لیگ دسته اول فوتبال کشور

شکست دیگری در کارنامه داماش گیلان ثبت شد | قعر جدول همچنان در قُرق آبی‌پوشان!

از هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور (جام آزادگان) ۲ تیم داماش گیلان و هوادار تهران در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود هوادار تهران به پایان رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ۲ تیم داماش گیلان و هوادار تهران در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود هوادار تهران به پایان رسید.

سعید ابراهیم‌پور، میلاد پاک‌پرور، دانیال کردستانی، امین اسدی، میعاد یزدانی، مهدی طهماسب‌زاده، علی خدایی، پدرام نوری، سعید دلاور، جعفر حسین‌پور، محسن انبساطی در این بازی برای داماش به میدان رفتند.

همچنین محمدامین رضایی، حسین رنجبر، سعید غلامعلی‌بیگی، رامتین سلیمان‌زاده، ابوالفضل اعلایی، مهرداد بایرامی، حسین حیدری، سلمان بحرانی، مهدی ترکمان، محمدمهدی طهماسبی، امین قاسمی‌نژاد برای هوادار بازی کردند.

در این بازی امین قاسمی نژاد در دقیقه ۲۳ و رامتین سلیمان زاده دقیقه ۹۹ از روی نقطه پنالتی برای هوادار گلزنی کردند.

گفتنی است داماش گیلان با وجود اینکه در این بازی میزبان بود اما به دلیل رأی کمیته انضباطی در ورزشگاه انقلاب کرج بازی خود را انجام داد!

شایان ذکر است داماش گیلان با هفت تساوی و هفت شکست از ۱۴ بازی خود و کسب ۴ امتیاز (۳ امتیاز انضباطی کسر شد) در رده هجدهم جدول هجده تیمی لیگ یک قرار دارد.