چه كسي يازدهمين رييس جمهور ايران خواهد شد ؟

۲۴ چهره ای که سودای ریاست جمهوری یازدهم دارند +سوابق کاری

به گزارش دیار میزرا در روزها و ماه های اخیر شاهد اعلام حضور و نیز ابراز علاقه به کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از سوی بسیاری از فعالان سیاسی و یا نزدیکان شان بودیم اما تاکنون ۱۳نفر به صورت رسمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام نامزدی کرده‌اند.

به گزارش دیار میزرا  در روزها و ماه های اخیر شاهد اعلام حضور و نیز ابراز علاقه به کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از سوی بسیاری از فعالان سیاسی و یا نزدیکان شان بودیم اما تاکنون ۱۳نفر به صورت رسمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام نامزدی کرده‌اند.

به گزارش دیار میرزا به نقل از  خبر ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ۲۴ خرداد سال آینده برگزار خواهد شد. تا کنون بسیاری از چهر‌ه‌های سیاسی و فرهنگی و اقتصادی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده‌اند. برخی دیگر از چهره‌ها نیز اگرچه اسم‌شان سر زبان‌ها افتاده و عملا فعالیت انتخاباتی انجام می‌دهند اما هنوز رسما اعلام نامزدی نکرده‌اند. از این جهت به نظر می‌رسد انتخابات ریاست جمهوری سال آینده حداقل در تعداد نامزد‌ها (اگر انتخابات دوراول با ۹۶ نامزد را حساب نکنیم) یک رکوردشکنی باشد.

به جز این ۱۳ نفر برخی چهره‌های دیگر سیاسی با وجود آنکه رسما اعلام کاندیداتوری نکرده‌اند اما در رسانه‌ها از آن‌ها به عنوان نامزدهای بالقوه انتخابات ریاست جمهوری نام برده می‌شود.

نام گرایش سیاسی سوابق اظهار نظر انتخاباتی
آل اسحق ،یحیی اصولگرا وزیر بازرگان دولت هاشمی ما معتقدیم برای اداره این دوره حکومت حضور تیمی منسجم و حرفه‌ای با داشتن خصوصیات انقلابی ضرورت کار است و یک نفر به‌تنهایی از پس این قضیه برنمی‌آید.
باهنر، محمدرضا اصولگرا نائب رئیس مجالس هشتم و نهم ائتلاف جبهه پیروان شامل تمام گروه‌های اصولگرا می‌شود، از ائتلاف سه نفره و جبهه پایداری برای پیوستن به ائتلاف این جبهه دعوت می‌کنم.
حدادعادل، غلامعلی اصولگرا رئیس مجلس هفتم و نمایندهٔ مجلس و رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی هدف از تشکیل ائتلاف سه نفره آن است که دولت آینده برای افزون‌تر شدن کارایی خود هم برنامه و هم تیم داشته باشد و مردم نیز با اطمینان خاطر بیشتری وارد عرصه انتخابات شوند.
رضایی، محسن اصولگرا فرمانده کل سپاه پاسداران، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شعارمان پیروزی، صداقت بر قدرت و ثروت است.
سبحانی ،حسن مستقل نمایندهٔ دوره‌های پنجم و ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی من می‌خواهم حرف‌هایم را به گوش مردم برسانم و برای این کار هم نیازی به ستاد به معنای متعارف آن ندارم.
سعیدی‌کیا ،محمد اصولگرا وزیر راه و ترابری در دولت موسوی و هاشمی و وزیر جهاد سازندگی خاتمی و وزیر مسکن احمدی‌نژاد گروه‌گرایی در انتخاب افراد کابینه احتمالی بنده جایی ندارد. کابینه انقلاب اسلامی باید یک انسجام ملی در کشور به وجود بیاورد تا مانند روزهای نخستین انقلاب کارها را به پیش ببریم.
شریعتمداری، محمد اصلاح‌طلب وزیر بازرگانی کابینه اول و دوم خاتمی اگر اصلاحات یک فکر است و جمهوری اسلامی حق دارد در درون، نو به نو تغییر کرده و اصلاح شود، من یک اصلاحات‌گر بزرگم، اما اگر به معنای ایجاد آنارشی و حذف اصول و پایه‌های نظام اسلامی ایران باشد، من ضد اصلاحاتم.
فلاحیان، علی اصولگرا وزیر اطلاعات دولت هاشمی به نفع هیچ کس کنار نمی​روم. دولت من بر اساس کارشناسی و با مدیریت کارآمد وارد عرصه انتخابات خواهد شد چرا که از بهترین افراد استفاده خواهم کرد.
قالیباف، محمدباقر اصولگرا فرمانده نیروی انتظامی، شهردار تهران من فکر می کنم فضای بگم بگم دیگر گذشته و قدیمی شده و جامعه هم از اهداف اینگونه رفتارها اگاه است و از مردم از اینگونه اعمال دوری می کنند.
کواکبیان، مصطفی اصلاح‌طلب دبیرکل حزب مردم‌سالاری، نمایندهٔ پیشتر مردم سمنان طبق آخرین اطلاعات و رایزنی‌هایی که داشته‌ایم خاتمی و هاشمی بنای کاندیداتوری ندارند و اخبار مربوط در این راستا تماما شایعه است.
متکی ،منوچهر اصولگرا رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، وزیر امور خارجه دولت نهم و دوم ورود بنده به این میدان (میدان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم) حاصل یک سال مطالعه و بررسی است.
نصیرزاده ، خسرو مستقل دبیر کل مجمع متخصصین ایران در صورت پیروزی دولت فرا حزبی تشکیل می‌دهم
ولایتی، علی‌اکبر اصولگرا مشاور عالی رهبری و دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی و وزیر امور خارجه ایران در دوره موسوی و هاشمی بنده به نفع هیچ کس کنار نمی‌روم و تابع تصمیم ائتلاف سه نفره هستم. هر تصمیمی که ائتلاف سه‌گانه بگیرد که چه کسی بماند و دو نفر دیگر به وی کمک بکنند ما تابع این تصمیم‌گیری هستیم.

 

به جز این ۱۳ نفر برخی چهره‌های دیگر سیاسی با وجود آنکه رسما اعلام کاندیداتوری نکرده‌اند اما در رسانه‌ها از آن‌ها به عنوان نامزدهای بالقوه انتخابات ریاست جمهوری نام برده می‌شود.

 

نام گرایش سیاسی سوابق موضع انتخاباتی
باقری لنکرانی، کامران اصولگرا وزیر بهداشت دولت نهم کسانی را مورد توجه قرار دهیم که برنامه و یا توان برنامه‌ریزی برای کلان کشور را داشته باشند و در ثانی این افراد در صحنه‌های اجرایی که حاضر شدند، به خودشان اجازه نداده باشند که به‌بهانه‌های کارآمدی، احکام اسلامی و تقوای دینی را زیر پا بگذارند.
پورمحمدی، مصطفی اصولگرا رییس سازمان بازرسی کل کشور، وزیر کشور دولت نهم من فکر می کنم باید فضای جامعه را آماده کنیم. دوستانی در راس دستگاه های مختلف قرار بگیرند که تحمل انتقاد بالاتری داشته باشند و خودشان از انتقاد استقبال کنند. اگر این اتفاق بیفتد، جامعه کم کم آماده می شود.
جلیلی ، سعید اصولگرا دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران سعید جلیلی تا کنون موضع انتخاباتی نگرفته است.
چمران، مهدی اصولگرا رئیس شورای شهر تهران بر اساس استراتژی خود هر زمانی که دلم بخواهد و صلاح بدانم، اعلام می‌کنم.
خاتمی ، سید محمد اصلاح‌طلب رئیس جمهور پیشین، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت هاشمی و رئیس کتابخانه ملی ایران انتخابات عملاً باید منشاء انسجام جامعه و تقویت روح ملی و گسترش اعتماد عمومی و … شود که خود این ها دفع کننده بسیاری از تهدیدها و مشکلات خواهد بود و نیز راه را به سوی توسعه مشارکتی باز می کند. همه ما باید در این زمینه احساس مسؤولیت کنیم به خصوص در این موقعیتی که از داخل و خارج خطرات بزرگی جامعه ما را تهدید می کند.
خرازی، سید محمدباقر مستقل دبیرکل حزب‌الله ایران ما این فرصت را به دولت های قبلی داده ایم که بیایند و بروند و مردم آنها را تجربه کنند اما دیگر نوبت حزب الله است.
رحیم‌مشایی، اسفندیار اصولگرا رییس دفتر ریاست جمهوری، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، رئیس شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد رحیم مشایی تاکنون اظهار نظر مستقیم درباره انتخابات نکرده است.اما در مراسم استقبال از نوروز گفت: این دولت از ابتدای شکل گیری بنای خود را بر مهر گذاشت زیرا در سایه سار مهر می توان هر فضیلتی را داشت. مشایی ادامه داد: معتقدان به این مکتب کسانی هستند که عشق به ملت در آنان موج می زند و اگر پیامبر اسلام (ص) فرمود که برای کامل شدن اخلاق مبعوث شده است این بدین معنی است که باید خودمان را در دیگران جست و جو کنیم.
روحانی، حسن مستقل نمایندهٔ رهبر در شورای عالی امنیت ملی، نماینده مجلس خبرگان رهبری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی رئیس جمهور در دولت هاشمی و دولت خاتمی رئیس جمهور آینده باید فداکار باشد. نیاز به دولتی فراجناحی داریم.
عارف ،محمدرضا اصلاح‌طلب معاون اول دولت خاتمی، رئیس سابق دانشگاه تهران اصلاح طلبان یکی از اصیل‌ترین نیروهای انقلاب بوده و هستند و نمی‌توانند تنها نظاره‌گر نابسامانی‌های کشور باشند از این رو باید در انتخابات فعال بود تا با جلب اقبال مردم، روند موجود را اصلاح کرد.
کمالی، حسین اصلاح‌طلب دبیرکل حزب اسلامی کار، وزیر کار و امور اجتماعی در دولت هاشمی و دولت نخست خاتمی هنوز برای انتخابات تصمیم نگرفته‌ام و اگر خواستم کاندیدا شوم، در زمان قانونی اعلام کاندیداتوری می‌کنم.
مهرعلیزاده، محسن اصلاح‌طلب رئیس سازمان تربیت بدنی دولت خاتمی دولت من دولت رفاه خواهد بود. شعار ۵۰ هزار تومان اشتباه بود.
Share