تعطیلات عید فطر چند روز است؟

به گزارش دیارمیرزا با توجه به افزایش دوروزه تعطیلی عید سعید فطر،شهروندان ومسلمانان روزه دارکشورمان درصدد گرامیداشت این روز بزرگ وعزیز هستندوبه همین خاطر باتوجه به تقارن روزهای پایانی ماه مبارک رمضان با پنجشنبه وجمعه ،این سوال دراذهان عموم شکل گرفته است که تعطیلات عید فطر درچه روزهایی است ؟ بنابه این گزارش ،با موافقت […]

به گزارش دیارمیرزا با توجه به افزایش دوروزه تعطیلی عید سعید فطر،شهروندان ومسلمانان روزه دارکشورمان درصدد گرامیداشت این روز بزرگ وعزیز هستندوبه همین خاطر باتوجه به تقارن روزهای پایانی ماه مبارک رمضان با پنجشنبه وجمعه ،این سوال دراذهان عموم شکل گرفته است که تعطیلات عید فطر درچه روزهایی است ؟تعطیلات عید فطر چند روز است؟

بنابه این گزارش ،با موافقت مجلس با مصوبه دولت درسال ۱۳۹۰مبنی بر “افزایش تعطیلی عید سعیدفطر ” تعطیلی عید فطر از یک روز به دو روز افزایش یافت اما با توجه به تلاقی اول شوال با پنج‌شنبه و یا جمعه در سال جاری، باید دید تعطیلات چند روزه خواهد بود؟

گزارش ها حاکیست،”محمود احمدی‌نژاد” رییس‌جمهور دولت دهم “لایحه افزایش تعطیلی عید سعیدفطر ” را که در جلسه یکشنبه مورخ ‌۹/ ‌۵/ ‌۱۳۹۰با قید یک فوریت به تصویب هیات وزیران رسیده بود را طی تشریفات قانونی تقدیم مجلس کرد.

بر اساس این لایحه که به منظور بهره‌گیری بیشتر از برکات و فیوضات معنوی بزرگترین عید مسلمانان و بزرگداشت این عید اسلامی به تصویب هیات دولت رسیده است؛ تعطیلی عید سعید فطر به ‌۲ روز افزایش می‌یابد و در صورت تقارن روز دوم شوال با تعطیلات رسمی یا هفتگی، روز بعد از تعطیلات، تعطیل خواهد بود.

لایحه یک ماده‌ای افزایش تعطیلی عید فطر، در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در شهریورماه ۱۳۹۰ با ۱۴۳ رای موافق در برابر ۲۴ رای مخالف و ۷ رای ممتنع ۲۰۲ نماینده حاضر در جلسه تصویب و به تائید شورای نگهبان رسید.

به موجب این قانون که توسط “علی لاریجانی” رئیس مجلس برای اجرا به رئیس جمهوری ابلاغ شد، تعطیلی عید فطر از یک روز به دو روز افزایش یافت.

*قانون افزایش تعطیلی عید سعید فطر

ماده واحده ـ عبارت «عید فطر» در ماده (۱) لایحه قانونی تعیین تعطیلات رسمی کشور مصوب ۸/۴/۱۳۵۹ شورای انقلاب به عبارت «عید سعید فطر دو روز (اول و دوم شوال)» اصلاح می‌شود.

این قانون از تاریخ تصویب لازم‌الاجراء است.

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۶ شهریور ماه یک‌هزار و سیصد و نود مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۰ به تأیید شورای نگهبان رسید.

بر اساس این گزارش و با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی؛ در صورت تقارن عید سعید فطر با روز پنج‌شنبه (۱۷ مردادماه) تعطیلات عید با پنج‌شنبه و جمعه تقارن دارد اما در صورت رویت ماه شوال در پنج‌شنبه شب روزهای جمعه و شنبه (۱۸ و ۱۹ مردادماه) تعصیل خواهد بود.

Share