فرود درناهای معمولی در پارک ملی بوجاق
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا امیر عبدوس صبح امروز در نشست حفاظت محیط زیست استان با اشاره به فرود درناهای معمولی به پارک ملی بوجاق بندر کیاشهر، اظهار کرد: دو دسته هفت و هشت قطعهای درناهای معمولی در پارک ملی بوجاق بندر کیاشهر فرود آمدند. *فرود درناهای معمولی در پارک ملی بوجاق/ ممنوعیت صید […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا امیر عبدوس صبح امروز در نشست حفاظت محیط زیست استان با اشاره به فرود درناهای معمولی به پارک ملی بوجاق بندر کیاشهر، اظهار کرد: دو دسته هفت و هشت قطعهای درناهای معمولی در پارک ملی بوجاق بندر کیاشهر فرود آمدند.
*فرود درناهای معمولی در پارک ملی بوجاق/ ممنوعیت صید درنا
وی با تصریح بر اینکه منتظر فرود درناهای معمولی در پارک ملی بوجاق بودیم، ادامه داد: هر ساله در این زمان و در اواخر اسفند تا اوایل فروردین تعدادی درنای معمولی در زمان مهاجرت از زیستگاههای جوجهآوری خود به طرف زیستگاههای زمستانگذرانی و در زمان بازگشت به صورت موقت و برای تجدید قوا در پارک ملی بوجاق بندر کیاشهر فرود میآیند.
این مسئول، با بیان اینکه این درناها روز پنجشنبه گذشته وارد پارک ملی بوجاق شدند، تصریح کرد: درنای معمولی بیشترین فراوانی درناها را دارد.
وی، با بیان اینکه سه گونه درنا در ایران دیده میشود، خاطرنشان کرد: درناها از گونههای حمایت شده ایران هستند و شکارشان ممنوع است.
*گرفتاری بهله دلیجه در دام صیاد/برخورد قانونی با صیادان متخلف
عبدوس، به گرفتار شدن پرنده بهله دلیجه در تله صیادان اشاره کرد و گفت: روز پنجشنبه گذشته یک «بهله دلیجه» معمولی که در تلهبندی صیادان پرندگان شکاری در حاشیه پارک ملی بوجاق گرفتار شده بود، توسط محیطبانان پاسگاه بوجاق کشف و پس از حلقهگذاری رهاسازی شد.
وی، افزود: در سالهای اخیر مشاهده میشود که صیادان پرندگان شکاری با تغییر شیوه صید با نصب تلههای بندی روی درختان، این گونه پرندگان شکاری را که قصد نشستن و استراحت روی شاخه درختان دارند را صید میکنند.
به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان، در بین دیگر گونهها از جمله «سار» نیز با گرفتار شدن در این تلهها تلف میشوند.
وی با هشدار به متخلفان شکار و صید پرندگان، خاطرنشان کرد: تمام پرندگان شکاری جزو گونههای حمایت شده هستند بنابراین بدون هرگونه اغماض طبق قانون با متخلفان صید این پرندگان حفاظت شده برخورد میشود./فارس
دیدگاه