معرفی ۵۰ نفر به جرم آتش زدن کاه و کلش به دادسرای لنگرود
رئیس اداره محیط زیست لنگرود از معرفی ۵۰ نفر از مالکین یا متصدیان مزارع کشاورزی در شهرستان به جرم آتش زدن کاه و کلش به دادسرا خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، سید امین نجات اظهار کرد: با آغاز برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان تعدادی از کشاورزان اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی میکنند که این کار باعث کاهش حاصلخیزی و افزایش درصد فرسایش خاک شده و آلودگی هوا و محیطزیست میشود.
وی بابیان اینکه آتش زدن کاه و کلش مزارع در بسیاری از مواقع باعث سرایت آتش به پوشش گیاهی طبیعی اطراف مزارع میشود، گفت: این عمل نهتنها به از بین رفتن پوشش گیاهی منجر میشود بلکه با سلب امنیت گونههای متفاوت حیاتوحش به ایجاد اختلال جدی در حیاتشان میگردد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی کارشناسان محیطزیست و جهاد کشاورزی در خصوص جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش در شهرستان، افزود: محیطزیست در راستای وظایف سازمانی خود گشتهای ویژهای را انجام میداد ولی به دلیل وسعت زیاد شهرستان و کارکنان محدود اداره محیطزیست شهرستان، گشت زنی نیازمند به نیروهای بیشتری دارد.
نجات تأکید کرد: هرگونه آتش زدن کاه و کلش محصولات کشاورزی غیرقانونی بوده و مورد پیگرد قرار میگیرد و اداره محیطزیست با همکاری دیگر مراجع مرتبط در راستای جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش مزارع، اقدامهای پیشگیرانه را انجام داده و با متخلفین برخورد قانونی انجام میشود.
وی با اشاره به همکاری جهاد با محیطزیست برای گشت زنی برای ترویج و آگاهیرسانی به کشاورزان و جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش، گفت: طی گشت زنیهای کارشناسان محیطزیست، تاکنون ۵۰ نفر از مالکین یا متصدیان مزارع کشاورزی به جرم آتش زدن کاه و کلش در شهرستان لنگرود به دادسرا معرفیشدهاند.
رئیس اداره محیط زیست لنگرود تصریح کرد: سوزاندن آثار بهجامانده مزارع پس از برداشت محصول، سنت نادرستی است که هنوز در بین برخی کشاورزان مرسوم است و لازم است جهاد کشاورزی، دهیاریها و بخشداری در این راستا جلسات آموزشی را برای کشاورزان برگزار کنند.
دیدگاه