سالاری در نشست مسوولان شهرستان آستانه اشرفیه مطرح کرد:

از تمام ظرفیت های موجود برای بهبود وضعیت درمانی و بهداشتی استفاده خواهیم کرد

در نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مسوولان شهرستان آستانه اشرفیه، بر لزوم ارتقای وضعیت درمانی و بهداشتی شهرستان آستانه تاکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دکتر ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز با حضور در شهرستان آستانه اشرفیه، ابتدا ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان کوثر این شهرستان، نحوه ارایه خدمات در این بیمارستان را مورد ارزیابی قرار داد.

در ادامه، نشستی با حضور رییس دانشگاه، نماینده مردم آستانه در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه آستانه، فرماندار شهرستان، معاون درمان، مدیران ستادی دانشگاه و جمعی از مسوولان بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

دکتر سالاری در این نشست با اشاره به پیک پنجم کرونا در هفته‌های اخیر، گفت: متاسفانه پیک پنجم کرونا از نظر شدت و سرعت سرایت، از اسفند ۹۸ بیشتر است و این امر به دلیل عادی انگاری مردم در رعایت پروتکل بهداشتی است که باید جدی گرفته شود.

وی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون و تقدیر از همراهی و همکاری فرماندهی سپاه در غربالگری و واکسیناسیون افزود: خوشبختانه با همکاری نیروهای دلسوز سپاه چندین مرکز واکسیناسیون راه اندازی شده و این ظرفیت در استان با همکاری سپاه تا سقف یکصد هزار دوز رسیده است، اما تخصیص واکسن از وزارت بهداشت به استان نسبت به تقاضا و نیاز گروه‌های هدف کم است که با پیگیری‌های مستمر، به دنبال رفع این مشکل هستیم.

رییس دانشگاه با انتقاد از رها شدن پروژه‌های طرح تحول سلامت در سالهای گذشته، تصریح کرد: حدود ده کلینیک ویژه طرح تحول سلامت، علیرغم تامین بودجه، به حال خود رها شده بود که در حال حاضر پیگیر اتمام و تجهیز آن‌ها هستیم، کاری که باید ۵ سال پیش صورت می‌گرفت.

وی افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر، در دو سال اخیر، ۳۲ پروژه عام المنفعه با مبلغ ۴۸۹ میلیارد تومان در حوزه سلامت استان افتتاح و بیش از ۸۵۰ قلم تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای نیز توزیع شد.دریافت ۹ دستکاه سی تی از ۱۴۰ دستگاه توزیع کشوری برای گیلان، پرداخت بدهی کارکنان و به روز شدن مطالبات آنان، استقرار ۳۰ دستگاه اکسیژن ساز و ۵دستگاه مخزن اکسیژن، درون سپاری تمام آزمایشگاه‌ها با ۴۰ میلیارد تومان تجهیزات، از دیگر اقدامات دانشگاه در دو سال اخیر بوده است. همچنین انعقاد قرارداد ۸۰۰ میلیاردی با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) برای ساخت مرکز آموزشی و درمانی ۳۵۰ تختخوابی جایگزین پورسینا و تکمیل ساختمان دانشکده پزشکی سایت لاکان، استقرار ۱۰۰ تخت بیمارستانی در اورژانس پشتیبان سایت لاکان، استقرار ۶۰ تخت در بیمارستان پورسینا توسط نیروی زمینی محوری ارتش و ۵۰ تخت در بیمارستان رازی توسط نیروی دریایی ارتش در ماه اخیر از جمله این اقدامات می‌باشد، برای مراکز آموزشی و درمانی رازی و شفا نیز به دنبال انعقاد قراداد برای احیای آن‌ها هستیم.

وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت کمک‌های خیرین سلامت در استان، تصریح کرد: تا کنون خیرین نیکوکار استان در تامین تجهیزات پزشکی و ساخت پروژه‌ها کمک‌های شایانی به دانشگاه کرده‌اند که تداوم این امر بسیار ضروری است.

رییس دانشگاه ضمن تاکید بر تعمیرات و بازسازی مراکز بهداشتی و خانه‌های بهداشت شهرستانها، پیگیری این مهم را به عهده مدیران شبکه و مسوولان شهرستان‌ها عنوان کرد.

دکتر سالاری با اشاره به ضررده بودن بسیاری از بیمارستانها در استان خاطرنشان کرد: علیرغم تامین و پرداخت هزینه تغذیه در بیمارستانها، متاسفانه وضعیت نظارت بر تغذیه در برخی از مراکز درمانی مناسب نیست که این مساله تشدید نظارت مسوولان بیمارستان‌ها را می‌طلبد.

وی ضمن تاکید بر فعال بودن اتاق ‌های عمل و بخش رادیولوژی در تمامی بیمارستانها، گفت: مدیران باید دلسوزانه کار کنند وحضور فعال و موثر داشته باشند. همچنین راه اندازی داروخانه سرپایی و تامین داروی شبانه روزی برای رفاه بیماران در بیمارستان مورد تاکید دکتر سالاری رییس دانشگاه قرار گرفت.

در ادامه، نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان، خواستار رفع مشکلات حوزه سلامت در زمینه اکسیژن ساز، کمبود نیروی متخصص و کمبود واکسن، در این شهرستان شدند.

در پایان، راه اندازی بیمارستان محلی در بندر کیاشهر از سوی نماینده مردم شهرستان مطرح و مقرر شد از سوی وی پیگیری و با مساعدت دانشگاه برابر ضوابط و مقررات وزارت بهداشت اقدام لازم صورت گیرد.

Share