تغییر مدیران میانی آسیب جدی به توسعه است/ توسعه گیلان نیازمند تلاش مجاهدانه و مخلصانه/از نمایندگان مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری باید در ابعاد مختلف توسعه استان استفاده شود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: تغییر مدیران میانی در دستگاهها از آسیبهای جدی در راستای توسعه کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، آیتالله رضا رمضانی بعد از ظهر امروز در دیدار با جمعی از نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: توسعه استان دغدغه مشترک نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی است.
وی، برگزاری جلسههای مشترک نمایندگان مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در همدلی و همزبانی را تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: تلاش نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی جای قدردانی و خسته نباشید، دارد.
رمضانی با بیان اینکه اهدافی در گفتمان انقلاب اسلامی و امام(ره) تعریف شده است، تصریح کرد: در راستای اهداف انقلاب اسلامی باید گام برداشته و حرکت کنیم.
رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان، نظام اسلامی را دارای سه رکن اساسی خواند و بیان کرد: رکن نخست اسلام با قرائت امام(ره) و مقام معظم رهبری است، اسلام نابی که دارای حکومت، معرفت، عقلانیت و عدالت است.
وی، مردم را رکن دوم نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: مردم در قالب مردمسالاری دینی تعریف شده ضمن اینکه سومین رکن رهبری است.
رمضانی با اشاره به اینکه سه رکن مذکور سبب ایجاد نظام اسلامی شده است، خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم صدمهای به ارکان نظام وارد شود.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری بر مبنای اسلام اشاره کرد و یادآور شد: امروز شعارهای مذکور تداوم دارد و نباید از آن عدول کنیم.
وی، استقلال در تمام حوزههها را به عنوان اصل و هدف دانست و اظهار کرد: ایران اسلامی با تقویت بنیه و جنبش علمی در بخشی از رشتهها در ردیف نخستین تا دهمین کشور دنیا است.
رمضانی با بیان اینکه ایران اسلامی مرکز ثقل بسیاری از علوم تا ۲۰ سال آینده در دنیا میشود، تصریح کرد: دستاوردهای مذکور از نعمتهای مهم انقلاب اسلامی است.
رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان به پایهگذاری بنیه فرهنگی نظام اسلامی در راستای استقلال اشاره کرد و افزود: امروز اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی موجب شده طرف مذاکره باشیم.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در معادلات خاورمیانه و بینالمللی میتواند بسیار تاثیرگذار باشد، بیان کرد: اگر مشکل خاورمیانه میخواهد برطرف شود باید ایران اسلامی حضور داشته باشد.
رمضانی به دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب مذاکره با ایران بیمعنا بود اما پس از انقلاب، ایران اسلامی در عرصه بینالمللی سخن برای گفتن دارد و باید این سخنان شنیده شود.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ملت ایران نجیبترین، کمتوقعترین و سیاسیترین مردم دنیا هستند، تصریح کرد: در تمام دوران انقلاب اسلامی مردم در صحنه حضور داشتند.
وی به تلاش دشمنان برای صدمه وارد کردن به رابطه بین مردم و مسؤولان اشاره کرد و یادآور شد: به برکت رهبری و همتی که مجموعه نظام در راستای اعتمادسازی داشته، به رابطه مذکور خللی وارد نشده است.
رمضانی با تأکید بر تلاش در بخش مدیریت راهبردی گیلان، خاطرنشان کرد: وضعیت گیلان در برنامه ششم توسعه کشور و چشماندازی که برای آن تعیین شده، باید مشخص شود.
رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان به وجود راههای نرفته بسیار برای توسعه گیلان اشاره کرد و افزود: وضعیت گیلان از هر جهت مطلوب نیست و باید تلاش شود این امر به وضعیت مطلوب برسد.
*توسعه گیلان نیازمند تلاش مجاهدانه و مخلصانه است
وی، توسعه گیلان را نیازمند تلاش مجاهدانه و مخلصانه خواند و اظهار کرد: ممکن است اختلاف سلیقههایی وجود داشته باشد اما توسعه استان امر مشترک بین تمام جریانها است.
رمضانی با اشاره به اجرای پروژههای ملی سایت نفتی خزر و احداث مجتمع پتروشیمی در گیلان، بیان کرد: استفاده از فناوریهای روز در بخش کشاورزی از موضوعهای مهم محسوب میشود و نمایندگان مردم در کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی باید این موارد را پیگیری کنند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به بیکاری ۱۰ تا ۱۲ درصدی در استان اشاره کرد و گفت: بخشی از بیکاری مذکور به دلیل کاهش تولید است.
وی با بیان اینکه امکان توسعه بخش گردشگری به صورت ویژه در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: گیلان میتواند از مناطق معین گردشگری در استانهای شمالی و حتی کشور باشد.
رمضانی به وجود مکانهای مناسب گردشگری در نقاط مختلف گیلان اشاره کرد و یادآور شد: تلاشهای جدی باید در زمینه مذکور انجام شود.
رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان در ادامه با اشاره به اینکه گاهی از مواقع تغییر مسؤولیت در کلان کشور داریم، اظهار کرد: یکی از آسیبهای جدی که با آن مواجه هستیم تغییرات بین مدیران میانی است.
وی به آشنایی مدیران میانی با وضعیت موجود اشاره کرد و افزود: پس از مدتی تغییر مسؤولیتها در مدیران ارشد استان اتفاق میافتد و این امر موجب میشود مدیران میانی تغییر کنند که برای کشور مناسب نیست.
رمضانی با بیان اینکه در بخش تغییر مدیرانی میانی در غرب بسیار با احتیاط عمل میشود، تصریح کرد: احزابی که با همدیگر اختلاف سلیقه و فکری دارند در تغییرات میانی یک امر مشترک بین آنها وجود دارد و اینطور نیست با تغییر ۵۰ مدیر ارشد تعداد ۳۰۰ نفر از مدیران میانی تغییر پیدا کنند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری بر استمرار جلسه با نمایندگان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد و گفت: از نمایندگان مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری باید در ابعاد مختلف توسعه استان استفاده شود.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی براینکه «گیلان از استانهای ممتاز کشور است»، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در توضیح مطلب مذکور فرمودند؛ این موضوع با تحقیق بیان شده است.
رمضانی، گیلان را به لحاظ نیروی انسانی، سختافزاری و نرمافزاری توانمند دانست و خاطرنشان کرد: مردم گیلان فهیم و فرهنگی هستند.
رئیس مرکز اسلامی هامبورگ آلمان با بیان اینکه گیلان از هر جهت درخشان و روشن است، یادآور شد: هر جا سابقه درخشان و روشن باشد دشمن برای تخریب آن تلاش میکند.
وی، بخشی از تلاش دشمن در تخریب را مربوط به جنگ نرمافزاری خواند و اظهار کرد: میخواهند جامعه را از ماهیت اصلی خود دور کنند و این تلاش جدی است بنابراین بهراحتی نباید از این موضوع بگذریم.
دیدگاه