گوشتهای وارداتی بی کیفیت است | دولت و بخش خصوصی باید پاسخگو باشند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: کیفیت گوشتهای وادراتی قابل قبول نیست و هر دستگاه دولتی و خصوصی که آن را وارد کرده باید پاسخگو باشد، دستگاههای نظارتی نیز به حوزه واردات گوشت گرم ورود کردهاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از خانه ملت، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه امروز کمیسیون متبوع خود با حضور وزیر جهاد کشاورزی، گفت: پیرو نشستی که با تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ داشتیم دغدغه این تولیدکنندگان را از وزیر جهاد کشاورزی و معاونین وی پیگیری کردیم و مشکلات موجود بررسی شد.
نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با توجه به تقارن عید نوروز با ماه مبارک رمضان قطعا میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ افزایش پیدا میکند، ادامه داد: افزایش حجم و کیفیت تولید گوشت مرغ و تخم مرغ قطعا در قیمت آن نیز اثرگذار است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه متاسفانه گوشت قرمز وارداتی توزیع شده در میادین میوه و تره بار از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست، عنوان کرد: ۳۰ تا ۴۰ درصد از گوشتهای وارداتی گرم را چربی تشکیل میدهد و گوشتهای بستهبندی شده وارداتی نیز وضعیت بدتری دارند و تا ۶۰ درصد برخی از آنها را ناخالصی و استخوان تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه کیفیت گوشتهای وادراتی قابل قبول نیست و هر دستگاه دولتی و خصوصی که آن را وارد کرده باید پاسخگو باشد، گفت: دستگاههای نظارتی نیز به حوزه واردات گوشت گرم ورود کرده اند.
عسکری با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات تولیدکنندگان گوشت مرغ و تخم مرغعدم تامین نهادههای دامی خصوصا کنجاله سویا است، عنوان کرد: در نشست امروز مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی و دستگاههای متولی کنجاله مورد نیاز مرغداران را تامین کند.
رئیس کمیسیون کشاورزی با اشاره به اینکه با توجه به بازگردانی اختیارات حوزه بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی این وزارتخانه باید از نوسانات قیمتی موجود در بازار جلوگیری کند، اضافه کرد: از جایگاه نظارتی که داریم اشکالات و ایرادات را به دستگاههای اجرایی و مردم اعلام میکنیم. امیدواریم گزارشی که مقرر شده است وزارت جهاد کشاورزی طی چند روز آینده ارائه کند گزارش جامعی در راستای رفع مشکلات موجود باشد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: یکی دیگر از مشکلات حوزه کشاورزی موانع پیش روی صادرات است هرچند که بر اساس قانون بودجه سنواتی و برنامههای توسعهای نباید تعرفه صادراتی بر محصولات کشاورزی اعمال شود مگر به شرط اینکه این تصمیم از ۶ ماه قبل اطلاعرسانی شده باشد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا بازارهای صادراتی خود را از دست ندهیم، زیرا این گونه کم کاریها باعث میشود تولیدکنندگان آسیب ببینند، گفت: یکی از مباحث مطرح شده در نشست امروز در زمینه شکر بود، سالانه حدودا ۱ میلیون ۸۰۰ هزار تن به شکر نیاز داریم که یک میلیون تن آن در داخل کشور تامین میشود. باید از چغندرکاران کشور حمایت کنیم، زیرا در حال حاضر انگیزهای برای کشت ندارند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است، ادامه داد: بسیاری از دامداران از ماههای قبل اعلام آمادگی میکردند که قصد فروش دام مازاد خود به صورت تضمینی هستند، قبل از آغاز فصل بهار میتوانستیم دام مازاد تولیدکنندگان را خریداری کنیم.
دیدگاه