شورا بین وحدت و تعامل یا آغاز پروژه‌ی انحلال یکی را انتخاب کند

اعتراض عضو شورای شهر خمام به جذب نزدیکان و اعضای ستاد انتخاباتی در شهرداری خمام

به گفته‌ی بابک نیکو، در برخی جلسات لیستی بلندبالا از نیروهای جدید شهرداری طی نامه‌ای به شورا ارجاع می‌گردد، که نیروهای مذکور گزینشی بوده و فارغ از آنکه با وضعیت مالی فعلی شهرداری نیازی به جذب نیرو نمی‌باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا اختلافات در شورای شهر خمام بر سر نحوه عملکرد شهردار و همچنین جذب نیرو بالا گرفته است.

بیانیه سه عضو علیه دو عضو دیگر

۳ عضو از شورای اسلامی شهر خمام در واکنش به غیبت و عدم حضور ۲ عضو دیگر شورا در جلسات این‌مجمع واکنش نشان دادند.
در متن بیانیه‌ای که از سوی مهدی عاشوری، اسماعیل احمدنیا و سیدمجتبی حسینی‌نسب منتشر شده آمده است:‌ شورا یک نماد موثر از دموکراسی و مردم‌سالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران بوده و بلوغ سیاسی و دموکراسی در توان گفتگو و اقناع طرف مقابل می‌باشد. با این‌وجود، ظرفیت به وجود آمدن گفتگو با حضور اعضای شورا در جلسه شورای شهر مصداق پیدا می‌کند. لذا با توجه به وضعیت اقتصادی حال حاضر کشور، کمترین کاری که یک عضو شورا می‌تواند انجام دهد حضور مستمر در جلسات، به‌عنوان یک وظیفه ذاتی می‌باشد.
اعضای این‌پارلمان محلی در بیانیه‌ی خود، افزودند : بسیاری از طرح‌ها که عمدتاً مطالبات شهروندان می‌باشند از سوی شهردار برای اخذ مجوزهای لازم به مجموعه‌ی شورا ارسال می‌گردد، اما می‌بایست مدت زمان زیادی را به دلیل غیبت‌های مکرر همکارانمان در جلسات شورا مسکوت بماند. حال با توجه به آنکه عضویت در شورا بر آمده از آرای مردم است، مگر می‌شود از مردم رای اخذ نمود، اما برای پیگیری و حل مشکلاتشان در جلسات شورا حاضر نشد ؟!
این‌بیانیه، می‌افزاید : با وجود آنکه قائل به رسانه‌ای کردن این‌موضوع نبوده‌ایم و با علم بر اینکه می‌دانیم مشکلات می‌بایست در درون شورا حل شود، اما پس‌از آنکه این غیبت‌ها مکرراً تکرار گردید و پس‌از صحبت‌های فراوان این رویه تغییری نکرد، به‌ناچار تصمیم گرفته شد تا علیرغم میل باطنی این‌موضوع از طریق رسانه‌های محلی با مردم شهر خمام در میان گذاشته شود، چرا که دیگر راهی پیش روی ما نمانده بود و جلسات با حضور ۳ عضو رسمیت پیدا نکرده و کمیته انطباق فرمانداری مصوبات آن‌را نمی‌پذیرفت.
عاشوری، احمدنیا و حسینی‌نسب در پایان بیانیه‌ی خود، خاطرنشان کردند : از فرماندار و سایر مسوولین تقاضا داریم برای جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان و جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات جدی‌تر برای شهرمان در آینده، برای حل موضوع مذکور مجموعه‌ی شورا را یاری نمایند.

جوابیه نیکو به بیانیه‌ی اخیر ۳ عضو شورا

یکی‌از اعضای شورای اسلامی شهر خمام نسبت به سخنان ۳ عضو شورای اسلامی این‌شهر واکنش نشان داد.
در جوابیه‌ی بابک نیکو به بیانیه‌ی اخیر مهدی عاشوری، اسماعیل احمدنیا و سیدمجتبی حسینی‌نسب، آمده است: تا زمانی‌که در مجموعه شورا و مدیریت شهری یکپارچگی وجود داشت نتایج گران‌بهایی حاصل گردید، اما امروز شاهد شکافی عمیق در بدنه شورا هستیم که ۶ سال گذشته ایجاد شد و موجب غالب شدن تفکری تمامیت‌خواه بود که سهواً حاکم گردید و امروز مدیریت شهری را به نقطه‌ای بحرانی رسانده است.
این‌عضو شورا احداث استخر شنای شهرداری، احداث جایگاه سی‌ان‌جی، تعریض و بازگشایی خیابان پاسداران و همچنین تعریض و بازگشایی خیابان شهید بهشتی که درصد قابل توجهی از اقتصاد شهری به آن انتقال یافته را از نتایج درخشان یکپارچگی، وفاق و همدلی ۶ ساله شورای سوم قلمداد کرده و افزود: در کنار اجرای پروژه‌های بزرگ در آن دوره وضعیت مالی شهرداری قابل تامل بوده، که بدهکار نبوده یا میزان آن کم بوده است، چرا که بدهکاری در بازه زمانی نسبتاً کوتاه جبران می‌شد و همچنین نظم آهنینی در شهرداری حاکم بوده که پروژه‌ها در موعد مقرر شروع شده و به انجام می‌رسیدند.
نیکو در ادامه‌ی جوابیه خود، یادآور شد: بدون شک در ۶ سال اخیر کارهای مختلفی صورت گرفته و نادیده گرفتن آنها بی‌انصافی است، اما شکاف ایجاد شده در شورا نه تنها به درجا زدن منجر گردیده، بلکه موجب پسرفت گردیده است.
به گفته‌ی وی، امروزه شاهد پروژه‌های اجرا نشده یا نیمه‌کاره هستیم، شهرداری تا خرخره بدهکار است، گاهاً پرداخت حقوق پرسنل طی ۲ الی ۳ ماه به تعویق می‌افتد، جایگاه دپوی شن و ماسه شهرداری که از آن در مواقع بارندگی برای خاک‌ریزی معابر استفاده می‌شد خالی گردیده و شهرداری عملاً از نظر مالی در بدترین دوره خود به سر می‌برد، که نتیجه سیاست‌های اشتباهی است که تا به امروز دنبال شده است.
این‌عضو شورا با اشاره به برخی انتقادات در خصوص عدم حضور در جلسات شورا یا در جلسه‌ی گزارش عملکرد، تصریح کرد: متاسفانه جلسات شورا فرمایشی گردیده و اکثر تصمیمات مهم و کلان شهری در پیش‌جلساتی گرفته می‌شود که تنها با حضور برخی‌از اعضای این‌شورا تشکیل شده و برای رسیدن به حد نصاب به جلسات علنی یا فوق‌العاده شورا ارجاع داده می‌شود.
به گفته‌ی بابک نیکو، در برخی جلسات لیستی بلندبالا از نیروهای جدید شهرداری طی نامه‌ای به شورا ارجاع می‌گردد، که نیروهای مذکور گزینشی بوده و فارغ از آنکه با وضعیت مالی فعلی شهرداری نیازی به جذب نیرو نمی‌باشد، اما در صورت نیاز این‌امر باید به‌صورت قانونمند، شایسته‌سالار و با اعلام فراخوان عمومی باشد، نه با گزینش نزدیکان یا اعضای ستاد انتخاباتی، که اسم این‌امر خدمت به شهر نخواهد بود.
عضو شورای اسلامی شهر خمام با بیان اینکه جشنی که اخیراً به منظور ارایه گزارش عملکرد برگزار شد در جلسه‌ی شورای شهر مطرح نشده بود، اذعان داشت: شنیده‌ها حاکی از آن بود که شرایطی درنظر گرفته شد تا برخی‌از اعضای شورا در پشت تریبون حضور پیدا نکنند.
نیکو با تاکید بر اینکه شورا ضمن خارج شدن از حیز انتفاع، ۸۰ الی ۹۰ درصد از راندمان آن از دست رفته، به سکوت خود در ماه‌های اخیر برای جلوگیری از به کف خیابان کشیده شدن مشکلات درون‌شورایی که اخیراً علنی گردید اشاره نموده و خاطرنشان کرد : در حال حاضر ۲ راه حل وجود دارد، که یکی‌از آنها ایجاد تعامل، وحدت رویه و همگرایی در شورا برای انجام کارها و طرح‌های اساسی و متعددی است که به بهبود وضعیت این‌شهر کمک خواهد کرد، و دیگری استارت پروژه‌ی انحلال شورای شهر خمام، که با شرایط فعلی نبودن این‌شورا بیشتر متضمن منافع شهروندی خواهد بود.

Share