ترامپ: حماس نمی‌خواهد به توافق برسد

اعضای حماس یکی یکی شکار می‌شوند | مکرون آدم خوبی است اما سخنانش بی ارزش است

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا عصر جمعه در کاخ سفید خطاب به خبرنگاران گفت: «حماس واقعا نمی‌خواهد به یک توافق برسد.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی هنگام خروج از کاخ سفید برای سفر به اسکاتلند در گفت و گو با خبرنگاران مدعی شد: حماس نمی‌خواهد در مورد آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه به توافق برسد.

ترامپ این اظهارات را یک روز پس از آن در کاخ سفید به خبرنگاران بیان کرد که استیو ویتکاف، نماینده ویژه او در خاورمیانه، گفت دولت ترامپ تصمیم گرفته است که تیم مذاکره‌کننده خود را برای مشورت پس از آخرین پیشنهاد حماس به خانه بازگرداند.

رئیس جمهوری آمریکا در باره خروج واشنگتن از مذاکرات آتش بس غزه گفت: «آنها [آمریکا] از غزه خارج شدند. آنها از مذاکرات خارج شدند.خیلی بد شد، حماس واقعاً نمی‌خواست به توافق برسد. به نظرم آنها می‌خواهند بمیرند.فراموش نکنید که ما تعداد زیادی گروگان را آزاد کردیم. حالا فقط تعداد اندکی گروگان مانده و آنها [حماس] می‌دانند که بعد از آزاد شدن آخرین گروگان‌ها چه می‌شود. و اساساً به همین دلیل است که نمی‌خواستند توافق کنند.»

 ترامپ مدعی شد: حماس زمانی که مذاکرات به مراحل پایانی رسید حاضر به مصالحه نشد و نمی خواهد آخرین گروگان‌ها را آزاد کند، چون این گروگان‌ها آخرین خط دفاعی‌ آنها در برابر حملات اسرائیل هستند.

رئیس جمهوری امریکا ادعا کرد: «من گفتم وقتی تعداد گروگان‌ها به ۱۰ یا ۲۰ نفر برسد، به نظرم حماس دیگر توافقی نخواهد کرد، چون آنها دیگر هیچ حمایتی نخواهند داشت. و در واقع همین اتفاق افتاد. حماس نمی‌خواست توافق کند. به نظرم آنها تحت تعقیب قرار خواهند گرفت و یکی‌یکی شکار می‌شوند.»

بیانیه مکرون وزنی ندارد

رئیس جمهوری آمریکا تصمیم فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین را کم اهمیت جلوه داد و ادعا کرد: «این بیانیه وزنی ندارد». مکرون «آدم خوبی است و دوست دارد که به دیگران کمک کند» اما سخنانش بی ارزش است.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه روز پنجشنبه در سخنانی اعلام کرد: تصمیم گرفتم که فرانسه کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

وی افزود که این تصمیم را رسماً در ماه سپتامبر آینده (شهریور / مهرماه) در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام خواهد کرد.

پاسخ های ترامپ درباره ارتباطش با پرونده اپستین 

رئیس جمهوری آمریکا در خصوص رسوایی اخلاقی و فاش شدن ارتباط با جفری اپستین، میلیاردر بدنام  و سرکرده یک باند قاچاق دختران زیر سن قانونی نیز  مدعی شد: نمی دانم درباره چه چیزی حرف می زنید. همه چیز دروغ و ساختگی است. من هیچ ارتباطی با ابستین ندارم.

ترامپ ادامه داد: من هیچ‌وقت به آن جزیره نرفتم، اما بیل کلینتون ۲۸ بار به آنجا رفت. ممکن است کسی نامه‌ای نوشته و از اسم من استفاده کرده باشد، اما این اتفاق زیاد افتاده، فقط کافی است نگاهی به آن پرونده ساختگی بیندازید همه‌چیز جعلی است.

رئیس جمهور جمهوریخواه آمریکا گفت: در دولت ما، دموکرات‌ها همه‌چیز را ساختگی جلوه دادند. همین حالا ببینید درباره آن پرونده چه چیزهایی کشف شده همه‌اش دروغ است. آنها یک مشت آدم مریض‌  هستند.

احتمال اعمال تحریم‌های ثانویه علیه روسیه 

 رئیس جمهوری آمریکا همچنین درباره جنگ روسیه و اوکراین، احتمال اعمال تحریم‌های ثانویه علیه روسیه را رد نکرد و گفت: “در حال بررسی این وضعیت هستیم.”

 چادر بی‌خانمان‌ها مقابل کاخ سفید غیرقابل قبول است

ترامپ در ادامه این گفت و گو درباره چادر زدن  بی‌خانمان‌ها در واشنگتن دی سی گفت: من همین حالا دارم از شر آنها خلاص می‌شوم. شما نمی‌تونید این کار را انجام دهید، به‌ویژه در واشنگتن دی‌سی. من همیشه در این مورد با شهردار صحبت می‌کنم. به او گفتم، باید چادرها را جمع کنید و اجازه ندهید این وضعیت ادامه پیدا کند. وقتی رهبران برای مذاکره تجاری می آیند و بیرون از کاخ سفید چادر زده شده، این قابل قبول نیست.»