برگزاری اولین جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی ماه مبارک رمضان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نخستین جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی ماه مبارک رمضان «سفره های رمضان» به همت فراخوانسازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت از تاریخ ۳۱ خرداد ماه الی ۲ تیر ماه در بوستان ملت شهرستان رشت برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا نخستین جشنواره طبخ و عرضه غذاهای سنتی ماه مبارک رمضان «سفره های رمضان» به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت از تاریخ ۳۱ خرداد ماه الی ۲ تیر ماه در بوستان ملت شهرستان رشت برگزار خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت ، این جشنواره با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ اسلامی و ایجاد فضای معنوی در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
در این جشنواره انواع غذاهای محلی ویژه ماه مبارک رمضان در گیلان شامل انواع آش های استان گیلان، حلوا ، شامی ، مسقطی، رشته خشکار ، زولبیا بامیه در معرض دید مراجعه کنندگان قرار داده خواهد شد.
مرتضی عاطفی ، مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت با بیان اینکه معرفی غذاهای محلی ویژه ماه مبارک رمضان در گیلان و ارائه نحوه پخت آن ها میتواند کمک شایانی به حفظ این میراث گذشتگان، اشاعه آن در بین نسل جدید کند، گفت : در این جشنواره یک غرفه در اختیار هر شرکت کننده قرار داده می شود و آنها می توانند انواع غذاهای طبخ شده خود را در معرض نمایش قرار دهند.
اختتامیه این جشنواره در تاریخ ۲ تیرماه برگزار می گردد و به نفرات برتر این جشنواره هدایایی به رسم یادبود اهداء خواهد شد.
گفتنی است، علاقه مندان به ثبت نام میتوانند حداکثر تا سه شنبه ۲۷ خرداد ماه با شماره ۷۲۲۶۷۲۹ تماس حاصل فرمایند.
دیدگاه