تصمیمات راهبردی در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان اتخاذ شود
فرماندار رشت خواستار پیگیری و اتخاذ تصمیمات راهبردی در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان در سطح شهرستان رشت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرماندار رشت خواستار پیگیری و اتخاذ تصمیمات راهبردی در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان در سطح شهرستان رشت شد.
علی فتح اللهی از واحد تولیدی در حال احداث نان صنعتی و کارخانههای تولید آرد آذرگندم، خوشه و شاد بازدید کرد.
فرماندار رشت در حاشیه این بازدیدها با بیان اینکه هدف ما از این بازدیدها، بررسی مشکلات پیش روی این واحدهای صنعتی در راستای ارتقای کیفیت آرد و در نهایت نان شهرستان انجام میشود، افزود: برخی از این مشکلات ممکن است خارج از اختیارات شهرستان و استان باشد که با استفاده از ظرفیت نمایندگان و انتقال مشکلات به وزارتخانههای ذیربط، میتوان این مشکلات را پیگیری کرد.
وی ادامه داد: در حوزه مشکلاتی که در داخل استان و شهرستان قابل رفع خواهد بود، پس از کارشناسی دقیق و بر اساس واقعیتهای موجود، این مسائل در قالب شورای آرد و نان بررسی و تصمیمات راهبردی لازم اتخاذ میشود.
فرماندار رشت با تاکید بر لزوم بهره گیری از همه ظرفیتهای موجود جهت بهبود کیفیت آرد و نان در شهرستان رشت، اظهار داشت: بازدید از واحد تولیدی در حال احداث نان صنعتی رشت نیز از دیگر بازدیدهای صورت پذیرفته بود که با راه اندازی این پروژه علاوه بر اشتغالزایی برای ۲۰۰ نفر، شاهد تامین بخش اعظمی از نیازهای نان صنعتی در مرکز استان خواهیم بود.
دیدگاه