استاندار گیلان در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید؛

با امهال بدهی‌های صنایع و مدیریت توزیع برق از ورشکستگی صنایع گیلان جلوگیری شود

استاندار گیلان با اشاره به هدف دولت در خصوص احیای واحد‌های تولیدی راکد و نیمه راکد، گفت: مجموعه دولت در گیلان به دنبال احیای واحد‌های عظیم تولیدی و به کارگیری ظرفیت های پنهان اقتصادی است و از هیچ تلاشی برای تحقق این مهم دریغ نمی‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، هادی حق‌شناس در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن شهید انصاری استانداری با بیان اینکه کارخانه پوشش در کنار دیگر واحدهای تولیدی یک ظرفیت اقتصادی برای استان محسوب می‌شود، اظهار کرد: این کارخانه در کنار ریسندگی خاور دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که با برنامه ریزی صحیح می‌توان این ظرفیت‌ها را شکوفا نمود، لذا نباید امکانات و ظرفیت‌های استان را معطل و محبوس نماییم.

وی با اشاره به هدف دولت در خصوص احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد، گفت: مجموعه دولت در گیلان به دنبال احیای واحدهای عظیم تولیدی است و از هیچ تلاشی برای تحقق این مهم دریغ نمی‌کند.

استاندار گیلان با اشاره به نقش تعیین کننده برق در صنایع و واحدهای تولید به ویژه صنایعی مانند فولاد، بیان کرد: باید با امهال بدهی‌های صنایع و مدیریت توزیع برق، از ورشکستگی این صنایع و بیکاری کارگران آن‌ها جلوگیری کرد.

حق‌شناس یکی از عمده مشکلات واحدهای تولیدی در گیلان را بدهی‌های مالیاتی دانست و تصریح کرد: اینکه شرکتی در طول سالیان متمادی دارای بدهی مالیاتی است، نشان‌دهنده ضعف سیستم مدیریتی آن واحد تولیدی می‌باشد که باید سریعا برطرف شود.

وی با بیان اینکه بهانه بدهی مالیاتی نباید مانع توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال در واحدهای تولیدی شوند، گفت: سازمان امور مالیاتی از تمامی ظرفیت‌های خود باید استفاده کند تا ابتدا بدهی‌های مالیاتی را بر اساس قانون قسط‌بندی کرده و مانع تعطیلی کارخانجات شود.

گفتنی است، در این جلسه مشکلات مجتمع فولاد گیلان، مجتمع فولاد امیر کبیر، صنایع پوشش، ریسندگی خاور و چند واحد تولیدی دیگر مورد بررسی قرار گرفت.

عمده مشکلات واحدهای تولیدی در گیلان، در حوزه بدهی‌های برق، بدهی مالیاتی، کمبود نقدینگی و قطعی‌های برق بوده است که با دستور استاندار گیلان مقرر شد یک کارگروه تمامی مشکلات این واحدهای تولیدی را پیگیری و رفع کند.

Share