حضور مربیان آقا برای درخشش قایقرانی بانوان گیلان لازم است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دبیر هیئت قایقرانی گیلان گفت:بدون حضور مربیان آقا نمیتوانیم شاهد درخشش بانوان در رشته قایقرانی گیلان باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دبیر هیئت قایقرانی گیلان گفت:بدون حضور مربیان آقا نمیتوانیم شاهد درخشش بانوان در رشته قایقرانی گیلان باشیم.
سهیل مرادپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در انزلی با اشاره به کنارهگیری برخی از مربیهای خانم از هیئت قایقرانی اظهار کرد: در گذشته به دلیل عدم حمایت از مربیهای خانم در هیئت قایقرانی دلسردی در بین آنها ایجاد شد و از این هیئت کنارهگیری کردند.
وی با بیان اینکه با حضور هیت رئیسه جدید هیئت نتوانستیم به قولهایی که داده بودیم اعتماد این ورزشکاران و مربیان را جلب کنیم، تصریح کرد: نتوانستیم از مربیان مذکور بخواهیم دوباره بر سر تمرینات خود حضور داشته باشند و از آنها برای حضور در تمرینات و مسابقات استفاده کنیم.
دبیر هیئت قایقرانی گیلان ادامه داد: با سیاستهایی که رئیس جدید هیئت قایقرانی گیلان دارد پایگاه قهرمانی قایقرانی بانوان در انزلی را راهاندازی کردیم و امیدوارم با حمایت نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی بتوانیم در آینده با کمک مربیان آقا در این رشته موفقتر عمل کنیم.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم بدون حضور مربیان آقا شاهد درخشش هیئت قایقرانی بانوان باشیم، تصریح کرد: مربیان خانم به تنهایی نمیتوانند در این رشته موفق شوند و حضور آقایان در این رشته میتواند کمک موثری باشد.
مرادپور با اشاره به اینکه در گذشته گیلان و بندر انزلی حرفی برای قهرمانی در این رشته داشت، خاطرنشان کرد: امیدواریم دوباره به آن دوران زیبا در زمینه درخشش این رشته قهرمانی برسیم و در این مسیر نیازمند همت و تلاش مسئولان شهرستانی و استانی هستیم.
وی گفت: ما در هیئت قایقرانی گیلان بیشتر سعی میکنیم بانوان بالای سر تیم باشند اما استانهای دیگر با حضور بیشتر آقایان بر سر تیم موفقتر هستند.
این مسئول امکانات تیم قایقرانی گیلان را خوب توصیف کرد و یادآور شد: بیشترین مشکلات ما در بحث مربی آقا است و اگر این مسئله برای ورزشکاران بانوان برطرف شود میتوانیم حرفهایی در زمینه قهرمانی داشته باشیم.
وی رشته قایقرانی در انزلی را دارای قدمت بالایی دانست و افزود: «لوتکارانی» به زبان محلی نوعی قایقرانی گیلان است که نشان میدهد این رشته در خون مردم انزلی جریان دارد و بعدها تبدیل به ورزش حرفهای و مسابقات شد.
به گفته مرادپور، نخستین مدال طلای قهرمانی آسیا را ورزشکاران انزلی کسب کردند که بیشترین قهرمانان را تا هشت سال پیش داشت.
وی تصریح کرد: به دلایل مختلف یک مدت قایقرانی انزلی و گیلان پسرفت بسیار شدیدی داشت که حتی نمیتوانستیم در رده جوانان و بزرگسالان در سطح کشور مدالآوری داشته باشیم.
دبیر هیئت قایقرانی گیلان مشکلات مالی و انتظارات مالی مربیان را از عمده دلایل پسرفت این هیئت عنوان کرد و متذکر شد: ورزشکاران و مربیان انتظاراتی از مسئولان دارند زیرا دست مسئولان هم باز نیست که بتوانند از مربیان حمایت کنند یا حقوقی به آنها دهند.
وی با بیان اینکه مربیان سطح ملی ما بیشتر به تیم ملی دعوت میشوند، اظهار کرد: مربیان به این دلیل نمیتوانند در انزلی بمانند و قهرمانپروری کنند.
به گفته مرادپور، مانند اساتیدی مانند الیاس اقلیمی، محمود ساویز، هرمز فتحینیا و محمود مرتضوی از جمله مربیان خوب گیلان هستند که اکنون در تیم ملی قایقرانی نقشآفرینی میکنند.
سهیل مرادپور قهرمانی پنج دوره آسیایی، مربیگری تیم ملی در بازیهای آسیایی گوانگجو و قهرمانی جهان در مجارستان را در کارنامه درخشان خود دارد.
دراگونبت، روئینگ، کایاک، کانوئینگ و بادبانی از جمله رشتههای قایقرانی زیرمجموعه فدراسیون قایقرانی کشور است.
/فارس
دیدگاه