رییس کمیسیون آموزش مجلس؛

قانون رتبه‌بندی حقوق معلمان را ۲ تا پنج میلیون تومان افزایش می‌دهد

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان حقوق این قشر زحمت کش را به طور متوسط بین ۲ تا پنج میلیون تومان افزایش می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایرنا، علیرضا منادی روز پنجشنبه در آیین تجلیل از واحدهای نمونه کیفی آذربایجان شرقی، قانون رتبه‌بندی فرهنگیان را یکی از مهمترین و بهترین برنامه‌ها در راستای تکریم فرهنگیان کشور خواند و افزود: این قانون به رغم برخی مخالفت ها، اجرایی می‌شود و دولت برای اجرای آن ۵۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌کند که بر این اساس حداقل دریافتی مشمولان کمتر از ۱۶ میلیون تومان نخواهد بود.

وی مزیت‌های اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان را بسیار مهم و تاثیرگذار در حوزه آموزش خواند و با بیان اینکه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری زحمات زیادی برای تدوین آن کشیده است، بیان کرد: بدون تردید اجرای درست این قانون، سبک و سیاق آموزش در دوره‌های مختلف تحصیلی را ارتقا خواهد داد و جایگاه اصلی و اقعی معلمان ارتقا و بهبود می‌یابد.

منادی، رقابت بین معلمان برای ارتقای سطح آموزش دانش آموزان را از مزیت‌های عمده قانون رتبه‌بندی برشمرد و ادامه داد: با توجه به بندهای مختلف و متنوع قانون، معلمان برای ارتقای سطح علمی و آموزشی و نیز حصول امتیازهای لازم برای افزایش دریافتی، رقابت مثبتی با هم خواهند داشت.

وی همسان‌سازی حقوق استادان دانشگاه را از دیگر اقدامات مهم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی بیان و اضافه کرد: بر این اساس مجموع دریافتی‌های استادان دانشگاه حدود ۴۵ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس به مباحث آموزشی و تحقیقاتی توجه ویژه‌ای دارد، یادآوری کرد: بنا و ریشه تمامی این توجهات به مسایل آموزشی بر می‌گردد، زیرا بدون رفع مشکلات این بخش دست‌یابی به توسعه و پیشرفت امکان‌پذیر نیست.

منادی، مشکل اساسی کشور در تمامی حوزه‌ها و بخش‌ها را مربوط به آموزش دانست و گفت: چون زنجیره آموزش در کشور کامل نیست همواره در حوزه‌های مختلف، علیرغم اقدامات خوب با شکست مواجه می‌شویم که برای برون رفت از این وضعیت، مجلس شورای اسلامی به آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، صنایع و موضوع دانش بنیان‌ها حساسیت زیادی دارد.

وی قانون جهش تولید دانش بنیان را از دیگر اقدامات مهم مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق فرامین رهبری دانست و افزود: رویکرد اصلی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری نیز بر همین اصل استوار است، زیرا معتقدیم دانشگاه‌ها باید علم را تبدیل به ثروت کنند.

منادی از فعالیت تعداد هشت هزار شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد که توان اشتغال‌زایی برای ۴۰۰هزار نفر را دارند.

Share