رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان در جمع خبرنگاران مطرح کرد

جمع‌آوری مانتوهای مبتذل /جلوگیری از ادامه فعالیت بیش از یک هزار و ۱۰۰ واحد صنفی/رسته شغلی با عنوان «قلیان» نداریم/انتقاد از اجرای موسیقی مبتذل در سفره خانه‌ها

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا سرهنگ محمدزاده به عدم آگاهی لازم مردم در خصوص پوشیدن برخی مانتوها اشاره کرد و گفت: در این راستا ۷۸۵ فقره از مانتوهایی که تصاویر مبتدل و اسامی و متن‌های مستهجن و نامتعارف بر روی آن‌ها ثبت شده بود از مرکز استان جمع اوری شد.

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا سرهنگ رضا محمدزاده رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان در نشست خبری با اصحاب رسانه تشکیل پلیس‌های تخصصی را در جهت پیشبرد امنیت مردم و رفع نیازهای کاری آن‌ها دانست.photo_2016-08-23_11-46-12

به گزارش خبرنگار دیارمیرزا از رشت, رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان با اشاره به فعالیت حدود دوسوم جمعیت در واحدهای صنفی اظهار کرد: این میزان اشتغال آمار قابل توجهی است و می‎تواند تاثیر بسزایی در جامعه داشته باشد کما اینکه در قبل از انقلاب و بعد از انقلاب شاهد تاثیر گذاری اصناف بوده‌ایم.

سرهنگ محمدزاده تصریح کرد: قانونگذار برای واحدهای صنفی و همچنین نیروی انتطامی وظایفی را تعیین کرده است و آنچه که برای پلیس مهم است ایجاد امنیت برای همه اقشار است که از همین رو بازار هم خارج از این محدوده نیست.

وی افزود: پلیس اماکن در سه مرحله و برای تائید صلاحیت فردی, صلاحیت مکانی و ترافیکی برای صدور پروانه حضور پیدا می‎کند که در جهت پیشگری از تخلفات و جرایم از سوی پلیس قبل از صدور پروانه انجام می‌گیرد.

سرهنگ محمدزاده به ۱۰۰ هزار واحد صنفی استان گیلان اشاره کرد و گفت: اگر سازمان‌ها و ارگان ها که مرجع صدور هستند را نیز اضافه کنیم به ۱۲۰ هزار واحد صنفی می‌رسد.

وی تاکید کرد: مرجع صدور پروانه تنها اتحادیه‌ها نیستند و بعضا ارگان ها و سازمان‌ها باید قبل از صدور از پلیس ناجا استعلام سه گانه را دریافت کنند.

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان اینکه احساس امنیت از خود امنیت مهم تر است, تصریح کرد: وقتی احساس امنیت از بین برود در اذهان مردم برای ماه‌ها می‌ماند و پاک نخواهد شد.

سرهنگ محمدزاده یادآور شد: در بعد صلاحیت مکانی استقرار مکان باید مورد توجه قرار بگیرد که مزاحمتی برای سایر افراد وارد نکند و موجب آزار و اذیت دیگران نشود.

وی افزود: ۹۵ درصد واحدهای صنفی باید از بیرون مورد دید پلیس قرار بگیرد تا مطلع بشویم در داخل آن چه فعالیتی در حال انجام است.

سرهنگ محمدزاده گفت: اسامی واحدهای صنفی باید با نام و خط فارسی نوشته شود.

جلوگیری از ادامه فعالیت بیش از یک هزار و ۱۰۰ واحد صنفی در ۵ ماه 

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان از تشکیل ۱۶ هزار و ۷۶۲ پرونده در اداره اماکن طی ۵ ماه سال جاری خبر داد و گفت: در قانون نظام صنفی برای روسای اتحادیه‌ها و مراجع صدور پروانه هم قانون گذار قوانینی تعیین کرده است و متاسفانه کم کاری‌هایی ایجاد می‌شود که همه تنها پلیس را می‎شناسند و فکر می‌کنند که اگر کوتاهی و خللی ایجاد می‌شود تقصیر پلیس است.

سرهنگ محمدزاده از پلمپ و جلوگیری از ادامه فعالیت بیش از یک هزار و ۱۰۰ واحد صنفی در ۵ ماه سال جاری خبر داد و گفت: این واحدها اصرار به تخلف داشتند و طبق مقرارت و قانون با آن‌ها برخورد شد.

رسته شغلی با عنوان «قلیان» نداریم

وی در خصوص قلیانسراها نیز اظهار کرد: قلیان دغدغه ای است که مدت‌هاست برای خانوادها و جامعه وجود دارد و باید بدانید که رسته شغلی با عنوان «قلیان» اصلا نداریم و وقتی بعضی از اصناف می‌آیند ابتدا مجوزی میگرند ولی بعدا تغییر کاربری می‌دهند. یعنی در ابتدا مجوز تحت عنوان چایخانه و سفره خانه سنتی صادر می‌شود و بعدا قلیان را اضافه می‌کنند که این مسئله تخلف تداخل صنفی است و با قانون بهداشت هم مغایرت دارد.

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان تصریح کرد: خیلی از واحدهای صنفی متخلف, شماره پلاک و نوع خودروی اماکن را می‌شناسند ولی باید بدانند که آن‌ها تحت کنترل هستند و از دست ما خارج نشده‌اند زیرا پلیس باید بسیار هوشیار تر و زیرک تر است و تخلفات را رصد می‌کند.

جمع‌آوری مانتوهای مبتذل

سرهنگ محمدزاده به ناهنجاری‌های موجود در حوزه پوشاک و فروش مانتوهای مبتدل اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید اتحادیه و سایر ارگان ها حضور فعالی داشته باشند اما در حال حاضر تنها ما در ردیف اول کار قرار داریم.

وی به عدم آگاهی لازم مردم در خصوص پوشیدن برخی مانتوها اشاره کرد و گفت: در این راستا ۷۸۵ فقره از مانتوهایی که تصاویر مبتدل و اسامی و متن‌های مستهجن و نامتعارف بر روی آن‌ها ثبت شده بود از مرکز استان جمع اوری شد.

سرهنگ محمدزاده این اقدام پلیس را موجب آرامش خانواده‌ها دانست و یادآور شد: مردم بدانند که در این میدان ما تنها هستیم و بسیاری از مراجع با ما همراهی نمی‌کنند.

انتقاد از اجرای موسیقی مبتذل در سفره خانه‌ها

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان در پاسخ به سوال خبرنگار دیارمیرزا در رابطه با مرج صدور مجوز کنسرت گفت: پلیس وظیفه تامین نظم و امنیت عمومی را بر عهده دارد ولی محتوای کنسرت‌ها بر عهده ارشاد است.

وی افزود: تائید محل برپایی کنسرت برعهده ناجا و اماکن است بنابراین باید از هرج و مرج جلوگیری کنیم تا موجب آزار و اذیت دیگران نشود.

سرهنگ محمدزاده با انتقاد از اجرای موسیقی زنده در سفره خانه‌ها گفت: به صورت فله ای در حال صدور مجوز هستند و ما به این موضوع نقد داریم و مسولان ارشاد باید روی محتوا نظارت داشته باشند و تحت عنوان کنسرت مجوز موسیقی خارج از عرف را صادر نکنند.

tel final1

Share