پژوهشگری دیگر از گیلان بدرود حیات گفت
معلی بامداد ماچیانی نویسنده و پژوهشگر گیلانی، روز گذشته دارفانی را وداع گفت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزابه نقل از ایرنا, غلامعلی بامداد ماچیانی نویسنده و پژوهشگر گیلانی، روز گذشته دارفانی را وداع گفت.
غلامعلی بامداد ماچیانی متولد ۱۰ مرداد ۱۳۲۰ خورشیدی در دهستان ماچیان واقع در شهرستان رودسر است.
در جوانی به مدرسه ی روحانیت رودسر رفت و تحت نظر آیت الله حاج سید هادی روحانی میاندهی به خواندن مقدمات ادبیات عرب مشغول شد، بعد از دوسال به حوزه ی علمیه ی قم رفت و زیر نظر آیات بزرگوار چون محمدعلی گرامی و بنی فضل درس خواند.
وی در سال ۱۳۴۰ ملبس به لباس روحانیت شد؛ در این سال حضرت آیت الله العظمی بروجردی قدس سره الگوی زعامت رحلت نمود و به علت تعطیل بودن حوزه ی علمیه ی قم به مشهد رفت و چند ماهی را در مدرسه ی حوزوی خیرات خان مشهد به تحصیل مشغول شد.
سپس مجددا به قم برگشت و در محضر آیت الله روح الله الموسوی خمینی اعلی الله مقامه نرد عشق باخت و از اساتید بزرگواری چون حاج شیخ مصطفی اعتمادی، ستوده اراکی، فاضل قفقازی بهره مند شد. در مباحث کلامی حضرت آیت الله مکارم شیرازی و مباحث اخلاقی سید رضا صدر و پرسش و پاسخ حسین نوری همدانی به اطلاعات نسبتا وسیعی رسید.
برای اولین بار در سال ۱۳۴۷ در هفته نامه ی سرچشمه ی قم مقالات دینی خودم را به چاپ رساند و یکسال بعد در آبادان و خرمشهر منبر رفت و به شهرت رسید.
بعد از انقلاب اسلامی نیز، حضور فرهنگی وی محبوبیتی را در افراد ولایت مدار برایش تدارک دید و زمینه ی حضور در هفته نامه ی هاتف فراهم شد و سپس خبر و نظر و آوای شمال و پیک سبز و بعد در روزنامه های نسیم و گیلان امروز که این حضور و همکاری استمرار داشت.
همچنین در نشریات کشوری چون بهار و صبح امروز و همشهری و جام جم و ایران بطور متناوب مقالاتی در زمینه های مختلف به چاپ رساند.
در جشنواره ی مطبوعات گیلان در بخش اندیشه و معارف مقام دوم را کسب کرد و در سال ۸۵ بعنوان یک قرآن پژوه مورد تقدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان قرار گرفت. در جشنواره ی رضوی مشهد در شب فرهنگی گیلان بعنوان خطیب گیلان (منتخب استان) عهده دار سخنرانی بود.
وی در جشنواره های متعدد در زمینه های قرآن پژوهی، مهدویت، نشر و توسعه ی مضامین دینی و عرفانی، فعالیت در عرصه ی خبری و اطلاع رسانی مورد عنایت و تشویق ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و استانداری قرار گرفت.
نوشته های وی از آغاز با امضاهایی چون نرسا، بیدار، اخگر، غ.بامداد ماچیانی به چاپ رسیده و می رسند.
دیدگاه