پیشرفت ۵۰ درصد زیرساخت ها در مراحل احداث بندر تفریحی گردشگری چمخاله
مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان از پیشرفت ۵۰ درصد زیرساختها در مراحل احداث بندر تفریحی گردشگری چمخاله خبرداد و گفت: برای اینکه این پروژه در زمانبندی مورد نظر پایان برسد نیازمند حمایت مسئولان و دستگاههای ذیربط خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، حمید رضا آبایی عصر دو شنبه ۲۴ خرداد ماه در بازدید از بندر چمخاله که با حضور نماینده مردم لنگرود در مجلس و مدیرکل مهندسی عمران و نظارت بر طرحها سازمان بنادر و دریانوردی انجام شد در جمع خبرنگاران گفت: باتوجه به مشکلاتی که در بخش تامین مصالح و سنگ مورد نیاز بوجود آمده برای تسریع در روند پروژه به مبالغ بیشتری نیاز داریم که برآورد قطعی هزینه آن صورت نگرفته اما اینگونه به نظر میرسد برای اتمام این بندر گردشگری به یک و نیم برابر پیش بینیها منابع مالی نیاز داریم.
وی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی سنگ معدن بامیان را مورد تایید قرار داده و سنگ معدن لوشان هم بررسی و مورد تایید مشاور قرار گرفته است اما تامین این مصالح هزینه مالی مضاعفی بر پروژه تحمیل میکند و ما بدنبال اخذ مصوبه از مراجع ذیصلاح هستیم تا بتوانیم طبق زمانبندی پروژه را به پایان برسانیم.
وی اظهار کرد: امیدواریم با رفع مشکلات پروژه در زمانبندی مورد نظر و حتی زودتر از زمان تعیین شده به پایان برسد و تحقق این امر با حمایت مسئولان و دستگاههای ذیربط امکانپذیر خواهد بود.
وی با بیان اینکه این پروژه در اختیار پیمانکار است و سازمان بنادر بر روند پیشرفت بازرسی و نظارت دارد، گفت: سازمانهای مسئول با توجه به ضرورت انجام این کار بستر مناسب برای جذب سرمایه گذار بخش خصوصی را فراهم کنند و در بخش زیر ساختها حمایتها و هماهنگیهای بیشتری با سازمان بنادر داشته باشند.
نماینده مردم لنگرود نیز در این بازدید از مجاورت با دریا خزر را یکی از مزایای ارزشمند در شمال کشور عنوان کرد و گفت: این مزیت پتانسیل غنی و ارزشمندی است و ما را بر این فکر واداشته که هرچه بهتر از این موهبت خدادادی استفاده کنیم.
پرویز محمد نژاد با بیان اینکه پیرو مطالبات قبل پروژه روند پیشرفت خوبی داشته است افزود: مشکلات این پروژه با همکاری سایر نهادها برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: بندر چمخاله بندر گردشگری تعریف شده و این بندر چه در حوزه لنگرود و چه در جلگه و بالادست کوهستانی از منابع ثروت استان گیلان محسوب میشود و یکی از منابعی که با آن به ثروت دست مییابیم ورود گردشگر از طریق این بندر است و ما در قبال آن میتوانیم درآمد ارزی داشته باشیم.
وی در پایان با تقدیر از تلاشهای آبایی مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان به جهت پیگیری، جدیت و همچنین نظارت دقیق بر روند پیشرفت پروژه بندر گردشگری چمخاله گفت: با بررسی مشکلات و جزئیات پروژه بدنبال آن هستیم با اتمام به موقع آن از ظرفیتهای موجود استان بیشتر استفاده شود که با توجه به تواناییها و مدیریت خوب مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان امید داریم این امر هر چه سریعتر صورت بپذیرد.
ایجاد ۳۰۰ متر مسیر سنگی برای رسیدن به پل و عرشه، ساخت موجشکن در عمق ۵ متری با در نظر گرفتن وضعیت جریان گردش آب دریا و مسائل محیط زیستی، ایجاد دو دستک موجشکن در فاصله ۴۰۰ متری از ساحل برای استحصال دو هکتار و ساخت حوضچه چهار هکتاری برای ورزشهای آبی، دریایی و قایقرانی و سایر تفریحات دریایی را از جمله اقدامات انجام شده در بندر چمخاله است و با بهره برداری از این پروژه زمینه لازم برای توسعه صنعت گردشگری دریایی و ایجاد زیر ساختها و شرایط هتلینگ و پذیرایی از مهمانها در گیلان فراهم میشود. .
شهرستان لنگرود در ۶۰ کیلومتری مرکز گیلان با بیش از ۱۴۰ هزار نفر جمعیت یکی از مناطق گردشگرپذیر استان گیلان است.
دیدگاه