هاشمی‌رفسنجانی: راهکارم همان راه سازندگی است

دیار میرزا  : رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همواره گفته‌ام راهکار عبور از وضع کنونی دو اقدام اساسی همدلی داخلی و همزیستی جهانی است و راهکارم برای خروج کشور از وضعیت کنونی، همان راه سازندگی است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی‌ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای کانون زندانیان […]

دیار میرزا  : رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همواره گفته‌ام راهکار عبور از وضع کنونی دو اقدام اساسی همدلی داخلی و همزیستی جهانی است و راهکارم برای خروج کشور از وضعیت کنونی، همان راه سازندگی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی‌ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب، سخنان و نگرانی‌های جمع حاضر را درد‌دل‌های صاحبان اصلی انقلاب و نظام اسلامی خواند و گفت: جوش و خروش دردمندانه اقشار گوناگون مردم و به خصوص زندانیان سیاسی قبل از انقلاب، دیدگاه کسانی است که انقلاب را همانند فرزند و پاره‌تن خود می‌دانند و دیدن رنجوری و ضعف و بیماری فرزند برایشان از هر چیزی دردآورتر است.
resized_286855_730
وی‌ تشکیل کانون زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب را که نیروهایی شایسته و دردآشنا هستند، امری شایسته دانست و اظهار داشت: یکی از نیازهای اساسی حال حاضر کشور، وجود تشکّل‌ها، جمعیت‌ها و احزاب قوی و دارای پایگاه اجتماعی وسیع است که بتوانند امر نظارت بر عملکرد مسئولان را انجام و واسطه انتقال خواست‌ها و دیدگاه‌های بدنه جامعه به تصمیم‌گیران باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: مسببین اوضاع کنونی و حامیان دیروز جریان مرموز تخریب دستاوردهای انقلاب کسانی هستند که وقتی مبارزان راستین این کشور در زندان‌های ستم‌شاهی شکنجه می‌شدند، گوشه عافیت‌طلبی گزیده بودند و این‌گونه توجیه می‌کردند که در زمان غیبت امام زمان(عج) هر پرچمی برای حکومت بلند شود، پرچم ضلالت است و حتی به مبارزین اعتراض می‌کردند جواب این ‌خون‌ها را که خواهد داد؟

عضو مجلس خبرگان رهبری‌ در پاسخ به درخواست‌های مکرر جمع حاضر برای ورود شخصیت‌های باتجربه، توانمند و کارآمد در عرصه سیاسی و انتخابات، عبور از وضع نابسامان کنونی را دغدغه همه دلسوزان و وفاداران به نظام خواند و با تأکید مجدد بر اینکه وضع کنونی کشور قطعاً از سال پایانی جنگ تحمیلی که هم به لحاظ داخلی و هم بین‌المللی خوب نبود بدتر نیست، تأکید کرد: همواره گفته‌ام راهکار عبور از وضع کنونی دو اقدام اساسی، یعنی ایجاد همدلی و اتحاد در داخل با انجام انتخابات رقابتی و همه‌جانبه و ایجاد دولتی متشکل از نیروهای کارآمد و دلسوز از همه جریان‌های قانونی و وفادار به نظام و نیز تلطیف روابط خارجی و گشایش بین‌المللی همراه با همزیستی مسالمت‌آمیز با دنیا براساس عزت، حکمت و مصلحت است و اگر این دو مهم صورت گیرد، به تدریج مشکلات رو به سامان می‌رود و امیدها گسترش می‌یابد.

هاشمی رفسنجانی‌ با تشریح اوضاع مقطع پایانی جنگ و پذیرش قطعنامه، به همراهی کشورهای منطقه و قدرت‌های استکباری با صدام اشاره کرد و افزود: در آن مقطع توانستیم با همراهی و همدلی مردم، تدابیر امام راحل(ره) و مسئولان جنگ، صدام را در سازمان ملل متجاوز و جمهوری اسلامی را مستحق دریافت غرامت معرفی کنیم و این کار کوچکی نبود.

وی افزود: با همراهی مردم و تدابیر مسئولان در مدت کوتاهی پس از تشکیل دولت بسیاری از کشورهای منطقه و قدرت‌های جهانی به اهمیت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران به عنوان لنگرگاه منطقه پی برده و در دیدارهای خصوصی نسبت به حمایت از رژیم صدام ابراز ندامت می‌کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ گسترش شبکه‌های اطلاع‌رسانی و تکنولوژی آگاهی‌‌بخش را مهمترین نوید و امید ملت‌ها عنوان کرد و گفت: در پناه آگاهی رو به گسترش ملت‌ها، تحمیل عقیده و سیاست به مردم به تدریج ناکارآمد شده و مردم آگاه راه خود را خواهند یافت.

بنا به نوشته سایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی, در ابتدای این دیدار آقایان علی حسینی، اکرمی، رضوی، طوسی، سیدزاده و با قربان‌نژاد و چند تن دیگر دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل جامعه را در محورهای زیر بیان کردند:

– چشم امید بسیاری از مردم و اقشار جامعه برای برون‌رفت از مشکلات به توانمندی و کارآمدی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.

– آنچه بیش از همه در وضعیت کنونی صدمه دیده، عقاید و ارزش‌های دینی، معنویت و اخلاق اسلامی بوده است.

– مسئولیت تخریب دین و عقاید مردم با کسانی است که در عین ناتوانی، مسئولیت به عهده گرفته و تخریب کرده‌اند.

– نگرانی از وضعیت بین‌‌المللی جمهوری اسلامی و تضعیف جایگاه انقلاب و نظام اسلامی در جهان

– در بین نامزدهای حاضر در صحنه فرد توانمند برای عبور از مشکلات وجود ندارد.

– برگزاری انتخابات حداکثری و رقابتی موجب افزایش جایگاه بین‌المللی کشور در منطقه و جهان خواهد شد.

– تشدید واگرایی سیاسی و عدم توجه به وحدت ملی موجب خسران همگانی برای نظام خواهد بود.

– با ایجاد کارآمدی در داخل جلوی فرار مغزها و انتقال ژن هوشمند ایرانی به خارج برای حفاظت از نسل‌های آینده بگیریم.

– توجه به شایسته‌سالاری از طریق اعتبار بخشیدن و احترام به شخصیت‌ها که الگوی جوانان هستند.

– امروز نگران تضعیف ایران شیعی و معارف اهل بیت با برخی عملکردها هستیم.

– تضعیف تشکّل‌ها و احزاب از صدمات جبران‌ناپذیر اداره نظام اسلامی است.

– لزوم اعتدال‌گرایی و اصلاح امور با رویه اعتدال و میانه‌روی

– تضعیف آرمان‌های اولیه انقلاب و فرصت‌سوزی‌ها فاجعه‌بار است.

– حضور شخصیت‌هایی چون آیت‌الله هاشمی و حجت‌الاسلام خاتمی می‌تواند فضای سیاسی را تلطیف و انتخاباتی حداکثری فراهم کند.

Share