته دیگر توسط دکتر ثابت قدم انجام شده است.
دکتر همتی در پایان از انجمن جراحان عروق ایران و پزشکانی که در برگزاری سمینار دو روزه تازه های قلب و عروق در رشت همراهی کردند تشکر کرد.
دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی: امروز پزشکان بسیار برجسته ای داریم
دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی، رئیس انجمن جراحان عروق ایران، با اشاره به سال های اول انقلاب اسلامی گفت: در آن زمان آنقدر کمبود پزشک داشتیم که وقتی به جبهه می رفتیم بیمارستان را تعطیل می کردیم.
پزشک امام راحل (ره) افزود: آن زمان باید از جبهه بر می گشتیم تا در بیمارستان، بیماران را پذیرش کنیم اما امروز همه آرزوها و خواسته های آن زمان من برآورده شده است. امروز پزشکان بسیار برجسته ای داریم و فرزندان ما راه را ادامه می دهند
دیدگاه