پرداخت سود سهامداران عدالت در روش غیرمستقیم تا پایان سال
سخنگوی شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت، گفت: سهامداران سهام عدالت که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند تا پایان سال به صورت تجمیع شده، سود سهام ۳۶ شرکت بورسی را دریافت میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، به نقل از تسنیم، اکبر حیدری گفت: از مزایای انتخاب روش غیر مستقیم سهام عدالت، نحوی پرداخت سود سالانه سهام شرکتها بصورت تجمیع شده است افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند باید برای دریافت سود سهام به ۳۶ شرکت بورسی مراجعه و از چگونگی دریافت سود خود مطلع شوند.
وی ادامه داد: با توجه به حضور حجم بالایی از سهامدار خرد در بازار سرمایه، ۱۴ شرکت بورسی مصوب کردند که سود سهام را از طریق سامانه سجام پرداخت کنند.
سخنگوی شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت گفت: شرکتهای سرمایه گذاری استانی نسبت به وصول سود ۳۶ شرکت بورسی اقدام میکنند و به صورت تجمیع شده، سود به حساب سهامداران واریز میشود.
وی افزود: سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند برای دریافت سود سهام خود نیاز به اقدام خاصی ندارند.
حیدری اضافه کرد: شرکتهای سرمایه پذیر، میزان و نحوی توزیع سود را در مجامع سالانه خود مشخص میکنند و ۸ ماه فرصت دارند تا نسبت به انجام سازوکار پرداخت سود به سهامداران اقدام کنند.
وی گفت: با توجه به مصوبه شورای عالی بورس، مقرر شد وصول سود ۳۶ شرکت سرمایه پذیر به صورت یکجا و بدون نیاز به مراجعه حضوری مردم، توسط شرکتهای استانی پرداخت شود.
سخنگوی شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت افزود: سود سال مالی شرکتها بصورت منظم در همان سال پرداخت شده و برای پرداخت سود سال مالی ۹۸ شرکتها، با سازمان خصوصی سازی در تعامل هستیم تا با امضای تفاهم نامهای به مانند سالهای گذشته، از سامانه سهام عدالت در پرداخت سود، استفاده شود.
وی ادامه داد: در سامانه سهام عدالت، شماره حساب افراد وجود دارد و نیاز به اقدام جدیدی برای دریافت سود سهام نیست.
حیدری گفت: با توجه به رشد بازار سرمایه، حجم سودهای پرداختی بیشتر نیز میشود.
وی افزود: با توجه به مهیا شدن زیر ساختهای سامانه سهام عدالت برای واریز سود سهام، سود سهام عدالت افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند تاپایان سال پرداخت میشود.
حیدری درباره برگزاری مجامع شرکتهای سرمایه گذاری استانی نیز گفت: تعاونیهای سهام عدالت، نماینده قانونی سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند هستند و در مجامع حضور پیدا میکنند، اما چون سهامداران این شرکتها بسیار زیاد هستند برخی معتقداند که مجامع به صورت الکترونیک برگزار شود.
سخنگوی شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت افزود: با توجه به اینکه حدود ۳.۵ میلیون خانوار دسترسی به کوچکترین زیرساخت های، چون تلفن همراه و اینترنت ندارند اگر اصرار به برگزاری مجامع شرکتهای سرمایه گذاری استانی به صورت الکترونیکی باشد در حق این افراد اجحاف میشود.
گفتنی است: ۱۹ میلیون نفر دارنده سهام عدالت روش مستقیم و ۳۰ میلیون نفر روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کردند.
دیدگاه