چگونه از مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل استفاده کنیم؟

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل در تمام زمینه‌ های حقوقی خواهد بود. ت

 

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل به شما کمک می‌کند تا بتوانید از ارتکاب اشتباهات متعدد قانونی جلوگیری کنید. اشخاص زیادی در جامعه وجود دارند که بدون دانستن قوانین گوناگون، اقدام به انجام معاملات و یا موارد مشابهی می‌کنند که مسئولیت‌ های قانونی را برایشان به وجود می‌آورند. هر کدام از این موارد که می توانند مسئولیت آفرین باشند را برایتان توضیح می‌دهیم تا دقیقاً بدانید که مسئولیت قانونی به چه معناست. اگر اشخاص به طور دقیق بدانند که مسئولیت قانونی برای آنها چه تعهداتی را ایجاد می‌کند، نقش مشاوره با وکیل پررنگ خواهد شد. حال در مرحله ی اول آیا می‌دانید که اهمیت مشاوره حقوقی چیست و چرا باید از وکیل کمک گرفت؟

اهمیت مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل چیست؟

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل به عنوان یک راه سریع جهت حل مشکلات قانونی برای اشخاص است. تمام اشخاص جامعه اعم از حقیقی و حقوقی می‌توانند از طریق وکیل به امور حقوقی آشنا شوند. اما شاید اشخاص به دلایل مختلف اعم از: عدم شناخت وکیل خوب و یا عدم دسترسی به راه‌ های ارتباطی، نتوانند به دفتر وکیل مراجعه کنند. بر همین اساس مشاوره ی برخط که به صورت آنلاین و یا به صورت تلفنی است به عنوان بهترین راهکار برای دریافت مشاوره حقوقی خواهد بود. همچنین امکان دارد که حساسیت برخی از موضوعات بسیار بالا بوده و اشخاص بخواهند که در سریع‌ترین حالت ممکن مشاوره دریافت کنند. در حالت اخیر اگر اشخاص بخواهند که به دفتر وکیل مراجعه کنند قطعاً زمان زیادی را از دست خواهند داد. بنابراین می توانید از مشاوره تلفنی وکیل استفاده کنید.

دومین اهمیت مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل مربوط به هزینه ی آن می‌ شود. هزینه‌ های مشاوره های تلفنی نسبت به مشاوره حضوری کمتر است که در نتیجه همه ی افراد جامعه می‌ توانند از آنها استفاده کنند. اجازه دهید در قالب یک مثال توضیح دهیم که چگونه مشاوره حقوقی می‌ تواند مفید باشد. فرض کنید که پدرام می‌خواهد یک قطعه زمین در منطقه کردان را به شهرام بفروشد. طرفین معامله یعنی پدرام و شهرام به مشاور املاک می‌روند تا قرارداد مربوط به زمین را منعقد سازند. زمانی که طرفین، قرارداد را مطالعه می‌کنند یک سوال برای پدرام یا شهرام ایجاد می‌شود. این سوال مربوط به یکی از بندهای قرارداد است. حال پدرام یا شهرام به جای آنکه این سوال خود را بدون پاسخ رها کنند می‌توانند فوراً با وکیل تماس گرفته و از او مشاوره بخواهند.

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل در چه زمینه‌ هایی است؟

مشاوره با وکیل در زمینه‌ های مختلف قانونی است. به طور مثال در امور: مدنی، کیفری، ثبتی و سایر موارد می‌توان از وکیل کمک گرفت. اما بهترین مشاوره مربوط به مشاوره‌ هایی می‌شود که به طور تخصصی هستند. یعنی در امور تخصصی که وکیل در آن امور دارای تجربه بلند مدت است و یا تخصص دارد باید از مشاوره او استفاده کنید. بنابراین امکان دارد که یک وکیل فقط در یک زمینه ی قانونی و حقوقی دارای تخصص باشد و در سایر موارد اظهار نظر نکند. مشاوره حقوقی یعنی مشاوره‌ هایی که مربوط به امور مدنی است. امور مدنی مربوط به تمام روابط خصوصی افراد با یکدیگر در جامعه است. به طور مثال کسی که اقدام به فروش مال خود به دیگری می‌کند، یک رابطه ی خصوصی برقرار کرده است.

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل در تمام زمینه‌ های حقوقی خواهد بود. تمام امور حقوقی در قانون مدنی ذکر شده‌ اند ولی امور مدنی منحصر به آنها نیست. یعنی روابط خصوصی افراد فوق العاده گسترده است و بنابراین امکان محصور کردن آنها وجود ندارد. اگر مشکلی در زمینه حقوقی دارید و یا اصلا نمی‌ خواهید مشکلی در زمینه های قانونی برایتان ایجاد شود باید از مشاوره حقوقی استفاده کنید. یعنی اخذ مشاوره حقوقی همیشه پس از ایجاد شدن مشکل نیست و می توانید قبل از ایجاد شدن مشکل از مشاوره استفاده کنید. دقیقاً بهترین حالت مشاوره این است که قبل از ایجاد شدن مشکل یا انجام امور حقوقی مانند: انواع عقدها، مورد استفاده قرار گیرد.

آیا مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل در هر زمانی امکان‌ پذیر است؟

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل فقط منحصر به ساعات کاری او است. بنابراین برای اخذ مشاوره تلفنی در ابتدا باید ساعات کاری وکیل را بدانید. برخی از وکلا دارای ساعات کاری خاصی هستند و فقط در همان بازه ی زمانی خاص کار می‌ کنند. اما بعضی از وکلا ساعات کاری خاصی ندارند و به تمامی تماس هایی که در طول روز برقرار می شوند پاسخ می‌ دهند. معمولاً ساعات کاری وکلا از ۸ صبح تا ساعت ۱۳ ظهر و از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ساعت ۹ شب می‌ باشد. بنابراین در طول ساعات اخیر که ساعات کاری تمام وکلا محسوب می‌ شود می‌توانید از مشاوره آنها استفاده کنید.

هزینه مشاوره تلفنی به چه صورت است؟

محاسبه هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل بر حسب تعیین خود وکیل است. یعنی وکلا با در نظر گرفتن موارد مختلفی اقدام به محاسبه حق مشاوره می‌ کنند. برخی از مهم‌ترین معیارهایی که حق الوکاله و حق مشاوره بر اساس آنها تعیین می‌ شوند عبارتند از:

  • میزان تحصیلات
  • میزان تجربه و توانایی کاری
  • تخصص و تسلط بر موضوع حقوقی
  • سرعت در پاسخگویی و تشخیص درست موضوع مورد مشاوره
  • ارائه پاسخ صریح و درست بدون آنکه نیاز به ایجاد ابهام در ذهن مخاطب باشد

مشاوره با وکیل فقط نباید با هزینه ی آن محاسبه و سنجیده شود. بسیاری از افراد به تصور اینکه هزینه‌های مشاوره بالا است از وکلا استفاده نمی‌ کنند. نکته‌ ای که مربوط به محاسبه هزینه مشاور است را نباید فقط در خود مشاوره ببینید. بلکه مسئله حقوقی بسیار بالاتر از یک مشاوره ساده است. با مشاوره حقوقی می‌توانید از به وجود آمدن مشکلات قانونی جلوگیری کنید و کارهایتان را بدون مشکل انجام دهید. حتی در حالتی که مشکلات حقوقی یا قانونی برایتان ایجاد شوند نیز مطمئناً در صورتی که مشاوره گرفتید مسئولیتی نخواهید داشت. بنابراین هزینه مشاوره را نباید فقط در خود مشاوره بررسی کرد؛ بلکه به طور جامع باید آن را در نظر داشته باشید.

بهترین راه استفاده از مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟

برای اخذ مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل بهتر است از یادداشت استفاده کنید. یعنی در زمان اخذ مشاوره باید از یک خودکار و کاغذ استفاده کرده و مباحث حقوقی را یادداشت کنید. این یادداشت حقوقی به شما کمک می‌کند تا به طور دقیق بدانید که از چه مواردی باید پرهیز کنید و یا چه مواردی را باید رعایت کنید. البته به عنوان نکته این را باید بدانید که بهتر است قبل از برقراری تماس از یک لیست سوالات استفاده کنید. این لیست سوالات باعث می‌شود که به طور دقیق در زمان مشاوره بدانید که باید چه نوع سوالاتی را بپرسید تا زمانتان به هدر نرود. زمانی که از یک لیست سوالات استفاده می‌کنید بهتر است که تمام سوالاتتان را یکجا مطرح کنید تا وکیل به همه آنها پاسخ دهد.

سخن آخر

از آنجایی که مسائل حقوقی از اهمیت بالایی برخوردار است لذا مرکز مشاوره حقوقی فرشاد قاسمی نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین به سوالات حقوقی شما عزیزان پاسخ دهند و در چالش های قضایی در کنارتان خواهند بود.

Share