از «پایتخت ۴»تا«دردسرهای عظیم ۲»;جزئیات سریال های تلویزیون در ماه رمضان+عکس
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا تلویزیون به روال و سنت هر ساله خود سفره رنگارنگی از سریال های مختلف برای ماه مبارک رمضان پهن کرده است. از سریال های شاد و مفرح تا ملودرام های خانوادگی و خارجی در این بساط چیده شده است که می توان به پایتخت ۴، گاهی به پشت سر نگاه کن، دردسرهای عظیم ۲، فراموشی، نیاز، خاک و نمک، باب المراد، تنهایی لیلا و امام علی(ع) اشاره کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا تلویزیون به روال و سنت هر ساله خود سفره رنگارنگی از سریال های مختلف برای ماه مبارک رمضان پهن کرده است. از سریال های شاد و مفرح تا ملودرام های خانوادگی و خارجی در این بساط چیده شده است که می توان به پایتخت ۴، گاهی به پشت سر نگاه کن، دردسرهای عظیم ۲، فراموشی، نیاز، خاک و نمک، باب المراد، تنهایی لیلا و امام علی(ع) اشاره کرد.
در ادامه اسامی سریالها به ترتیب شبکه و به تفکیک می آید:
**«پایتخت ۴»
سریال پایتخت از جمله آثار پرمخاطب تلویزیون است که ۳ فصل گذشته آن مخاطبان بسیاری را با خود همراه کرد.
امسال اما تلویزیون این مجموعه را که در سال های قبل نوروز روی آنتن رفته بود، برای ماه رمضان در نظر گرفت و به جای ۱۵ قسمت، در ۲۶ قسمت تولید خواهد شد.
این سریال در ایام ماه مبارک رمضان هر شب ساعت ۲۲ به روی آنتن شبکه یک سیما می رود و روز بعد ساعت ۱۵ تکرار خواهد شد.
تصویربرداری سری چهار سریال «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم، تهیه کنندگی الهام غفوری و به سرپرستی نگارش محسن تنابنده که اردیبهشت ماه امسال در کشور چین، شهر پکن کلید خورده بود پس از تصویر برداری در استان مازندران و در شهرهای «شیرگاه» و «زیر آب» از نیمه گذشت.
گروه این روزها در شیرگاه و زیرآب استان مازندران کماکان در حال کار هستند و پیشبینی می شود که تا پایان ماه مبارک رمضان تصویربرداری سریال ادامه داشته باشد. تا امروزتصویر برداری نیمی از سریال به پایان رسیده و حدود ۱۰ قسمت از سریال مونتاژ شده که مراحل فنی را پشت سر میگذارد.
در سری چهارم «پایتخت» بازیگرانی چون:محسن تنابنده، احمد مهرانفر، علیرضا خمسه، ریما رامین فر، نسرین نصرتی، هومن حاجی عبدالهی، محمدرضا علیمردانی، علی سلیمانی، سلمان خطی، علی درویش، مجتبی بلال حبشی، مصطفی بلال حبشی، مهین رحیمی، الهه جباری، سکینه خاتون شفافی، بیژن اشکور کیایی، دامون فلاح.
بازیگران خردسال: سارا فرقانی اصل، نیکا فرقانی اصل، بازیگر نوزاد: رهام عباسپور، بازیگران چینی: ژانگ منگ هان، چی وی فاٌ، وین گان چا، یوان چی ژأن حضور دارند و به زودی هدایت هاشمی هم جلوی دوربین می رود.
**«فراموشی»
مینی سریال «فراموشی» قرار است در شبهای قدر به جای سریال پایتخت از شبکه یک سیما پخش شود.
قصه این سریال به قلم مشترک اصغر عبدالهی و سعید شاهسواری درباره سام شکرچیان مردی ۴۵ساله است که غرق در کار و تجارت است. او به واسطه ناکامی در یک معاملهی کلان به شدت عصبانی و آشفته است. این آشفتگی باعث میشود تا در راه شمال، با یک وانت تصادف کند و این آغاز ماجراست.
امین زندگانی، سیاوش خیرابی، نگین صدقگویا، محسن افشار و الهام نامی بازیگران اصلی این کار هستند.
این سریال در پنج قسمت ۴۵ دقیقه ای برای پخش از شبکه یک سیما تولید می شود و از ۱۴ تیر ماه همزمان با شب نوزدهم ماه ماه رمضان از شبکه یک سیما پخش می شود.
**گاهی به پشت سر نگاه کن
شبکه دو مجموعه تلویزیونی «گاهی به پشت سر نگاه کن» به تهیهکنندگی رضا انصاریان و کارگردانی مازیار میری را در شبهای ماه مبارک رمضان روی آنتن می فرستد.
این مجموعه تلویزیونی در گروه فیلم و سریال شبکه دو تولید شده و با بازی امین تارخ، محمد متوسلانی، هدایت هاشمی، الیکا عبدالرزاقی، بهاره کیان افشار، سعید چنگیزیان، نگار عابدی، حمید ابراهیمی، میلاد رحیمی، امیر کربلاییزاده، مسعود سخایی و نگار حسنزاده پخش می شود. این سریال هر شب حدود ساعت ۲۳ و بعد از گفتگوی ویژه خبری پخش می شود و بازپخش آن نیز روز بعد از ساعت ۱۷ خواهد بود.
**«دردسرهای عظیم ۲»
این سریال به کارگردانی «برزو نیک نژاد» از روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مصادف با اولین روز ماه مبارک رمضان هر شب ساعت ۲۱ پخش شده و تکرار آن نیز روز بعد ساعت ۱۷:۳۰ خواهد بود.
این سریال اولین سریالی است که بلافاصله پس از اذان مغرب به روی آنتن می رود.
مهدی هاشمی، جواد عزتی، الناز حبیبی، مریم سعادت، پرستو گلستانی، فریده سپاه منصور، زهره فکور صبور، مهران رجبی، امیرحسین صدیق، مه لقا باقری، اشکان اشتیاق، شهین تسلیمی، حسین محب اهری، امیر غفارمنش، سولماز غنی، صفا آقاجانی، فرزاد حاتمیان، بهشاد شریفیان، محمدمهدی مطلبی، قدرتالله صالحی، آرزو مفتاحی، ساحل بکرانی(نوزاد) و… در این سریال بازی دارند.
نویسندگی این سری را علیرضا کاظمی پور و امیر عربی همزمان با تصویربرداری برعهده دارند و در خلاصه داستان آن آمده: با پیدا شدن بچهای در ماشین و آمدن خانواده لطیف از شهرستان و دعوت از خانواده پدری بهار، آن دو دچار دردسرهای فراوانی میشوند. فرحان که خود را مدیون کمکهای لطیف و بهار میداند، سعی میکند مشکلات پیش آمده برای آنان را حل و فصل کند، اما… .
**نیاز
مجموعه تلویزیونی «نیاز» در حقیقت یک مینی سریال است که برای پخش در شبهای قدر از شبکه سه سیما ساخته شده است.
بنا بر این گزارش، مجموعه تلویزیونی «نیاز» به کارگردانی حسین سهیلی زاده مراحل تولید را سپری می کند و در ایام شب های قدر به جای سریال «دردسرهای عظیم۲» و در همان ساعت از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.
**خاک و نمک
این سریال تلویزیونی (ملح التراب) که علاوه بر المنار از شبکههای دیگر ماهوارهای در جهان عرب پخش شده، توسط «مرکز بینالمللی تولید بیروت» ساخته شده و در آن چهرهای دیگر از مقاومت در لبنان به تصویر کشیده شده است.
«خاک و نمک» اولین سریالی است که در طول روزهای ماه مبارک رمضان به روی آنتن می رود. این سریال هر روز ساعت ۱۹:۴۵ از شبکه پنج سیما روانه آنتن می شود و تکرار آن نیز روز بعد ساعت ۱۱ پخش خواهد شد.
این سریال که توسط «جبران ضاهر» نوشته شده دارای داستانی متفاوت از درون جامعه جنوبی است که برادرانی را روایت میکند که حسد آنها را به حاشیه میراند.
سریال «خاک و نمک» را «ایاد نحاس» سوری در ۳۰ قسمت کارگردانی کرده و بازیگرانی لبنانی و سوری از جمله مهدی فخرالدین و عمار شلق در آن بازی میکنند.
بلال زعرور مدیر مرکز تولید هنری و توزیع بیروت میگوید: «خاک و نمک» حتما از آثار دیگری که پیشتر توسط این شرکت ساخته شده متفاوت است و سناریوی آن جسورانه، واقعی، صریح و شفاف درباره جامعه جنوب لبنان است و رنگینکمانی از محیط زیستی مقاومت را با تمام مکوناتش به تصویر کشیده است.
وی میافزاید: این سریال توانسته است داخل خانه مردم جنوب لبنان برود و از آنچه در خانه ۴ همسایه رخ میدهد سخن بگوید و خانوادههای همراه با روش مقاومت و خانوادههای مخالف مقاومت را به تصویر بکشد.
زعرور با بیان اینکه ساخت این سریال یک میلیون دلار هزینه برداشته است، تاکید میکند: در سناریوی «جبران ضاهر» تلاش شده مقاومت از ظاهری که برای آن تصویر میشود که مقاومت برخاسته از فقر یا سادگی است دور شود و نشان داده شود که مقاومت امری فرهنگی است و او در این کار بر مادری تمرکز کرده است که پایههای مقاومت بر آنهاست.
البته این سریال از صحنههای جنگ و درگیری مقاومت لبنان با اشغالگران صهیونیست به دور نیست و با توجه به گذشتن داستان این سریال در دهه ۹۰ قرن گذشته میلادی و در آستانه آزادسازی جنوب لبنان است این صحنهها که بیشتر به صحنههای درگیری با ارتش آنتوان لحد است در سریال دیده میشود.
عمار شلق که در این سریال نقش یک ثروتمند حامی مقاومت را بازی میکند میگوید: زمانی مقاومت ادامه مییابد که این تجربه بینظیر منتقل شود و مفاهیم حق و انقلاب و حیات و کرامت به تصویر کشیده شود.
ایاد نحاس کارگردان این سریال نیز که پیش از این سریالهای سوری از مقاومت مردم سوریه علیه استعمارگران فرانسه را کارگردانی کرده، میگوید: فرق مقاومت لبنان و مقاومت مردم سوریه در برابر استعمار فرانسه این است که مقاومت لبنان مقاومتی معاصر ماست و ما امروز با کل اعضا و جوارحمان با آن زندگی کردهاین و آرزوهایمان با هر مجاهدی بوده است که عملیاتی را به صورت زنده انجام داده است و برای همین است که این سریال با سریالی که از درون تاریخ برخاسته فرق دارد.
**باب المراد
مجموعه تلویزیونی «باب المراد» با موضوع زندگی امام محمد تقی(ع) امام نهم شیعیان در ایران مراحل تصویربرداری خود را سپری کرده است.
این سریال که توسط شبکه افق خریداری و به فارسی دوبله شده است، قرار بود سال گذشته از این شبکه به روی آنتن برود.
در حال حاضر شبکه افق این سریال را در جدول پخش قرار داده و در صورت جلب رضایت رئیس رسانه ملی ساعت ۲۳ از این شبکه پخش خواهد شد.
پبنا بر این گزارش، این سریال به مراحل مختلف حیات امام جواد(ع) از تولد در مدینه، همراهی پدر در مراحل مختلف، شهادت امام رضا(ع) تا شهادت این امام به دست معتصم عباسی را تصویر میکند.
کارگردان این سریال فهمد میری است و سناریو آن را محمود عبدالکریم نوشته و در نگارش آن از حدود ۴۶ منبع گوناگون بهرهبرداری شده است. مشاور مذهبی سریال بابالمراد را شیخ علی تورانی از علمای لبنان برعهده دارد.
این سریال توسط شرکت کویتی مدل آرت پروداکشن و با مشارکت ایران، سوریه، عراق و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس ساخته میشود.
دکورهای این سریال توسط مجید میرفخرایی طراحی شده و شهرکی ساخته شده که مدینه بر اساس معماری دوره خلفای عباسی در آن طراحی شده است. همچنین دکور شهر مکه نیز برای استفاده در این سریال ساخته شده است.
تیتراژ ابتدایی سریال «باب المراد» به کارگردانی فهد میری را «محمد اصفهانی» با شعری از فیصل الدویسان خوانده است.
/فارس
دیدگاه