معاون پارلمانی رئیس جمهور: بردن ایران به آستانه یک جنگ نظامی واقعیت بود

قبل از برجام در ژاپن ما را با ذلت از گیت‌های فرودگاه عبور می‌دادند

امیری گفت: اگر نگاهی به گذشته بیندازیم متوجه می شویم که در سال ۹۱ در کشورهایی همچون ژاپن به دلیل تبلیغات دشمنان علیه ملت ایران ، برای ایرانیان صف های جداگانه در فرودگاه‌ها ایجاد می کردند و با چشم خطر به ما می نگریستند و با ذلت ما را از گیت های فرودگاه‌ها و فروشگاهها عبور می دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در جلسه شورای اداری استان مازندران در ساری گفت : همه نباید فراموش کنیم که تا اواخر سال ۹۱ قدرت های بزرگ ملت ایران را از بدیهی ترین حقوق بین المللی محروم کرده بودند و حتی حق داشتن انرژی صلح آمیز هسته ای را برای ما زیاده خواهی می دانستند و نه تنها بزرگ ترین پرونده ها و تحریم های بین المللی را علیه ما تشکیل دادند، بلکه قطع نامه های متعددی علیه نظام جمهوری اسلامی روا داشتند و کارزار های تبلیغاتی بزرگ ایران هراسی در تمام دنیا به راه انداخته بودند.

وی ادامه داد: حتی ما را وارد فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد کرده بودند، همان مسیری که عراق، لیبی و برخی دیگر کشور های دنیا را وارد آن کردند و امروز سرنوشت شان را بخوبی شاهد هستیم.

امیری با بیان اینکه بردن ایران به آستانه یک جنگ نظامی با ورود به فصل هفتم منشور سازمان ملل یک واقعیت بود و نباید آن را نادیده گرفت، گفت: اما گفتمان دیپلماسی صلح طلبانه‌ی ما با هدایت رهبر معظم انقلاب، تدبیر رئیس جمهوری و قدرت تیم مذاکره کننده نظام جمهوری اسلامی در برجام متبلور شد و ایران را به تنها کشور خارج شده از فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد بدون خسارت تبدیل کرد.

وی افزود: با وجود اقدامات یکجانبه و خلاف عرف و اصول حقوق بین الملل دولت آمریکا برای خروج از توافق بین المللی برجام، اما همچنان شاهد اثرات سیاسی و حقوقی این توافق بین المللی هستیم و امروز نگاه به ملت ایران و جمهوری اسلامی کاملا با سال های پیش از ۹۱ متفاوت است و باید این را نتیجه توافق برجام دانست.

معاون پارلمانی رییس جمهور با تاکید بر این که برجام نگاه دنیا را نسبت به جمهوری اسلامی تغییر داد و هیچ کس نمی تواند این را انکار کند، گفت: اگر نگاهی به گذشته بیندازیم متوجه می شویم که در سال ۹۱ در کشورهایی همچون ژاپن به دلیل تبلیغات دشمنان علیه ملت ایران ، برای ایرانیان صف های جداگانه در فرودگاه‌ها ایجاد می کردند و با چشم خطر به ما می نگریستند و با ذلت ما را از گیت های فرودگاه‌ها و فروشگاهها عبور می دادند.

وی افزود: این که امروز نخست وزیر ژاپن به عنوان شخصیت بزرگ بین المللی تقاضای ملاقات با مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری و دیگر مقامات سیاسی ایران را دارد و به کشورمان سفر می کند، نشان دهنده قدرت و موفقیت دیپلماسی ما است که در قالب برجام به تمام دنیا منتقل شده است.

امیری تاکید کرد : راه حل حقوقی بازگشت آمریکایی ها به برجام وجود دارد. این تصور آمریکایی ها که با خروج آنها جمهوری اسلامی ایران نیز از برجام خارج می شود، آنها را در خطای استراتژیک قرار داده است اما برجام سند بزرگی است که راه حل های بازگشت نیز درآن تعبیه شده است.

جاسوسان آمریکایی هم در ایران هیچ غلطی نخواهند کرد

همچنین به گزارش روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان در پایان نشست دبیران حزب با تبریک عید سعید قربان به ولی امر مسلمین و ملت بزرگ ایران و همه ملت های مسلمان جهان اظهار امیدواری کرد مراسم حج امسال، مظهر همبستگی و پیوند مسلمانان و شکوه و عظمت اسلام گردیده و اظهار برائت از استکبار و مستکبرین و ستمکاران باشد.

بادامچیان همچنین از فعالیت های سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات تقدیر و دستگیری جاسوسان آمریکایی را نشانه اقتدار اطلاعاتی ایران دانست و تأکید کرد: آنها که در فکر براندازی نظام جمهوری اسلامی ولایی هستند، بیهوده سعی در کار بی فرجام نداشته باشند و آمریکایی ها بدانند که جاسوس های آنان در ایران هم هیچ غلطی نخواهند کرد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درباره دفاع ریاست جمهوری و وزیر امور خارجه از برجام گفت: جای یک تحلیل جامع و همه جانبه از برجام خالی است تا تحلیل ها به سمت و سوی نفی مطلق و اثبات مطلق نرود و ایران اسلامی از رویداد برجام بتواند با نگاه همه جانبه اگر تهدید است، آن را به فرصت تبدیل کند و اگر فرصت هایی در آن هست، همه ذهنیت ها در استفاده از آن فرصت ها متمرکز شود.

وی تاکید کرد: مسلم است که آمریکا و کشورهای اروپایی منافع خودشان را در برجام پیگیری می کنند. ایران هم باید در راستای منافع خود از این رویداد بنگرد که چگونه می تواند استفاده خود را ببرد.

Share