سردار حاجی‌زاده اعلام کرد:

«کروز پاوه» در سبد موشکی سپاه قرار گرفت | سرعت هایپرسونیک ایرانی ۱۳ ماخ است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی ۱۲ تا ۱۳ ماخ است، گفت: مهم‌ترین مزیت این موشک این است که پیش‌بینی انهدام آن توسط سامانه‌های پدافند موشکی دشمن را از آنها می‌گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (جمعه ۵ اسفندماه) در برنامه صف اول که با محوریت دستاوردهای این نیرو از شبکه خبر سیما پخش شد، گفت: اگر از دستور اسلام و قرآن و عقل و تجربه و منطقی که بر تولید قدرت عبور کنیم و فقط اگر به ۴۰ سال اخیر توجه کنید؛ ما در ابتدای انقلاب اسلامی شاهد جنگ ایران و عراق، حمله آمریکا به عراق، حمله عربستان به یمن، ظهور گروهک های تروریستی تکفیری و نبردهای حزب‌الله لبنان را داشتیم.

منفعت آمریکایی‌ها در ناامن‌سازی منطقه است

وی افزود: منفعت آمریکایی‌ها در ناامن‌سازی منطقه است و می‌توان با توجه به نبردهای ۴ دهه اخیر گفت که منطقه ما بر روی یک گسل امنیتی قرار دارد. چراکه ریشه درگیری روسیه و اوکراین و همچنین چین در موضوع تایوان نیز از آمریکا سرمنشاء می گیرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه اگر قوی نباشیم دشمن جنگ را به داخل ایران می کشاند، تصریح کرد: ما باید بسیار مراقب باشیم تا بتوانیم امنیت ملت و کشور عزیزمان را تامین کنیم و اگر مراقبت نکنیم ممکن است مشکلاتی برای کشورمان به وجود بیاید.

سردار حاجی‌زاده با بیان ما از ابتدا در سپاه و نیروی هوافضا به دنبال این بودیم که توانمندی و ماشین جنگی آمریکایی ها را ناکارآمد کنیم. تاکید کرد: آمریکایی ها تعدادی مولفه های برتر ساز دارند که ما سعی کردیم به این مولفه های برتر ساز ضربه بزنیم و آن‌ها را غیر قابل استفاده کنیم.

پایگاه های آمریکایی در منطقه مانند گوشت زیر دندان ما هستند

وی افزود: پایگاه های آمریکایی امروز در منطقه به طور کامل زیر نظر و اشراف ما قرار دارد و مانند گوشت زیر دندان ما هستند و به نقطه ضعف آمریکایی‌ها تبدیل شدند. در واقع، ما هر زمان که نیاز باشد به این پایگاه ها ضربه می‌زنیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به قدرت موشکی این نیرو تصریح کرد: ما اکنون قادر هستیم تا فاصله دو هزار کیلومتری ناوهای هواپیمابر آمریکایی را هدف قرار دهیم. البته این محدودیت فاصله به احترام اروپایی ها روی عدد ۲ هزار کیلومتر نگه داشته ایم و امیدواریم اروپایی ها احترام خود را نگه دارند.

سرعت هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۳ ماخ است

سردار حاجی‌زاده درباره موشک هایپرسونیک ایرانی بیان کرد: موشک هایپرسونیک موشکی است که قادر است در خارج از جو مانور انجام بدهد و در جهات مختلف جابه جا شود. یعنی موتوری دارد که در ۳۰۰، ۴۰۰ و ۵۰۰ کیلومتری هدف روشن شده و مانور می دهد.

وی با بیان اینکه سرعت موشک هایپرسونیک ایرانی بیش از ۱۲ تا ۱۳ ماخ است، ادامه داد: مهم‌ترین مزیت موشک هایپرسونیک این است که پیش‌بینی انهدام این موشک توسط سامانه‌های پدافند موشکی دشمن از آن‌ها گرفته شده است و با اطمینان می‌گویم دشمنان تا ده‌ها سال آینده نیز نمی‌توانند مشابه آن را بسازند.

سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی درباره زمان رونمایی از موشک هایپرسونیک ایرانی گفت: با توجه به اینکه موشک هایپرسونیک از جو خارج می‌شود به دنبال این هستیم که چطور از آن رونمایی کنیم. اگر آمریکایی‌ها باور نکردند هم مهم نیست؛ روز حادثه مشخص می‌شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به توانمندی موشک‌های بالستیک ایرانی تصریح کرد: موشک‌های دوربرد ما وزن آن‌ها به یک‌چهارم کاهش پیدا کرده و کارایی آن ها افزایش یافته است. ما از نظر دقت نیز همه موشک‌های ما نقطه زن هستند و زمان آماده سازی موشک‌ها نیز به یک ششم کاهش یافته است.

عملیاتی شدن جدیدترین موشک کروز ایرانی با نام پاوه

سردار حاجی‌زاده از عملیاتی شدن جدیدترین موشک کروز ایرانی با نام پاوه خبر داد و گفت: جدیدترین موشک کروز ایرانی با نام پاوه با برد یک هزار و ۶۵۰ کیلومتر وارد سبد موشکی ما شده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در ماهواره‌برها به توانمندی‌های جدیدی رسیده‌ایم که راه ما را برای رسیدن به وزن‌های بالا و مدارهای بالاتر هموار کرده است، گفت: با کارهای انجام شده در سال‌های گذشته بسیاری از ریل گذاری‌ها برای جهش های بعدی به وجود آمده است.

وی افزود: ظرف یک تا دو سال آینده جهش های بزرگی را خواهیم داشت و موج های راه افتاده تبدیل به سونامی خواهد شد.

سردار حاجی زاده در پاسخ به سوالی درباره اخبار خوب این حوزه بیان کرد: در آینده اخبار خوبی در این حوزه خواهید شنید. خوشبختانه در این دولت با هماهنگی به وجود آمده تقسیم کار خوبی میان نیروی هوافضای سپاه، وزارت دفاع و سازمان فضایی وزارت ارتباطات به وجود آمده است.

بعد از حمله به پایگاه عین الاسد با ۴۰۰ موشک منتظر پاسخ آمریکایی‌ها بودیم

 سردار حاجی‌زاده همچنین درباره منهدم کردن پایگاه آمریکایی بعد از ترور سردار سلیمانی گفت: هدف ما از حمله به عین‌الاسد کشتن سربازهای آمریکایی نبود، ما خواستیم هیمنه آمریکا را بشکنیم. هدف اصلی انتقام فرماندهانی هستند که دستور ترور را صادر کردند.

وی افزود: با ۴۰۰ موشک در مرحله اول منتظر پاسخ آمریکایی‌ها بودیم که جوابی ندادند.

سردار حاجی زاده در تشریح بخشی از توانمندی های پهپادی کشورمان بیان کرد: پهپاد پهن‌پیکر شاهد ۱۴۹ که به نام غزه معروف شده، مداومت پروازی بالایی دارد و قادر است ۹ فروند بمب را به طور همزمان حمل کند.

وی ادامه داد: ما پهپادهای شاهد ۱۲۹ و ۱۳۹ را هم در سازمان رزم پهپادی خود داریم که توان خوبی برای ما دارند. ما می توانیم از این پهپادها برای مأموریت‌هایی از جمله رزمی، مخابراتی، مراقبت از مرزها‌ و ..‌. استفاده شود. پهپاد شاهد ۱۲۹ از نظر رزمی معادل MQ-1 آمریکایی است و قابلیت‌های خوبی دارد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین از کارایی پهپادهای ایرانی در زمینه‌هایی همچون شناسایی قاچاقچیان خبر داد و گفت: نیروهای نظامی ما می توانند با استفاده از پهپادهای بومی نسبت به محل‌های استقرار قاچاقچیان در نقاط کویری اشراف داشته باشند و آن ها را شناسایی کنند.

سردار حاجی‌زاده در ادامه سخنانش به پهپادهای شاهد ۱۳۶ و ۱۳۱ نیز اشاره و بیان کرد: پهپادهای شاهد ۱۳۶ و ۱۳۱ پهپادهای انتحاری بی نظیر در جهان هستند و قابلیت های بسیاری دارند.

به گزارش فارس همزمان با سخنان سردار حاجی زاده در برنامه صف اول، با پخش تصاویری از موشک کروز «پاوه» با برد ۱۶۵۰ کیلومتر رونمایی شد.

Share