مسمومیت با قارچ‌های سمی؛

مرگ بهاری در گیلان، با مصرف قارچ‌های وحشی

دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز اعلام کرد: همه‌ساله با شروع فصل بهار و رویش قارچ‌های خودرو و وحشی، مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در استان افزایش می‌یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شهروندان توصیه کرد از چیدن و مصرف قارچ‌های وحشی و خودرو خودداری کنند.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز اعلام کرد: همه‌ساله با شروع فصل بهار و رویش قارچ‌های خودرو و وحشی، مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در استان افزایش می‌یابد.

این دانشگاه اعلام کرد: در ۵ سال اخیر ۵ هزار و ۱۷۵ مورد مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی و خودرو در مناطق غربی و کوهستانی کشور مشاهده شده، لذا شهروندان از چیدن و مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنند، زیرا تشخیص سمی بودن قارچ‌ها فقط توسط متخصصان و کارشناسان قارچ‌شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین اعلام کرد: درصورت مصرف قارچ‌های خودرو و سمی و بروز نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، اسهال و استفراغ، هرچه سریعتر بیمار را به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل کنید.

مصرف قارچ‌های وحشی سمی می‌تواند منجر به نارسایی حاد کبدی و مرگ شود.

Share