سوداگری و التهاب به هر بهانهای ممنوع است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: ذخایر موجودی کالاهای اساسی فراوان است با وجود انبارهای پر از کالا، سوداگری در بازار به هر بهانهای ممنوع است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، تیمور پورحیدری سهشنبه، ۱۵ مهر در بازدید سرزده از انبار چند شرکت پخش در رشت اظهار کرد: بیش از ۱۴۰ شرکت پخش با توانگری مطلوب و تامین کالا در استان فعالند.
وی با بیان اینکه ذخایر موجودی کالاهای اساسی فراوان است، افزود: هیچ کمبودی در تأمین اقلام اساسی و میزان ذخایر در استان وجود ندارد و لجستیک زنجیره تأمین و پخش با جدیت و برنامهریزی دقیق فعالند.
به گفته پورحیدری اساسیترین حلقه زنجیره کالا بین تولید تا مصرف، شرکتهای پخشند که در شرایط حساس به اهمیت جایگاه آنها در تعادل بازار پی میبریم و نیازمند حمایتند.
مدیرکل صمت گیلان بر توسعه هوشمند شرکتهای پخش تأکید کرد و ضمن ابراز خرسندی از ساختار بهروز و حرفهای یکی از شرکتهای مورد بازدید گفت: قطعاَ در کارگروه اقتصادی استان تسهیلاتی برای توانمندسازی شرکتهای پخش موجود و حمایت از آنها در نظر گرفته خواهد شد.
پورحیدری با اشاره به اینکه از دو روش سامانه جامع انبار و بازرسی حضوری بر ذخایر انبارها نظارت میشود، اضافه کرد: با وجود ذخایر فراوان کالا در استان، سوداگری و التهاب به هر بهانهای ممنوع است و در این شرایط ایجاد فضای روانی در بازار و التهاب ساختگی با وجود اینهمه کالا و پربودن انبارها قابل باور نیست.
دیدگاه