قرار دادن ضایعات نان بر روی تنور داغ حادثه ساز شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ساعت ۲۳:۰۱ دقیقه شب گذشته مورخ ۱۴ فروردین ۹۵، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر مشاهده دود از داخل یک باب مغازه نانوایی، واقع در بلوار لاکان – کوچه شهید مسعودی، بیدرنگ ستاد فرماندهی و مرکز کنترل ۱۲۵سه دستگاه خودرو بهمراه ۹ آتش نشان از ایستگاههای ۲ و ۵ را به محل حادثه اعزام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ساعت ۲۳:۰۱ دقیقه شب گذشته مورخ ۱۴ فروردین ۹۵، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر مشاهده دود از داخل یک باب مغازه نانوایی، واقع در بلوار لاکان – کوچه شهید مسعودی، بیدرنگ ستاد فرماندهی و مرکز کنترل ۱۲۵سه دستگاه خودرو بهمراه ۹ آتش نشان از ایستگاههای ۲ و ۵ را به محل حادثه اعزام کرد.۲۰۸۹-۵۰۰

بهزاد یزدانمهر، مسوول ایستگاه ۲ آتش نشانی که در محل حادثه حضور داشت در این باره گفت:آتش نشانان درکمتر از ۳ دقیقه به محل حادثه رسیده و با حجم زیادی از دود ناشی از آتش سوزی  یک باب مغازه نانوایی مواجه شدند.

عباس نیک پور مسوول تیم نخست آتش نشانان اعزامی در این باره ابراز داشت: آتش نشانان پس از ورود به داخل مغازه پس از قطع سیستم برق و گاز با برداشتن و جدا سازی ضایعات نان از روی تنور داغ و سرد کردن آن نسبت به اطفای آتش اقدام نموده و گروهی دیگر اقدامات لازم را نسبت به  تخلیه کامل دود از داخل نانوایی را صورت دادند .

یزدانمهر در پایان با اشاره به اینکه خوشبختانه این حادثه خسارتی در بر نداشت افزود: در بسیاری از موارد مشاهده می شود نانوایان پس از اتمام کار خود از سقف تنورداغ جهت خشک کردن ضایعات نان که در نهایت موجبات بروز آتش سوزی را فراهم می نماید بهره می برند.  از این رو تاکید می شود جهت پیشگیری از بروز حوادث این چنینی و خسارات ناشی از آن نانوایان از دپوی ضایعات بر روی تنور خودداری نمایند.

tel final1

Share