در سال بیش از ۵۰۰ هزار پرونده نزاع و درگیری در پزشکی قانونی ثبت می شود/مهمترین دلیل افزایش نزاع در جامعه کاهش آستانه تحمل افراد است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزامعاون اجتماعی پلیس گیلان با بیان اینکه از افرادی که در درگیری و نزاع شرکت می کنند ۷۰درصد مرد و قریب به ۳۰ درصد زن هستند، افزود: متاسفانه با توجه به اینکه گیلان یک استان فرهنگی بوده، نزاع و درگیری در این استان از فراوانی بیشتری برخوردار است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان گفت: پیشگیری از وقوع جرم نیازمند ارتقاء فرهنگی است.
سرهنگ محمدرضا جعفری خیرخواه معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان در نشست هم اندیشی بررسی نزاع و درگیری گفت: در سال بیش از ۵۰۰ هزار پرونده نزاع و درگیری در پزشکی قانونی ثبت می شود.
معاون اجتماعی پلیس گیلان با بیان اینکه از افرادی که در درگیری و نزاع شرکت می کنند ۷۰درصد مرد و قریب به ۳۰ درصد زن هستند، افزود: متاسفانه با توجه به اینکه گیلان یک استان فرهنگی بوده، نزاع و درگیری در این استان از فراوانی بیشتری برخوردار است.
سرهنگ جعفری خیرخواه اظهار داشت: نزاع و درگیری سرمنشاء بسیاری از جرائم از قبیل قتل، تخریب اموال عمومی و ضرب و شتم و… است.
معاون اجتماعی پلیس گیلان کاهش نزاع و درگیری را در گرو فرهنگ سازی دانسته و بررسی و شناخت پدیده ای مانند نزاع های دسته جمعی که ریشه در ویژگی های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، اقتصادی و محیطی یک جامعه دارد را نیازمند شناخت کامل و دقیق مسائل مختلف جامعه، روابط متقابل فرد و جامعه و نظام حاکم بر این روابط دانست.
سرهنگ خیرخواه با بیان اینکه نزاع نوعی برخورد جمعی ستیزه جویانه و پرخاشگرانه است که به علل گوناگون به وجود می آید، گفت: نزاع و درگیری را می توان به عنوان یکی از مسائل اجتماعی در حوزه کج روی و انحرافات تلقی کرد که در همه جوامع سنتی یا مدرن و در همه سنین پیری یا جوانی، با درجات متفاوتی مطرح بوده و هست.
وی پیشگیری از وقوع جرم را نیازمند ارتقاء فرهنگی دانسته و افزود: مهمترین دلیل افزایش نزاع در جامعه کاهش آستانه تحمل افراد است.
معاون اجتماعی پلیس گیلان در پایان تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم دلایل افزایش نزاع را در جامعه بررسی کنیم باید عواملی که باعث کاهش آستانه تحمل افراد جامعه می شود را شناسایی کرده و در جهت رفع آنها گام برداریم .
گفتنی است، نشست علمی تخصصی، بررسی وضعیت نزاع و درگیری به همت اداره برآورد اجتماعی با حضور نمایندگانی از اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری، معاونت پیشگیری از جرم دادگستری، دو تن از اساتید دانشگاه، پلیس پیشگیری، دفتر تحقیقات و… در معاونت اجتماعی پلیس گیلان برگزار شد.
دیدگاه