دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)؛

هیئت‌های مذهبی باید احیاگر معارف اهل‌بیت(ع) باشند | جامعه اسلامی جامعه‌ای فقیر نیست

آیت‌الله «رضا رمضانی» گفت: در ادعیه آمده که فقر باید ریشه‌کن شود و جامعه اسلامی جامعه‌ای فقیر نیست و برای تک تک افراد در هر منطقه‌ای این رفاه را فراهم می‌کند و باید با فقر مبارزه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، آیت‌الله «رضا رمضانی» در مراسم سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر(ع) که در مسجد آفخرا رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه جا داشت به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) در شهرهای استان، دسته‌های عزاداری به راه می‌افتاد، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) وجود داشته این بود که دین و مسائل دینی به نوعی آن مفاهیم اصلی خود را از دست داده بود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با بیان اینکه درگذشته فرصت و زمینه تفسیر گفتن برای امام حسن (ع) و امام حسین (ع) فراهم نبوده است، تصریح کرد: در زمان امام سجاد(ع)، معارف اسلامی به شکل دعا در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی، سیاسی، اخلاقی، عقیدتی و … پرداخته شد.

وی خاطرنشان کرد: به گفته برخی از اندیشمندان غربی، صحیفه سجادیه گنجینه گرانبهایی است که با آن روبرو هستیم.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه بحث جهاد تبیین فقط بحث امروزی نیست و وظیفه امام(ع) این است تا با هر انحرافی مبارزه کند، افزود: در زمان امام باقر(ع) مفاهیم به صورت غلط در جامعه القا می‌شود و برخی کار را با زهد در تعارض می‌دیدند اما خود امام (ع) برای برخورد با چنین افکار منحرفی، به فعالیت مشغول بودند.

وی ادامه داد: در آن زمان تلقی غلطی داشتند که امام باقر(ع) به دنبال ثروت‌اندوزی است در صورتی که چنین نیست و حتی امام علی(ع) بعد از کار کردن و کسب درآمد آن‌ها را وقف می‌کردند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به اینکه بعضی‌ها نسبت به فقر این نگاه را دارند که مسلمان خیلی به دنبال ثروت نباید باشد که تفکر بسیار غلطی است، اذعان کرد: در ادعیه آمده که فقر باید ریشه‌کن شود و جامعه اسلامی جامعه‌ای فقیر نیست و برای تک تک افراد در هر منطقه‌ای این رفاه را فراهم می‌کند و باید با فقر مبارزه کرد.

وی ابراز کرد: امام علی (ع) در نهج‌البلاغه جامعه را به چهار دسته فقیر، غنی، عالم و جاهل تقسیم‌بندی کرده است؛ اگر هر کدام، وظیفه خود را به درستی انجام دهند ما مشکلی در جامعه نخواهیم داشت.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه فرد غنی باید به فکر این باشد که فقر را از بین ببرد و فقیر هم باید این درک را داشته باشد که کار کند، اظهار کرد: نباید در جامعه اسلامی متکدی داشته باشیم و در نظام اسلامی برای تک تک افراد بر حسب شرایط باید فکر شود.

وی با تاکید بر اینکه برخی از روشنفکران القای غلطی نسبت به زیارت جامعه کبیره دارند، تصریح کرد: آن‎هایی که مخالف اسلام ناب هستند بر خلاف منطق قرآن، بحثی را مطرح می‌کنند و امام(ع) کسی است که باید این منطق غلط را تبیین کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم پیامبر اکرم(ص) تبیین حقیقت اسلام ناب بوده است، خاطرنشان کرد: جامعیت در همه ابعاد، نزد امام محمد باقر(ع) به خوبی مشهود است و به شبهاتی که در جامعه معرفی شده پاسخ می‌دهد.

وی ابراز کرد: امام محمد باقر(ع) دین ناب را به مردم معرفی کرد تا فهم درستی از حق، باطل، شجاعت، حضور در عرصه فردی و اجتماعی داشته باشند.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه ما خیلی با امام باقر(ع) فاصله داریم و این فاصله‌ها باید کم شود تا فهم خود را درست کنیم، افزود: ما باید فهم دقیق از خداشناسی، معادشناسی و انسان جامع پیدا کرده و باید در محضر امام(ع) باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در مجالس اهل‌بیت (ع) باید معارف الهی و ابعاد زندگی اهل‌بیت (ع) گفته شود، تصریح کرد: اگر هیئتی به این معارف و احکام نمی‌‌پردازد و فقط چند بیت در مدح ائمه (ع) شعر می‌خوانند، قطعا آن هیئت منحرف شده است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با اشاره به اینکه هیئت‌های مذهبی باید احیاگر معارف اهل‌بیت(ع) باشند، اظهار کرد: اگر با معارف ائمه(ع) همراه باشیم از انحراف‌های فکری در امان هستیم و گاهی اوقات انحرافات فکری در بحث‌هایی است که ما ادعا می‌کنیم اما برای ادعاهای خود دلیل نداریم.

وی با تاکید بر توجه کامل به قرآن، خاطرنشان کرد: افرادی که اهل ذکر هستند به خداوند توجه دارند و نسبت به همسایگان احساس تعهد می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه ما باید نسبت به حضرت ولی‌عصر(عج)، معرفت، محبت، طاعت و سنخیت داشته باشیم، تصریح کرد: انسان با خواندن زیارت عاشورا باید به سنخیت توجه داشته باشد.

وی با بیان اینکه ما بسیار زیارت عاشورا می‌خوانیم اما جایگاه و مقام آن را درک نکرده‌ایم، اظهار کرد: دستگاه امام حسین(ع) جدای از دستگاه هدایت الهی نیست.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) ابراز کرد: امام محمد باقر(ع) بسیاری از ذهنیت‌ها و انحراف‌ها را اصلاح کرد و ما نیز باید اندیشه و اخلاق خود را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به اینکه برخی‌ها در محیط منزل بداخلاقی می‌کنند و متاسفانه از اخلاق اهل بیت(ع) چیزی به دست نیاورده است، اذعان کرد: هر چقدر از معارف اهل بیت (ع) جدا شویم قطعا ضرر می‌کنیم و باید توسل و توکل داشته باشیم و فهم و مطالعه خود را در این‌باره عمیق کنیم.

Share