دو کلمه حرف حساب با «متخصص سکوت»: اصلاح طلبی مرام است نه دکان!
خوب است جناب دکتر عارف بفرمایند آیا فقط ایشان اصلاح طلبند و باقی که در شمار محفل ایشان نیستند، در شمار غیراصلاح طلبان هستند؟ آیا علی مطهری که عنوان اصولگرایی را دارد، اصلاح طلب تر است یا امثال عارف که در طول دو سال گذشته، یک نطق نداشته اند؟!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سخنان محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید در مجلس یازدهم که پس از مدتها سکوت منفعلانه خود را شکست و تلویحا رییس جمهور را به قدرناشناسی از اصلاح طلبان متهم کرد و هرگونه سهم خواهی خود و دوستانش را بشدت تکذیب کرد، واکنش گسترده ای درفضای مجازی بخصوص توییتر داشته است که بخشی از پاسخهای قابل انتشار جوانان اصلاح طلب منتشر شده است.
انتخاب در ادامه نوشت: اینکه آیا روحانی به وعده هایش در انتخابات برای ۴ سال آینده پایبند بماند یا خیر موضوعی نیست که بتوان قبل از آغاز دوره جدید ریاست جمهوری وی در مورد آن بررسی کرد چه رسد به قضاوت!
اما برعکس آن، افکار عمومی در مورد محمدرضا عارف قضاوت روشنی دارند، قضاوتی که هر بار که وی با هویت فردی خود در افکار عمومی سنجیده شده نتیجه روشنی داده است و آخرین آن نیز نظرسنجی بود که وی رکورددار دیس لایک شد!
– در طول هشت سال دولت اصلاحات مشخصاً غیر از دریافت پست وحقوق ومزایا، چه هزینه ای در دوران سخت سالهای ۷۷ تا ۸۴ داده اند؟ در دورانی که اصلاح طلبان متحمل هزینه های گزاف شدند، چرا جریان مقابل به ایشان با وجود قرار گرفتن در حساسترین پستها نازک تر از گل نگفته است! حجم تخریبها علیه دکترجهانگیری معاون اول دولت فعلی را با ایشان که معاون اول دولت اصلاحات بوده اند مقایسه کنید.
–
– در طول دوره هشت ساله دولت احمدی نژاد که حتی صدای بسیاری از اصولگرایان هم علیه بی قانونی و فساد دولتهای نهم ودهم بلند بود ایشان غیر از سکوت منفعلانه مشغول چه فعالیتی بودند؟ در ۴ سال دوم دولت احمدی نژاد که دیگر بسیاری به حاشیه رفته بودند، ایشان کجا بودند و چه می کردند؟- یکبار برای همیشه در مورد فعالیتهای اقتصادی فرزند شریف خود شفاف سازی کنند، حقیقت ابهاماتی که در مورد قرار داد ام تی ان و برخی فعالیتهای دیگر وجود دارد چیست؟، علت انصراف ایشان قبل از تایید صلاحیت در انتخابات مجلس چه بوده است؟
– در مورد فعالیتهای رسانه ای دفتر خود و به خدمت گرفتن یک روزنامه (با نام محلی) برای تخریب چهره های اصلاح طلب و استخدام یک فعال رسانه ای (ولو کم سابقه، غیرحرفه ای و ضعیف که بیشتر به میرزا بنوبس و بعضاً کیف کش فرزند بزرگوار ایشان شهره شده) برای واسطه گری رسانه ای و تبلیغ ایشان در رسانه ها چه توضیحی دارند؟
– ثانیاً نسبت میان بدنه اجتماعی اصلاح طلبان و محمدرضا عارف چیست؟ چه کسی می تواند بگوید نظرات و منافع عارف همان نظرات و منافع اصلاح طلبان است، آیا ماندن دو وزیر فعلی که عارف برای ابقای آنان تلاش می کند، و یکی در کابینه پیشنهادی رقیب روحانی و دیگری (ربیعی) دارای بیشترین تعامل با اردوگاه رقیب بوده اند، مطالبات بدنه اجتماعی اصلاح طلبان است؟!
پس بهتر نیست که روحانی زیر بار سهمخواهی حضرات نرود؟ بی شک روحانی به جای سهم خواهی به آقایان، امتیازات خود را نثار مردم و بدنه میلیونی اصلاح طلبان خواهد کرد، نه محافل چندنفره پشت پرده و نه پدرخواندگانی که قهرمانانه سکوت می کنند و تازه، آن را ناشی از «سیاست ورزی منحصر به فرد و هوشمندانه» خود می دانند!
– اصرار عارف برای قرار گرفتن در جایگاه رییس مجلس به هزینه کردن بی نتیجه اعتبار آیت الله هاشمی و خاتمی در سال گذشته انجامید و اگر جناب عارف بابت انصرافش که حتی برخلاف دکتر جهانگیری به نفع روحانی انجام نشد ، منتی بر اصلاح طلبان واعتدال گرایان داشته است، در جریان حمایت همه جانبه هاشمی و خاتمی از وی در رقابت با لاریجانی تسویه شده است و هزینه آن تضعیف فراکسیون امید بود که از فراکسیون اکثریت به تابعی از فراکسیون رییس مجلس تبدیل شد، پس چرا بازهم اصلاح طلبان را بدهکار خود می دانند؟ متاسفانه ضعف و سکوت منفعلانه عارف، باعث شده نه تنها ریاست فراکسیون امید، عنوانی تشریفاتی باشد، بلکه چهره ها و شخصیت های برجسته و مهم این فراکسیون را تا حد زیادی نیز بلااثر کرده است.
– تجربه انتخابات شورا و بستن لیست امید که عارف رییس دفتر بدون تخصص و چهره منتسب به خود با تحصیلات مامایی را در فهرست گنجاند ، نشان داد که حتی جناب عارف در سهم خواهی هم به بدترین شکل عمل می کند و نتیجه آن باعث شرمساری و اختلاف اصلاح طلبان خواهد شد، پس همان بهتر که به او سهمی ندهند، کدام بخش از اصلاح طلبان خواستار سهم دادن به عارف هستند؟ خوب است واکنش های این روزهای مردم، در رسانه ها و شبکه های اجتماعی و بالاخص توییتر را رصد کرد تا نسبت به محبوبیت ایشان، اطلاع کافی پیدا کنیم!
دیدگاه