مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان اظهار کرد:

موظفیم با ابزاری که قانون در اختیار ما قرار داده، جلوی تخلفات احتمالی را بگیریم/واحدهای صنعتی نباید آب های سطحی را وارد شبکه جمع آوری فاضلاب نمایند

به گزارش پابگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت: ما موظفیم با ابزاری که قانون در اختیار ما قرار داده، جلوی تخلفات احتمالی را بگیریم و این کار تنها با رصد، نظارت و برنامه ریزی ممکن خواهد بود.

به گزارش پابگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نخستین جلسه آشنایی با مبانی(HSEE) و به منظور تشریح برنامه جامع مدیریت بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی با حضور مدیر عامل و مدیران شهرک ها و نواحی صنعتی استان گیلان در شرکت شهرک های صنعتی گیلان برگزار شد.upimg09272016052800

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان ضمن تفکیک حوزه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی از حوزه عمران و محیط زیست به تشریح اهمیت استقرار برنامه جامع مدیریت  HSEE و تبیین اهداف پیاده سازی برنامه مذکور در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی پرداخت.

طهمورث لاهوتی اشکوری پیاده کردن صحیح اهداف (HSEE) را نیازمند همکاری مدیران شهرک ها و نواحی صنعتی استان برشمرد و خاطر نشان کرد: مدیران باید در این حوزه با دقت نظر بیشتری عمل کنند تا تاثیر گذاری مورد انتظار حاصل شود.

وی در راستای رسیدن به اهداف مذکور، لزوم کنترل و نظارت مدیران شهرک ها و نواحی صنعتی بر رعایت ضوابط ایمنی در ساخت و ساز واحدهای صنعتی و همچنین عملیات احداث زیر ساختها را ضروری دانست و افزود: داشتن پروانه ساختمان معتبر و بیمه نامه ،از موارد ضروری است که مدیران باید در ساز و ساخت های شهرک های صنعتی نسبت به رعایت آن دقت نظر کافی را داشته باشند.

لاهوتی شرکت شهرک های صنعتی را پل ارتباطی با پیمکاران وصنعتگران  دانست واظهارداشت: ما موظفیم با ابزاری که قانون در اختیار ما قرار داده، جلوی تخلفات احتمالی را بگیریم به ویژه در حوزه (HSEE)  و این کار تنها با رصد، نظارت و برنامه ریزی ممکن خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان درس آموزی از حوادث گذشته را بسیار ضروری دانست و تصریح کرد: نباید به سادگی از اتفاقات گذشته بگذریم و باید گذشته را چراغ راه آینده کنیم تا اشتباهات مجددا تکرار نشود.

لاهوتی  شبکه برق و گاز را از نقاط خطر ساز عنوان نمود و گفت: جمع آوری اطلاعات از پایین ترین سطوح واحدهای صنعتی و همچنین پالایش شاخص‌هایی که از نظر ایمنی، سلامت، محیط زیست و انرژی  باید مدنظر باشد، از مواردی است که مدیران نباید از آن غافل باشند.

وی همچنین افزود: در حال حاضر ۸ تصفیه خانه فاضلاب در شهرک ها و ناحیه صنعتی استان گیلان به بهره برداری رسیده است و با احداث ۴ تصفیه خانه فاضلاب در سال آینده ،این رقم به ۱۲تصفیه خانه می رسد.

لاهوتی با بیان اینکه واحدهای صنعتی نباید آب های سطحی را وارد شبکه جمع آوری فاضلاب نمایند، خاطرنشان ساخت: در شهرک هایی که تصفیه خانه نداریم، واحد های صنعتی موظفند فاضلاب خروجی خود را تصفیه کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان در خاتمه همکاری مشترک در جهت بررسی و حل مشکلات زیست محیطی واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی با استفاده از ابزارهای قانونی را نیز یاد آور شد و افزود: مسئولیت شهرک صنعتی، بر عهده مدیران شهرک است و باید در این خصوص با دقت نظر عمل نمایند تا در آینده دچار مشکلات نشوند.

tel final1

Share